Koji su tvoji argumenti osim sto ovako udjes, malo pokakis gluposti, ispozivas ljude i odes? Daj ti neke argumente napisi ako ih imas i znas
Koji su tvoji argumenti osim sto ovako udjes, malo pokakis gluposti, ispozivas ljude i odes? Daj ti neke argumente napisi ako ih imas i znas
Možda i bi.. Da su se pojavili na skupštini, bar iz pristojnosti.Izlija je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 10:52 pmJedini ispravan način je bio da skupština kluba kao jedini mjerodavni organ za odlučivanje o tim stvarima glasa šta i kako pa i sa kim dalje a ne ovo što smo sada dobili.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 10:44 pmDozvao se, ne dozvao.
Nakon svega što je bilo u prošlosti jedini ispravan način su bile neopozive ostavke.
Nakon svega što će biti u budućnosti, a ne bude li to bar Europa, jedini ispravan čin će biti neopozive ostavke.
Osim šefa stručnog štaba. Njemu bih i u tom slučaju dao bar još polusezonu za sav onaj kredit što nas je učinio najtrofejnijim.
Bebo par postova gore sam postavio svoje argumente a posto si ti fan "laznog" trebao bi da znas da se rezultatima u bilo cemu demantuje onaj ko te kritikuje i ko te proziva a ne pametovanjem ili vasim lupetanjem mada vam i "lazni" lupeta samo ste slijepi od ociju.
Kao prvo nemoj mi pisati bebo, to pisi tamo gdje si i naucio. Kao drugo nisam ja nikakav fan "laznog" vec sam fan Željezničara, za razliku od tebe koji si fan Misimovića i kompanije i za nista drugo ne znas. Vidi se ko je ovdje slijep, ti i takvi kao ti koji vjerujete samo jednim ili drugima i nista vas vise ne zanima. Samo gledate kako cete popljuvati ono sto nije "vase" u ovom slučaju Amara kojeg ne podrzavas zbog nekih svojih razmisljanja. Tako da bi ti bilo bolje da prestanes, i ti i tebi slicni, unosenje razdora medji navijace i forumase.kokoška je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:08 pmBebo par postova gore sam postavio svoje argumente a posto si ti fan "laznog" trebao bi da znas da se rezultatima u bilo cemu demantuje onaj ko te kritikuje i ko te proziva a ne pametovanjem ili vasim lupetanjem mada vam i "lazni" lupeta samo ste slijepi od ociju.
Pitari na nama postavili rekord na Grbavici,sada deseti poraz a neće stati na ovome još ako ne bude Evrope. Brko i njegova uprava su na polusezoni kdoveli 8 igrača a mnoge otpisali i imao pripreme. Trebalo bi biti dovoljno da budemo bolji od prve polusezone ali bicemo gori već sad jesmo.sahmat je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:11 pm12 pobjeda
6 remija
13 poraza
Od početka sezone, ukljucena evropska takmicenja, kup i liga...
Krčmarević (3 pobjede, 2 poraza)
Odović ( 7 pobjeda, 4 remija, 8 poraza)
Osim ( 2 pobjede, 2 remija, 3 poraza)
Jedna od najloših sezona poslije rata.
"Proslavili" smo danas mali jubilej 10 poraz u sezoni..
Popravka nakon -15, oprostili se od titule u oktobru i ispali iz kupa? Popravka futboolaa valjda ide od naredne sezone kad ce Amar imati dovoljno vremena da selektira ekipu, otpusti debile i dovede pojacanja..Durgo je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:14 pmOvako, niko nije rekao da nije bolno 5 poraza u nizu, al ljudi su dosli da poprave "fuuutboool", cjena toga je bila prevelika:
1. Navijaci podjeljeni
2. Otjerani ljudi koju su koji su uradili velike stvari
3. Zeljo postao sprdnja
Desilo se to da je fuuutbooolll i dalje ka.rina... klub nikad jadniji (kuknjava po portalima) i pljuvanje po svima... ekser se nije zakovao na stadionu...
I sta sada? Eto sta? Da zmirimo?
da, i otjerao je trenere koji vode nesportski zivot, recimo Usanovic je pjan vodio djecu na treninzima, Faco je rezao nokte po treninzima, ali eto nekome odgovara da se vrate u omladinskiCane je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:35 pmAko imam pogresnu info ispravite me.
Miske je otjerao pojedine trenere iz omladinskog pogona jer su uzimali lovu od roditelja i omogucio je 100 najtalentovanije djece besplatno treniranje a ova uprava je vratila neke trenere koji si ranije otjerani i ukinula to pravilo?
Mosa ljoZe!!!
1. Ovo je Amarov treći mandat. Nakon (a i prije i tokom) njegova prva dva nismo bili podijeljeni. Nakon Senadovog prvog smo se podijelili. Kako je onda Amar kriv? Veze s logikom to nema.Durgo je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:14 pmOvako, niko nije rekao da nije bolno 5 poraza u nizu, al ljudi su dosli da poprave "fuuutboool", cjena toga je bila prevelika:
1. Navijaci podjeljeni
3. Zeljo postao sprdnja
Desilo se to da je fuuutbooolll i dalje ka.rina... klub nikad jadniji (kuknjava po portalima) i pljuvanje po svima... ekser se nije zakovao na stadionu...
Druze, ajd molim te da se ne lazemo i mazemo oci jedan drugom. Boli me jedna stvar i za jedne i za druge. Ako nije ocekivao napredak u fudbalu sada, sto se digla hajka da se smjene na polusezoni svi? Koliko je igraca otislo? Koliko doslo? Jel Amar prosao pripreme? Jel igracki kadar losiji od Goska i Radnika, pa smo uzeli bod iz 2 tekme? Jel to fuutboool? Sta je sudskim postupcima ranije pokrenutim? Zaustavljeni. Zasto? Jel to razlog nasilnog dolaska ovih? Sta je izvjestajima PU? April prolazi. Gdje su? Sto violona slavi uz smapanjac? Sta smo to osvojili? Sta smo to bolji? Jel povratak Stanica fuuuutbooll?Brkoo je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:33 pmPopravka nakon -15, oprostili se od titule u oktobru i ispali iz kupa? Popravka futboolaa valjda ide od naredne sezone kad ce Amar imati dovoljno vremena da selektira ekipu, otpusti debile i dovede pojacanja..Durgo je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:14 pmOvako, niko nije rekao da nije bolno 5 poraza u nizu, al ljudi su dosli da poprave "fuuutboool", cjena toga je bila prevelika:
1. Navijaci podjeljeni
3. Zeljo postao sprdnja
1. Jel Amar podijelio navijace?
2. Nisu otjerani nego se nisu udostojili pojaviti na skupstini kluba, skupstina je najveci organ kluba. Da su se pojavili, to bi onda bila druga prica.
3. Jedna ovakva sezona gdje smo katastrofalni i odmah smo sprdnja? Partizan,Fenerbahce, Real Madrid itd imaju katastrofalne sezone, bas kao i mi i sta sad, zivot ide dalje..