Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 22, 2019 10:51 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pon apr 22, 2019 10:50 pm
Hahahahaha al pobjeda zeljeznicara jel... ja veci glupan sto ulazim u raspravu sa osobom tvojih stavova...
Ko prizna..
Al čuj zaim doktor..
Dao tri gola? Ako je i toliko..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 22, 2019 10:53 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Hahahahaha al pobjeda zeljeznicara jel... ja veci glupan sto ulazim u raspravu sa osobom tvojih stavova...
Ko prizna..
Al čuj zaim doktor..
E moja porodice hahahahaha...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zeljo
Kontakt:

pon apr 22, 2019 10:56 pm

pon apr 22, 2019 10:30 pm
pon apr 22, 2019 10:28 pm
E cuj Zaja zalutao, a jedini covjek u ekipi koji zna nešto napraviti sam 1na1, potezom okrenuti tekmu na nasu stranu... sve fol forumski strucnjaci...
I zabit se u korner, i centrirati lijevom da lopta završi na plastici, u najboljem slučaju u dvoranu udari
Da je on jedini koji ne zna centrirat ahaha. Pa kod nas je centarsut il balon il po podu
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 22, 2019 10:57 pm

Ko prizna..
Al čuj zaim doktor..
Al pazi..
18 utakmica, 2 gola i 2 asistencije.
Pazi krilni igrač.
Zadnji put ušao u šansu protiv radnika gdje je fulio što se ne može fuliti.
Prije toga zadnji put bio u šansi onda sa ona dva gola protiv sarajeva.
Dvije utakmice u sezoni je odigrao kako treba. Dvije. Pecara i derbi.
Osamnaest ih je igrao.
Pazi, najopasniji naš igrač.
Katanac udrite ako smo toliko nisko pali.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 22, 2019 10:59 pm

Zeljo je napisao/la:
pon apr 22, 2019 10:28 pm
E cuj Zaja zalutao, a jedini covjek u ekipi koji zna nešto napraviti sam 1na1, potezom okrenuti tekmu na nasu stranu... sve fol forumski strucnjaci...
I zabit se u korner, i centrirati lijevom da lopta završi na plastici, u najboljem slučaju u dvoranu udari
Da je on jedini koji ne zna centrirat ahaha. Pa kod nas je centarsut il balon il po podu
Ima i tu istine.. Samo što je ovaj uporan. Po 10 ih lansira svaku utakmicu i svaki put je opasnost po upravu na zapadu te onu raju po ćoškovima istoka..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:02 pm

Ko prizna..
Al čuj zaim doktor..
Al pazi..
Pazi krilni igrač.
Osamnaest ih je igrao.
Hahahaha bas si ti ... neopisiv...

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:06 pm

pon apr 22, 2019 11:02 pm

Al pazi..
Pazi krilni igrač.
Osamnaest ih je igrao.
Hahahaha bas si ti ... neopisiv...
Eto toliko o raspravi..
Laka noć.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

zeljeznicka21

pon apr 22, 2019 11:15 pm

e cuj Zaimovic jedina nasa uzdanica, koliko god losi bili, i dalje imamo puno boljih igraca od tog mahalca
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Kospa
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:16 pm

Kreativni igraci ne moraju biti samo veznjaci. U nekim klubovima najvise asistencija imaju krilni napadaci.
Nas je problem od odlaska Curjurica i Blagojevica mi nemamo kreativnih igraca. Sva nasa krila su ofanzivno orjentisana a kreativno limitirana.

Ako uzmemo pitare za primjer, izuzev Ahmetovica i Stanojevica kao strogo ofanzivno i defanzivno orjentisanih, njima ostatak napada i veze cine uglavnom ljudi koji mogu napraviti akciju, sto se i vidi kad igraju i po rezultatima... pun qrac asistencija.

Ja bi da sam na Amarovom mjestu sve kreativno sto imam( a nema ih puno) gurao u prvih 11.
Sinana i Mujezinovica i Veselog u ofanzivnoj liniji, iznad njih Krpa, a ispod Dado u Saban. Sinana nema sad jbg to je hendikep ogroman, vjerovatno ide zec ili Zajm. Vratio bih Vecu na gol, mozda ga zabije opet :D
Protiv Sirokog:
Veca
Sinisa Rodin Sipovic Pavic
Anel Dado
Zec Mustafa Veseli
Krpa

Sto se tice Ermina, mislim da je momak klasa za nasu ligu. Treba sjesti sa doktorima i sa momkom, odrediti tacno koliko mu treba da se potpuno oporavi i vrati u kondiciju.
Ukoliko on izrazi dobru volju i spremnost da se pridrzava plana oporavka, zadati mu tempo sa ishranom i treningom i spremati ga za slijedecu sezonu. Realno tesko da mozemo boljeg igraca dovesti. Mislim da on ima volje i zelje da se pokaze pred nasim navijacima i mogao bi biti nasa glavna uzdanica ako kontamo napasti titulu dogodine
... Godine života svoga tebi dao sam...

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:25 pm

Kad se samo sjetim kako je taj klosar Zec stariji ismijavao naseg čovjeka Adzema, jer mu je satirana glavica buraz izbacen iz ekipe zbog tulumarenja i dolazaka na treninge u pijanom stanju... Što kaze onaj u onom filmu, kralju mi ti nemamo principa...

Kospa
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:31 pm

Kad se samo sjetim kako je taj klosar Zec stariji ismijavao naseg čovjeka Adzema, jer mu je satirana glavica buraz izbacen iz ekipe zbog tulumarenja i dolazaka na treninge u pijanom stanju... Što kaze onaj u onom filmu, kralju mi ti nemamo principa...
U ekipi u kojoj je taj isti Zec mladji koji je pravio probleme Krcmarevicu, u kojoj svaku utakmicu igra covjek koji je tuzio klub, u kojoj igra stana egzistencija... mislim da takvi komentari o Adzemu nece biti problem :D
... Godine života svoga tebi dao sam...

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:34 pm

Kospa je napisao/la:
pon apr 22, 2019 11:31 pm
U ekipi u kojoj je taj isti Zec mladji koji je pravio probleme Krcmarevicu, u kojoj svaku utakmicu igra covjek koji je tuzio klub, u kojoj igra stana egzistencija... mislim da takvi komentari o Adzemu nece biti problem :D
Ma to ti kazem, palo mi na pamet ono ... meni treba kaze stavi mi ga i ja joj ga stavim, ja nemam principa, ne znam reci ne ... e isti smo postali, kod nas sve moze i sve je okej ...

PratimsamoPlave

pon apr 22, 2019 11:37 pm

Sto se tice investitora, zar mislite da ce doci neko ovde i uloziti 20 miliona?
20 miliona je smijesna cifra u svijetu fudbala. Za nas je svaki milion vise astronomska cifra.
U drzavi koja je kakva jeste, u takvoj drzavi imamo jos gore zakone, na to dolazi jos gori savez i dobijemo 2000 ligu na svijetu.
Od investitora bi ocekivao da nam pomogne oko kampa, gradnje stadiona... Ne znam gdje bi on sebe nasao tu?
Svaki transfer bi docekan pricom da gazda naplati svoje. Pare od Evrope gdje bi isle..
Treba nam finansiski oslonac, da nam ne idu glavni igraci. Npr da smo dovoljno novca ima li da zadrzimo Graovca, Stevanovica, Zakarica, Lendrica pokupis Tomica, Ordagica, Ramovica, Besirovica..
Velika su tu ulaganja, jer nismo sigurni da bi takva ekipa izbacila Trnavu..
Za investitora sam! Ali prvo da sredimo klub da bude svjestan da smo mi "jaki" i bez njega, samim tim ulaganja bi bila veca.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

pon apr 22, 2019 11:42 pm

Rasprava ko je bolji Asim ili Dzenan?
Bolje ko je gori, prvi je imao 5 golova i asitenciju
drugi 3 gola i 2 asistencije, drugi je manje igrak. Pored njih imas Veselinovica koji je nesro manje igrao od obojce 2 gola i 4 asistencije.
Bare bare je to sve tu negdje. Volim igrace koji uzimaju odgovornost, Asim za 90 minuta nekad ne primi loptu, dok ih Zaim previse trosi..
Asima smo morali otjerati zbog Adzema..
Nijanse su u pitanju ko je gori.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:45 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
pon apr 22, 2019 11:42 pm
Rasprava ko je bolji Asim ili Dzenan?
Bolje ko je gori, prvi je imao 5 golova i asitenciju
drugi 3 gola i 2 asistencije, drugi je manje igrak. Pored njih imas Veselinovica koji je nesro manje igrao od obojce 2 gola i 4 asistencije.
Bare bare je to sve tu negdje. Volim igrace koji uzimaju odgovornost, Asim za 90 minuta nekad ne primi loptu, dok ih Zaim previse trosi..
Asima smo morali otjerati zbog Adzema..
Nijanse su u pitanju ko je gori.
Ma mene boli sto smo mi govna od ljudi, sjecaju se svi period kada je su svi uzimali zasluge za dovođenje momka u Želju, izborio se za prvi tim, 10-15 tekmi uvezao odlicnih... kada je i citav tim igrao dobro jedan period... ovako iz ovog crnila da si Zinedin Zidan tri puta ne mozes nista pokAzati ni on ni niko ... ne znam za ostale ali meni je ljepse vidjeti njegov dribling nego Asimovo neko pickasto riješenje...

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:47 pm

Veselinović je naše najbolje krilo, pa Zajmović. Ovo ostalo ne vrijedi ni pominjati.

@PratimsamoPlave

Računaj da si povlašten na kartoteci zbog tog igrača kojeg si naveo nakon Ramovića.

kvalitet
Kontakt:

pon apr 22, 2019 11:48 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
pon apr 22, 2019 11:37 pm
Sto se tice investitora, zar mislite da ce doci neko ovde i uloziti 20 miliona?
20 miliona je smijesna cifra u svijetu fudbala. Za nas je svaki milion vise astronomska cifra.
U drzavi koja je kakva jeste, u takvoj drzavi imamo jos gore zakone, na to dolazi jos gori savez i dobijemo 2000 ligu na svijetu.
Od investitora bi ocekivao da nam pomogne oko kampa, gradnje stadiona... Ne znam gdje bi on sebe nasao tu?
Svaki transfer bi docekan pricom da gazda naplati svoje. Pare od Evrope gdje bi isle..
Treba nam finansiski oslonac, da nam ne idu glavni igraci. Npr da smo dovoljno novca ima li da zadrzimo Graovca, Stevanovica, Zakarica, Lendrica pokupis Tomica, Ordagica, Ramovica, Besirovica..
Velika su tu ulaganja, jer nismo sigurni da bi takva ekipa izbacila Trnavu..
Za investitora sam! Ali prvo da sredimo klub da bude svjestan da smo mi "jaki" i bez njega, samim tim ulaganja bi bila veca.
Dođe investitor i kaže ja ću vam napraviti kamp, ali od prodaje svakog igrača imam xx% u narednih yy godina. Pružite ruku, sastavite ugovor, potpišete i to je to. Na taj način mi možemo privući investitora, jer će malo ko ovdje uložiti u fudbal čisto zbog fudbala. Možda nekog i prevarimo, što bih ja volio, ali to je jako teško...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Zeljo
Kontakt:

uto apr 23, 2019 7:21 am

Zeljo je napisao/la:

Ima i tu istine.. Samo što je ovaj uporan. Po 10 ih lansira svaku utakmicu i svaki put je opasnost po upravu na zapadu te onu raju po ćoškovima istoka..
To je to. Al nije mi jasno kako se mozes citav zivot bavit fudbalom i da nisi u stanju uputiti normalan centarsut.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 23, 2019 7:47 am

Zeljo je napisao/la:
uto apr 23, 2019 7:21 am
Zeljo je napisao/la:

To je to. Al nije mi jasno kako se mozes citav zivot bavit fudbalom i da nisi u stanju uputiti normalan centarsut.
Neznanje izdeveram i nekako.. Naviko sam.
Al loš aut, loš centaršut, mlohav šut su stvari koje me izlude iako znam da ne znaju. Svaki put iznova.
A toga je na pretek godinama evo. To su jebene osnove fudbala koje u mahali naučiš a oni nisu u stanju ni na treninzima uvježbati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

urbanzeljeznicar
Kontakt:

uto apr 23, 2019 7:50 am

slika

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava