Jeftin je, a funkcionalan

Jeftin je, a funkcionalan
Muamer Svraka tika taka...
Uspio i crveni dobiti.
Pa uprava je kriva što igrači ne znaju odnosno Amar za to, doveo je 8 igrača neke svoj havere i sve profulio.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 3:43 pmMa druze vjeruj mi mozda ima i kurcobolje, ali oni jednostavno ne znaju, ko da i oni ne bi voljeli da bjezimo mi pitarima 20 bodova, djaba i borba kad ne znassahmat je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 3:40 pmBilo bi lijepo da se Evropa izbori, ali mene više boli ova kurcobolja kod igrača, da srcem igraju niko im pola rijeci ne bi rekao, ali sto je najgore njih ku'ac zaboli, 10 poraza u sezoni to me boli!
Boli me to što nam uprava kuka po raznim portalima, kako se proziva bivša uprava, kako je klub bio pred gašenjem, boli me to što nemaju nikakv plan, što nas predsjednik misli da je ovo KK SPARS i prema trenutnom ne planira ništa da radi na stadionu..
Izaći ćemo iz ovog jači!
Druze vecinu igraca su doveli ljudi iz prosle uprave, pa pogledaj zadnje dvije tekme, samo po 3 igraca koje je Amar doveo su u prvih 11, ne kazem da nije on kriv, al nemoj boga ti pricati da je on krojio ekipu kad nije, doveo je koga je mogao, na ljeto ce tek dovoditidamirfile je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 6:41 pmPa uprava je kriva što igrači ne znaju odnosno Amar za to, doveo je 8 igrača neke svoj havere i sve profulio.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 3:43 pmMa druze vjeruj mi mozda ima i kurcobolje, ali oni jednostavno ne znaju, ko da i oni ne bi voljeli da bjezimo mi pitarima 20 bodova, djaba i borba kad ne znassahmat je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 3:40 pmBilo bi lijepo da se Evropa izbori, ali mene više boli ova kurcobolja kod igrača, da srcem igraju niko im pola rijeci ne bi rekao, ali sto je najgore njih ku'ac zaboli, 10 poraza u sezoni to me boli!
Boli me to što nam uprava kuka po raznim portalima, kako se proziva bivša uprava, kako je klub bio pred gašenjem, boli me to što nemaju nikakv plan, što nas predsjednik misli da je ovo KK SPARS i prema trenutnom ne planira ništa da radi na stadionu..
Izaći ćemo iz ovog jači!
Njegova ekipa 100 %, doveo/ otpustio je 15 igraca, nije doveo adekvatne zamjene. To sto je on procjenio da mu je ova ekipa dosta i to je problem.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 6:53 pmDruze vecinu igraca su doveli ljudi iz prosle uprave, pa pogledaj zadnje dvije tekme, samo po 3 igraca koje je Amar doveo su u prvih 11, ne kazem da nije on kriv, al nemoj boga ti pricati da je on krojio ekipu kad nije, doveo je koga je mogao, na ljeto ce tek dovoditidamirfile je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 6:41 pmPa uprava je kriva što igrači ne znaju odnosno Amar za to, doveo je 8 igrača neke svoj havere i sve profulio.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 3:43 pm
Ma druze vjeruj mi mozda ima i kurcobolje, ali oni jednostavno ne znaju, ko da i oni ne bi voljeli da bjezimo mi pitarima 20 bodova, djaba i borba kad ne znas