storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 4:11 pm
Ne mogu vjerovati da je Ahmetovic onako pretrcao Sipovica.
Ne mogu vjerovati da je Hajdarevic 2 puta sa 22metra onako osutao.
Ne mogu vjerovati da Vedran svaki put krene po loptu, pa se vraca na liniju.
Ne mogu da vjerujem da nam Rodin ili Osmankovic ne igraju pored Sipovica i Bogicevica.
Evo gledam golove i jednostavno ne mogu da vjerujem.
Ja drugi put odgledao detaljno golove.
PRVI GOL - pa kakav je to golman koji ne smije u peterac izaći i uhvatiti loptu. Ljudi moji on je imao prazan prostor prema lopti da je uhvati. Da ne govorimo koji je status golmana u petercu.
DRUGI GOL - Sipović se šalio sa trčanjem, on je simulirao trčanje, bezvoljno i kao da će to neko drugi uraditi. O tome kako je lopta došla na petereac suvišno je govoriti...jedva i onda Stevanović šeta, Kjsoveski krene i stane, dodatno zbuni Stevanovića...
TREĆI GOL - Stanić koji je uvreda za klub pravi greške. Ovo je ravno onom da nam u usta se po..... i onda nam još natrpa da progutamo.
Hvala Amare što si nam ovo priuštio.
Ja sam za to da niko nema pravo da nam ovo radi. Niko. Nas rijeka je došla na Grbavicu, odvojila vrijeme i došla da gleda svog Želju. Ovo Želji i nama niko nema pravo da radi i nema tog kredita koji neko (Amar) može imati da uradi ovo 7-8 hiljada ljudi. Neka vodi svog Sipovića i Stanića kući pa neka mu ovako igraju.
Pod hitno naći dva druga golmana. Ovo što nama stoji na golu nije golman, jer da jeste ne bi mu lopte iz kornera padale od njega 1,5 m u sred peterca!
Svi oni treba da shvate da im je poslodavac oni navijači koji dodju, nije Amar i kod njega mogu imati neki status, ali kod nas nemaju. Mi gledamo Želju, a ko je na terenu nas ne interesuje, interesuje nas samo da se bore i da pobjeđuju. Svi oni koji misle da će ih Amar zaštiti i zadržati u ekipi, da su dobri sa njim i to je dovoljno...da znaju da neće ići tako.
Ako Amar nastavi tim putem sam je sebi kriv.
8 000 ljudi je poniženo, amaterskim greškama i to se ne može zaboraviti!