Pa mi smo futbol klap, a ne Sparkasse.kvalitet je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 9:42 amNe može se to ni porediti. Kup je trofej, svaki trofej je važan, a i 2. i 4. mjesto ti donose praktično isto - pretkola Evropske lige. Kad se već ne možeš izboriti za prvo mjesto, onda je svejedno. Ali, evo, objasni ti koja je to konkretno razlika između 2. i 4. mjesta. Samo mi nemoj o nekim stvarima tipa ljepše je biti 2. nego 4. i slično, nego šta to nama u praksi donosi 2. mjesto, a što ne donosi 3. ili 4. mjesto.
Ne očekujem od peradi da razumije o čemu pišem
Otkad sad to , zar trofeji nisu bitni i za to se igra. Sad odjednom nisu bitno. Imali smo klub na višem nivou ali su trofeji trebali. Kad je to Amar za trofeje rekao.CURVA je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 6:06 pmOvo cu napisati radi toga sto ovdje ima bas dobre raje znaci ima vise opcija trude se bas da nadju nekoga, istina je da Amar ima jedan pik i ali nije jos to bas blizu ali malo fali ako udje u klub to ce biti sve ono sto smo cekali sve ove godine .Amar vam je na prvom presu rekao zasto je dosao nisu samo trofeji ovaj put je dosao da klub digne na jedan nivo na kojem treba da bude .Suzdrzavam se ali abd uspijeti ce da i mi se konacno malo obradujemo.
Potvrđujem za investitora(ne vlasnika).CURVA je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 6:06 pmOvo cu napisati radi toga sto ovdje ima bas dobre raje znaci ima vise opcija trude se bas da nadju nekoga, istina je da Amar ima jedan pik i ali nije jos to bas blizu ali malo fali ako udje u klub to ce biti sve ono sto smo cekali sve ove godine .Amar vam je na prvom presu rekao zasto je dosao nisu samo trofeji ovaj put je dosao da klub digne na jedan nivo na kojem treba da bude .Suzdrzavam se ali abd uspijeti ce da i mi se konacno malo obradujemo.
Nisi ocigledno shvatio sta je brat @Curva napisao. Ako Amar uspije privuci tog covjeka u klub a na dobrom je putu i ako taj covjek ulozi samo 5% od silnog novca kojeg ima, bicemo jedan od najboljih klubova u ovom dijelu evrope. Znaci, bez grama pretjerivanja. To je nivo o kojem se prica, a podrazumjeva se da to onda ukljucuje i trofeje i igranje grupne faze evropskih takmicenja itd. Ma samo da ovo uspije a hoce ako Bog da..damirfile je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 6:10 pmOtkad sad to , zar trofeji nisu bitni i za to se igra. Sad odjednom nisu bitno. Imali smo klub na višem nivou ali su trofeji trebali. Kad je to Amar za trofeje rekao.CURVA je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 6:06 pmOvo cu napisati radi toga sto ovdje ima bas dobre raje znaci ima vise opcija trude se bas da nadju nekoga, istina je da Amar ima jedan pik i ali nije jos to bas blizu ali malo fali ako udje u klub to ce biti sve ono sto smo cekali sve ove godine .Amar vam je na prvom presu rekao zasto je dosao nisu samo trofeji ovaj put je dosao da klub digne na jedan nivo na kojem treba da bude .Suzdrzavam se ali abd uspijeti ce da i mi se konacno malo obradujemo.
Buraz, molim te budi malo konkretniji ako možeš...šta smo to čekali ??CURVA je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 6:06 pmOvo cu napisati radi toga sto ovdje ima bas dobre raje znaci ima vise opcija trude se bas da nadju nekoga, istina je da Amar ima jedan pik i ali nije jos to bas blizu ali malo fali ako udje u klub to ce biti sve ono sto smo cekali sve ove godine .Amar vam je na prvom presu rekao zasto je dosao nisu samo trofeji ovaj put je dosao da klub digne na jedan nivo na kojem treba da bude .Suzdrzavam se ali abd uspijeti ce da i mi se konacno malo obradujemo.
Samo 5% od svog bogatstva lik da ulozi i bili bi jedan od najboljih klubova (a ne najbolji klub kako si ti to napisao)bez ikakvog pretjerivanja, ako udje u klub vidjet ces sve.. Moze ti @Curva potvrditi ako meni ne vjerujes..