storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 1:10 pmNiko da se sjeti... sretan Dan Zeljeznicara braco!!
![]()
Pitao sam jel istina a vrlo lahko se moze provjeriti sa nekim clanom skupstine.Sada ste se sjetili da nesto steti Zelji, sada kada je sve u golom kurcu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 12:57 pmKako nama samo stete ovakva nagađanja koje pises,jer se ljudi uhvate tacne infirmacije. Pitamo te lijepo sta si cuo i kakav prijedlog..i ti nam hladno serviras "nesto oko neceg, nacuo sam" ,da bi na kraju rekao vrijeme ce pokazati sve..nemoj,ne treba nam to.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 12:29 pmPa dao je prijedlog gdje je naletio na burnu reakciju clanova skulstine, kako sam ja cuo a ti bi trebao znati jeli istina ili nije a u pitanju je nesto oko privatizacije kluba.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 6:45 amPromjenu Statuta moze samo Skupstina potpisati, a krajem ove godine ovom sazivu Skupstine istice mandat.
Vrijeme ce pokazati sve...
Ako nesto ne znas, nemoj iznositi jer je ionako previse sran.ja..razumijem ja i da ce biti pokusaja,ali nece im uspjeti tako lako sta god da pokusaju.
Pozdrav
fkztsnj je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 1:20 pmstorm_raider je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 1:10 pmNiko da se sjeti... sretan Dan Zeljeznicara braco!!
![]()
17.12. je "dan Željezničara"
Strijeljani poslije slike
Smiri dozivljaj jarane, fino te pitam jer imas uvijek neke informacije. Obrati paznju kako mi se obracas care, bolje je.
U globalu ti i ja se razumijemo i znam o cemu govoris..nisam ni ja za ovakav ublehacki ulazak a posebno nisam bio za lazi,podvale i ucjene koje su se radile zadnjih 2 godine konstantno,gdje su na kraju i uspjeli.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 1:38 pmPitao sam jel istina a vrlo lahko se moze provjeriti sa nekim clanom skupstine.Sada ste se sjetili da nesto steti Zelji, sada kada je sve u golom kurcu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 12:57 pmKako nama samo stete ovakva nagađanja koje pises,jer se ljudi uhvate tacne infirmacije. Pitamo te lijepo sta si cuo i kakav prijedlog..i ti nam hladno serviras "nesto oko neceg, nacuo sam" ,da bi na kraju rekao vrijeme ce pokazati sve..nemoj,ne treba nam to.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon apr 15, 2019 12:29 pm
Pa dao je prijedlog gdje je naletio na burnu reakciju clanova skulstine, kako sam ja cuo a ti bi trebao znati jeli istina ili nije a u pitanju je nesto oko privatizacije kluba.
Vrijeme ce pokazati sve...
Ako nesto ne znas, nemoj iznositi jer je ionako previse sran.ja..razumijem ja i da ce biti pokusaja,ali nece im uspjeti tako lako sta god da pokusaju.
Pozdrav
Neka se zna da im je rad pod lupom i da nece nikom prodavati maglu. Puno je tu prljavog vesa i na mbogo odvratan nacin su dosli na celo kluba da bi se sve gurnulo pod tepih i nastavilo kao da je sve ok.
Do sad infrastruktura, finansije i sportski segment nula bodova...