renzo1921 je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 3:24 pm
samo_plavo je napisao/la: ↑pon apr 22, 2019 3:19 pm
Kako mi ovaj Osmanović i Asim postaju iritantni i odvratni u pm. Noga obojici što prije pa nek onda što se mene tiče puše i jedan drugom ako im je volja. Debili.
Isto mislimo, ali isto.
Osmanović je po meni odličan talent, momak je po meni nevjerovatan...dok je malo igrao kod Ode, kad udje odma preuzme sredinu.... ali ako mu je šiša preča od fudbala, onda ima i on i mi problem. Samo što je njegov mnogo veći.
Treba uvesti pravila ponašanja van terena. U slučaju dokaza...prva opomena usmena, druga disciplinska prijava i finansijske sankcije, treća prijava.... letiš, taman da si Messi. I ja na radno mjesto moram doći odmoran, a kamo li oni.
Dakle hitno uvesti pravilnik ponašanja na terenu (treningu), a i izvan terena. ako pravilnik već postoji, hitno ga počet primjenjivat!
Zaboravih reći da onog Kjosevskog više nikad, al nikada na gol ne bi stavio. Bio mi je drag i imao sam razumjevanja, al nek mu je sretno. Ovaj Fejzić je unio mirnoću u ekipu i zadnju liniju. Čak je i ono Stanićevo vraćanje dok je igrač metar od Fejzića uspio riješiti. Amar ima moju punu podršku što je zamjenio golmana. Dok je totalno suprotno za Sinišu i Stanića! Stanić je užasan igrač! Najgore je što takav loš igrač koji nas je napustio zbog Svinjskog igra, a onaj Siniša koji je skoro umro protiv Čelika sjedi na klupi! To je čista nepravda! Ako ćemo gledati da je Stanić lojalan Amaru, a Siniša Želji..onda su stvari jasne! Amare, preča nam je lojalnost Želji nego bilo čija bilo kome pojedinačno! Molim te, preklinjem te ne radi nam to!