Ostvari Evropu, jel tako?plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 8:44 pmSve pet, sve kul... Rasplet situacije, Misimovic ostao, doveo trenera, trener ostvari sto i Amar uz dovođenje Dade i Stanica? Reakcija publike? ...ali objektivno, realno mislim sta bi bilo ovdje i kako bi ?
100%, ne znam kako smo ovako naograjisali, prvo nam Miske uzima kamate, sad Amar, Bože sačuvaj.
A, Amar nikad nije dao pare klubu, a? Gu, gu, gugane, nemoj opet istu priču, dosadili smo svi s ovom pričom, evo ja molim moderaciju da sve ovakve postove briše, uključujući i moje, smaramo.Guvo je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 11:24 pmSamo sto je Miske morao uzeti kamatu kada je radio povrat pozajmnice i onda donirao tu kamatu u klub dok je pravi kamatar amar osim dva puta naplatio kamatu i otici ce ponovo kao onda u tunel kada namiri sebe. ionako ima oko 10 hiljada eura placu mjesecno
pa valjda cemo doci pameti nekada
amar je naplatio to sto je dao klubu!! ali je onda naplatio i kamatu a to sto je tebi to u redu sto je on DVA puta naplatio kamatu od Zelje znaci da odobravas to. nemoze to biti uredu kvalitet nikako jeboga tikvalitet je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 11:34 pmA, Amar nikad nije dao pare klubu, a? Gu, gu, gugane, nemoj opet istu priču, dosadili smo svi s ovom pričom, evo ja molim moderaciju da sve ovakve postove briše, uključujući i moje, smaramo.Guvo je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 11:24 pmSamo sto je Miske morao uzeti kamatu kada je radio povrat pozajmnice i onda donirao tu kamatu u klub dok je pravi kamatar amar osim dva puta naplatio kamatu i otici ce ponovo kao onda u tunel kada namiri sebe. ionako ima oko 10 hiljada eura placu mjesecno
Koliko znam do poluvremena.RokElsner44 je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 10:07 pmZna li neko da li je moguce kupiti kartu kad utakmica pocne, i da li daju uci na poluvremenu?
Kako napreduje fax ? Nema vise igranja menagera u stvarnom zivotu,drzi se sad knjige.Guvo je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 11:24 pmSamo sto je Miske morao uzeti kamatu kada je radio povrat pozajmnice i onda donirao tu kamatu u klub dok je pravi kamatar amar osim dva puta naplatio kamatu i otici ce ponovo kao onda u tunel kada namiri sebe. ionako ima oko 10 hiljada eura placu mjesecno
Na listi najvecih legendi naseg kluba Amar nije ni u prvih 10.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:38 amModeracija bi stvarno trebala malo vsie reagovati kada je u pitanju vrijedjanje Amara Osima, jednog od najvecih imena u historiji naseg Želje, i sigurno najveci poslije rata
Ma kafeterija, viber grupa, i kokica samo vrte isto.. Davno bananu trebali fasovat..zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:38 amModeracija bi stvarno trebala malo vsie reagovati kada je u pitanju vrijedjanje Amara Osima, jednog od najvecih imena u historiji naseg Želje, i sigurno najveci poslije rata
Pa prvi ste poceli pisati znas vec gdje.Prvi ste poceli sa prozivanjima,etiketiranjima,prijetnjama.Vi ste ti koji ste natjerali ljude da se dijele I da zauzimaju strane.Niko drugi samo vi.Kada kazem vi,znas dobro na sta I na koga mislim.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 6:32 amMa kafeterija, viber grupa, i kokica samo vrte isto.. Davno bananu trebali fasovat..zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:38 amModeracija bi stvarno trebala malo vsie reagovati kada je u pitanju vrijedjanje Amara Osima, jednog od najvecih imena u historiji naseg Želje, i sigurno najveci poslije rata
Ne do Bog da se ovako za sir megamixa pisalo..