Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 07, 2019 11:11 pm

Ma ja ismijavaj navijače i pišaj po nama, nemoj da bi se kad preuzela krivica, te penisom, te mi im dali golove, te ovako, te onako. pijuni
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:19 pm

I to je malo od takvog ego tipa..
A ponajviše je zaslužan ovaj gro što piše kamatar i slične nazive.
A vidiš onu salu..trofejnu.
Njegova zasluga.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:20 pm

AsharaK je napisao/la:
Ma ja ismijavaj navijače i pišaj po nama, nemoj da bi se kad preuzela krivica, te penisom, te mi im dali golove, te ovako, te onako. pijuni
Druze sami smo krivi, prevelike su podjele medju nama navijacima. Ja sam ovu sezonu halalio, **** i evropu ali daj da sljedecu startamo kako treba. Nemoj mi price dosao u pola priprema, dosao sa povredom itd.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

zeljeznicka21

ned apr 07, 2019 11:21 pm

koliko god to ruzno zvucalo, ja sam za privatizaciju, ili neki oblik privatizacije u kojem cemo bar neka ovlastenja sacuvati, bas neki dan pricam sa drugom, on je protiv toga kao eto primjer su Zvezda i Dinamo i oni se nisu privatizovali, a imaju rezultate, ali opet iza njih stoji grad (drzava), ja sam misljenja da nama dugorocno samo ozbiljan investitor moze pomoci, sta raja s foruma misli i koji su argumenti za ili protiv privatizacije ?
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:21 pm

Ama ne radi se o trofejima jarane, Sir Osim je jedan jedini, ovo je pitanje Želje, pokaži emocije jarane, pokaži nešto, stavlja nam lik do znanja da je tu zbog para, boli ga za rezultate, a to je ono najgore.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:23 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:20 pm
AsharaK je napisao/la:
Druze sami smo krivi, prevelike su podjele medju nama navijacima. Ja sam ovu sezonu halalio, **** i evropu ali daj da sljedecu startamo kako treba. Nemoj mi price dosao u pola priprema, dosao sa povredom itd.
Ma druže samo da pokaže neku emociju, da se masa pokrene, da prihvati krivicu za neke poteze, razdrmat će to raju baš puno. Ovo je baš katastrofa. I prije je bilo katastrofa, al imali smo tu injekciju adrenaline zbog izgradnje. Ovo što se dešava je ogroman problem, doći će do manjeg odaziva navijača na tribinama sigurno, a to je baš veliki problem.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:29 pm

Ja sinoć pisah o tome..
Kako izgleda da ga sve ovo ne dotiče.
I to me baš potresa ali i ovo neku svrhu ima.
Ne bi on tek tako bio miran da nema nekog asa, neki plan. E u to sam siguran 1000%.
E sad što smo mi pijuni ove igre, ima dosta i do nas..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Timscho
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:30 pm

Ma sve OK, ali na Grbavici izgubiti 3:0 od pitara je najveća bruka i poniženje ikad za sve navijače Želje. To se ničim ne može opravdati ni popraviti. Ovo se nikad neće zaboraviti :( :( :(
svojim snagama na svojoj zemlji

damirfile
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:37 pm

Timscho je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:30 pm
Ma sve OK, ali na Grbavici izgubiti 3:0 od pitara je najveća bruka i poniženje ikad za sve navijače Želje. To se ničim ne može opravdati ni popraviti. Ovo se nikad neće zaboraviti :( :( :(
Bruka ogromna kojoj je Amar najviše kriv.

Haklapuc
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Ja sinoć pisah o tome..
Ne bi on tek tako bio miran da nema nekog asa, neki plan. E u to sam siguran 1000%.
Do nas ima što ovo ne možemo više da gledamo i muda svoja grizemo svake sedmice? Pročitaš li ti uopšte ono što napišeš?
Evo ja ću ti reći, ima asa, ustvari ima 20000 asova mjesečno u rukavu/džepu. Tako izgleda i tako se i ponaša. Kome se inati i ko su pijuni, odnosno čime smo zaslužili da ovako piša po nama stvarno ne znam. Možda misli da smo mu nešto dužni ili da je Želji dao više nego Željo njemu?

staaarinavijac
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:42 pm

Jeste Amar osvajao trofeje , ali osvajaO ... Želji trebaju novi ispjesi i p a r e .
A ko bi smjenio njega i njegovu upravu ako bi to objektivno zaslužili ? Da ne bi možda isti oni članovi Skupštine što su ih i doveli ? ...
Hajd' eto nek Amar ne može ništa uraditi sa ovim igračima jer ih je zatekao , ali evo ide ljeto i prelazni rok ... i to mu je zadnji kredit da vrati povjerenje i ostane ŠSŠ ...ako ne dovede adekvatna pojačanja sa kojim bi Željo bio ozbiljan kandidat za titulu ( a očekujem da neće jer ,eto, nema para ) onda nema kome više šta filozofirati i šupljirati ...

Mada , k'o što već rekoh , očekujem da će on i uprava otići tek kad njima dojadi ...

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 08, 2019 12:40 am

AsharaK je napisao/la:
ned apr 07, 2019 9:53 pm
Hocemo li se prodati za sicu? Hoce li se desiti gruba privatizacija kako to stalno i biva kod SDA clanova???
Dolaskom nove uprave ta prica o privatizaciji je pocela.

Da li slucajno ili je prica plasirana ciljano, ne znam, ali je pocela skoro nakon dolaska novih ljudi u upravu.

KAd se vec prica da su bivsi dovodili kamion igraca i sve ih preplacivali. Znaci moze se imati para za brdo igraca, raskida i sta vec.
Uostalom kad su preplaceni onda zamisli sta ce Amar dovesti za te pare. Wow. Al nea ko namaknut takve pare. :D

black64
Kontakt:

pon apr 08, 2019 1:03 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon apr 08, 2019 12:40 am
AsharaK je napisao/la:
ned apr 07, 2019 9:53 pm
Hocemo li se prodati za sicu? Hoce li se desiti gruba privatizacija kako to stalno i biva kod SDA clanova???
Dolaskom nove uprave ta prica o privatizaciji je pocela.

Da li slucajno ili je prica plasirana ciljano, ne znam, ali je pocela skoro nakon dolaska novih ljudi u upravu.

KAd se vec prica da su bivsi dovodili kamion igraca i sve ih preplacivali. Znaci moze se imati para za brdo igraca, raskida i sta vec.
Uostalom kad su preplaceni onda zamisli sta ce Amar dovesti za te pare. Wow. Al nea ko namaknut takve pare. :D
To je toliko ocigledno da samo slijepac ne vidi.Poznat nacin privatizacije po bosanskoj metodi.Zaduzi se,izostatak rezultata,nemogucnost namaci lovu i sta ostaje.Ako tome dodamo poslovne prostore i zemlju koja je u nasem vlasnistvu siguran sam da ce biti zainteresovanih.A najvise su zanteresovani oni koji su klub zaduzili opuhali i ostavili ogromna dugovanja.Njima ta privatizacija najvise pase.

sahmat

pon apr 08, 2019 5:40 am

Nikako mi nece biti jasno kako je Kostic sa igracem manje odigrao 1:1, a Amar izgubio 0:3
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

storm_raider
Kontakt:

pon apr 08, 2019 6:58 am

Plava Porodica je napisao/la:
Ja sinoć pisah o tome..
Izgubis 3:0 od anamo onih i mi smo "pijuni".

Nisu nama igraci davali golove, nego lopta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

pon apr 08, 2019 7:08 am

PlaviIzSarajeva je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:03 pm
Ali Boga mi dragog, jedino ne mogu shvatiti ove sto pljuju i tjeraju Amara. Kako nemate obraza da bar zbog onih silnih trofeja kazete "jebi ga ide lose, nadam se da ce biti bolje". Mislim da jedna od najvecih legendi Kluba koji traje 98 godina ovo nije zasluzila.
Ne mora odmah biti pljuvanje.
Ljudi samo hoce da bude bolje od onoga sto je bilo jer Amar je dosao upravo zbog toga zar ne.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Zeljo
Kontakt:

pon apr 08, 2019 7:46 am

Izgubis 6 utakmica zaredom, pitari te obrukaju na Grbavici. Onda, 50% ove ekipe izgubilo dobijenu titulu, najsramnija generacija u historiji Zelje. Sve treba otjerat, usao je taj luzerski mentalitet, picke, citav remont ekipe uradit
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Qooler
Kontakt:

pon apr 08, 2019 7:58 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
ned apr 07, 2019 2:39 pm
Tri godine zaredom mi prezivljavamo sve i svasta.
Dobro ikako dolazimo na stadion. Gledam jucer narod, pola raje sa istoka bi dalo i svoju imovinu da smo mogli okrenuti. Ubjedjen sam u to.
Nakon izgubljene titule na Kosevu mislio sam to je to vrh kako se covjek moze lose osjecati, prosle godine sanjamo +7 nad Zrinskim i vodimo 0:3, jebote ljudi nas stignu 3:3.
Pomislim ne moze vise.
I poslije sinocnje sramote, kunem vam se bogom da se gore nisam osjecao.
Baš dobar opis!

teteac8684
Kontakt:

pon apr 08, 2019 8:02 am

Ljudi dragi, većina ni ovdje nije za tjeranje Amara, ako bi iko trebao imati taj famozni kredit kod nas onda je to on...Ali treba kritikovati, treba realno gledati stvari, ne vidi se nikakav napredak, ni 0,0000001%...Čak šta više...I Amar se jako čudno ponaša, nikakve emocije nema, sve je nekako plastično, mrtvo, tromo...To treba glasno kazati, kritikovati, jer Željo trpi...Željo...Otići će i Amar, otišao je i Senad, svi će doći i proći, Željo ostaje...

Qooler
Kontakt:

pon apr 08, 2019 8:14 am

storm_raider je napisao/la:
ned apr 07, 2019 4:11 pm
Ne mogu vjerovati da je Ahmetovic onako pretrcao Sipovica.
Ne mogu vjerovati da je Hajdarevic 2 puta sa 22metra onako osutao.
Ne mogu vjerovati da Vedran svaki put krene po loptu, pa se vraca na liniju.
Ne mogu da vjerujem da nam Rodin ili Osmankovic ne igraju pored Sipovica i Bogicevica.

Evo gledam golove i jednostavno ne mogu da vjerujem.
Ja drugi put odgledao detaljno golove.

PRVI GOL - pa kakav je to golman koji ne smije u peterac izaći i uhvatiti loptu. Ljudi moji on je imao prazan prostor prema lopti da je uhvati. Da ne govorimo koji je status golmana u petercu.

DRUGI GOL - Sipović se šalio sa trčanjem, on je simulirao trčanje, bezvoljno i kao da će to neko drugi uraditi. O tome kako je lopta došla na petereac suvišno je govoriti...jedva i onda Stevanović šeta, Kjsoveski krene i stane, dodatno zbuni Stevanovića...

TREĆI GOL - Stanić koji je uvreda za klub pravi greške. Ovo je ravno onom da nam u usta se po..... i onda nam još natrpa da progutamo.

Hvala Amare što si nam ovo priuštio.

Ja sam za to da niko nema pravo da nam ovo radi. Niko. Nas rijeka je došla na Grbavicu, odvojila vrijeme i došla da gleda svog Želju. Ovo Želji i nama niko nema pravo da radi i nema tog kredita koji neko (Amar) može imati da uradi ovo 7-8 hiljada ljudi. Neka vodi svog Sipovića i Stanića kući pa neka mu ovako igraju.

Pod hitno naći dva druga golmana. Ovo što nama stoji na golu nije golman, jer da jeste ne bi mu lopte iz kornera padale od njega 1,5 m u sred peterca!

Svi oni treba da shvate da im je poslodavac oni navijači koji dodju, nije Amar i kod njega mogu imati neki status, ali kod nas nemaju. Mi gledamo Želju, a ko je na terenu nas ne interesuje, interesuje nas samo da se bore i da pobjeđuju. Svi oni koji misle da će ih Amar zaštiti i zadržati u ekipi, da su dobri sa njim i to je dovoljno...da znaju da neće ići tako.
Ako Amar nastavi tim putem sam je sebi kriv.

8 000 ljudi je poniženo, amaterskim greškama i to se ne može zaboraviti!

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Bing [Bot], cipiripi, Dzezvar, Google [Bot], ubaceni element i 47 gostiju.

Prijava