Ko prizna..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:50 pmHahahahaha al pobjeda zeljeznicara jel... ja veci glupan sto ulazim u raspravu sa osobom tvojih stavova...
Al čuj zaim doktor..
Dao tri gola? Ako je i toliko..
Ko prizna..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:50 pmHahahahaha al pobjeda zeljeznicara jel... ja veci glupan sto ulazim u raspravu sa osobom tvojih stavova...
E moja porodice hahahahaha...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:51 pmKo prizna..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:50 pmHahahahaha al pobjeda zeljeznicara jel... ja veci glupan sto ulazim u raspravu sa osobom tvojih stavova...
Al čuj zaim doktor..
Da je on jedini koji ne zna centrirat ahaha. Pa kod nas je centarsut il balon il po poduPlava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:30 pmI zabit se u korner, i centrirati lijevom da lopta završi na plastici, u najboljem slučaju u dvoranu udariplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:28 pmE cuj Zaja zalutao, a jedini covjek u ekipi koji zna nešto napraviti sam 1na1, potezom okrenuti tekmu na nasu stranu... sve fol forumski strucnjaci...
Al pazi..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:53 pmE moja porodice hahahahaha...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:51 pmKo prizna..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:50 pmHahahahaha al pobjeda zeljeznicara jel... ja veci glupan sto ulazim u raspravu sa osobom tvojih stavova...
Al čuj zaim doktor..
Ima i tu istine.. Samo što je ovaj uporan. Po 10 ih lansira svaku utakmicu i svaki put je opasnost po upravu na zapadu te onu raju po ćoškovima istoka..Zeljo je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:56 pmDa je on jedini koji ne zna centrirat ahaha. Pa kod nas je centarsut il balon il po poduPlava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:30 pmI zabit se u korner, i centrirati lijevom da lopta završi na plastici, u najboljem slučaju u dvoranu udariplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:28 pmE cuj Zaja zalutao, a jedini covjek u ekipi koji zna nešto napraviti sam 1na1, potezom okrenuti tekmu na nasu stranu... sve fol forumski strucnjaci...
Hahahaha bas si ti ... neopisiv...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:57 pmAl pazi..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:53 pmE moja porodice hahahahaha...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:51 pm
Ko prizna..
Al čuj zaim doktor..
18 utakmica, 2 gola i 2 asistencije.
Pazi krilni igrač.
Zadnji put ušao u šansu protiv radnika gdje je fulio što se ne može fuliti.
Prije toga zadnji put bio u šansi onda sa ona dva gola protiv sarajeva.
Dvije utakmice u sezoni je odigrao kako treba. Dvije. Pecara i derbi.
Osamnaest ih je igrao.
Pazi, najopasniji naš igrač.
Katanac udrite ako smo toliko nisko pali.
Eto toliko o raspravi..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 11:02 pmHahahaha bas si ti ... neopisiv...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:57 pmAl pazi..
18 utakmica, 2 gola i 2 asistencije.
Pazi krilni igrač.
Zadnji put ušao u šansu protiv radnika gdje je fulio što se ne može fuliti.
Prije toga zadnji put bio u šansi onda sa ona dva gola protiv sarajeva.
Dvije utakmice u sezoni je odigrao kako treba. Dvije. Pecara i derbi.
Osamnaest ih je igrao.
Pazi, najopasniji naš igrač.
Katanac udrite ako smo toliko nisko pali.
U ekipi u kojoj je taj isti Zec mladji koji je pravio probleme Krcmarevicu, u kojoj svaku utakmicu igra covjek koji je tuzio klub, u kojoj igra stana egzistencija... mislim da takvi komentari o Adzemu nece biti problemplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 11:25 pmKad se samo sjetim kako je taj klosar Zec stariji ismijavao naseg čovjeka Adzema, jer mu je satirana glavica buraz izbacen iz ekipe zbog tulumarenja i dolazaka na treninge u pijanom stanju... Što kaze onaj u onom filmu, kralju mi ti nemamo principa...
Ma to ti kazem, palo mi na pamet ono ... meni treba kaze stavi mi ga i ja joj ga stavim, ja nemam principa, ne znam reci ne ... e isti smo postali, kod nas sve moze i sve je okej ...Kospa je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 11:31 pmU ekipi u kojoj je taj isti Zec mladji koji je pravio probleme Krcmarevicu, u kojoj svaku utakmicu igra covjek koji je tuzio klub, u kojoj igra stana egzistencija... mislim da takvi komentari o Adzemu nece biti problemplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 11:25 pmKad se samo sjetim kako je taj klosar Zec stariji ismijavao naseg čovjeka Adzema, jer mu je satirana glavica buraz izbacen iz ekipe zbog tulumarenja i dolazaka na treninge u pijanom stanju... Što kaze onaj u onom filmu, kralju mi ti nemamo principa...![]()
Ma mene boli sto smo mi govna od ljudi, sjecaju se svi period kada je su svi uzimali zasluge za dovođenje momka u Želju, izborio se za prvi tim, 10-15 tekmi uvezao odlicnih... kada je i citav tim igrao dobro jedan period... ovako iz ovog crnila da si Zinedin Zidan tri puta ne mozes nista pokAzati ni on ni niko ... ne znam za ostale ali meni je ljepse vidjeti njegov dribling nego Asimovo neko pickasto riješenje...PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 11:42 pmRasprava ko je bolji Asim ili Dzenan?
Bolje ko je gori, prvi je imao 5 golova i asitenciju
drugi 3 gola i 2 asistencije, drugi je manje igrak. Pored njih imas Veselinovica koji je nesro manje igrao od obojce 2 gola i 4 asistencije.
Bare bare je to sve tu negdje. Volim igrace koji uzimaju odgovornost, Asim za 90 minuta nekad ne primi loptu, dok ih Zaim previse trosi..
Asima smo morali otjerati zbog Adzema..
Nijanse su u pitanju ko je gori.
Dođe investitor i kaže ja ću vam napraviti kamp, ali od prodaje svakog igrača imam xx% u narednih yy godina. Pružite ruku, sastavite ugovor, potpišete i to je to. Na taj način mi možemo privući investitora, jer će malo ko ovdje uložiti u fudbal čisto zbog fudbala. Možda nekog i prevarimo, što bih ja volio, ali to je jako teško...PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 11:37 pmSto se tice investitora, zar mislite da ce doci neko ovde i uloziti 20 miliona?
20 miliona je smijesna cifra u svijetu fudbala. Za nas je svaki milion vise astronomska cifra.
U drzavi koja je kakva jeste, u takvoj drzavi imamo jos gore zakone, na to dolazi jos gori savez i dobijemo 2000 ligu na svijetu.
Od investitora bi ocekivao da nam pomogne oko kampa, gradnje stadiona... Ne znam gdje bi on sebe nasao tu?
Svaki transfer bi docekan pricom da gazda naplati svoje. Pare od Evrope gdje bi isle..
Treba nam finansiski oslonac, da nam ne idu glavni igraci. Npr da smo dovoljno novca ima li da zadrzimo Graovca, Stevanovica, Zakarica, Lendrica pokupis Tomica, Ordagica, Ramovica, Besirovica..
Velika su tu ulaganja, jer nismo sigurni da bi takva ekipa izbacila Trnavu..
Za investitora sam! Ali prvo da sredimo klub da bude svjestan da smo mi "jaki" i bez njega, samim tim ulaganja bi bila veca.
To je to. Al nije mi jasno kako se mozes citav zivot bavit fudbalom i da nisi u stanju uputiti normalan centarsut.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:59 pmIma i tu istine.. Samo što je ovaj uporan. Po 10 ih lansira svaku utakmicu i svaki put je opasnost po upravu na zapadu te onu raju po ćoškovima istoka..Zeljo je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:56 pmDa je on jedini koji ne zna centrirat ahaha. Pa kod nas je centarsut il balon il po poduPlava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:30 pm
I zabit se u korner, i centrirati lijevom da lopta završi na plastici, u najboljem slučaju u dvoranu udari
Neznanje izdeveram i nekako.. Naviko sam.Zeljo je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 7:21 amTo je to. Al nije mi jasno kako se mozes citav zivot bavit fudbalom i da nisi u stanju uputiti normalan centarsut.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 10:59 pmIma i tu istine.. Samo što je ovaj uporan. Po 10 ih lansira svaku utakmicu i svaki put je opasnost po upravu na zapadu te onu raju po ćoškovima istoka..