Skaka, provaljen sibrile je napisao/la: ↑čet apr 04, 2019 3:21 pmPred derbi pustiti na razglas Sarajevo ljubavi moja, povodom dana grada pa da je otpjevamo u jedan glas kao Grbavicu. Svakako seljacine sa kobilje glave pokusavaju da prisvoje ovu pjesmu kao sto prisvojavaju i Vucka.
Pokazimo im kako se izrazava ljubav prema gradu![]()
Od 1946 do 2019 sve sto imaju su uzeli na prevaru, i sve pokusavaju da urade na taj nacin. 364 dana psuju i vrijedjaju Ivicu Osima, stadion zovu Sugavica, Golubarnik i slicno, na svakom clanku na internetu vezanom za Zeljeznicar doleti 15 njihovih sabana nekih sa glupom pricom i vrijedjanjem. I 365. dan ja sa njima u horu trebam pjevati pjesmu koju pjevaju oni na kosevu. Neka hvala, ali mi imamo svoju Grbavicu i more pjesama koje ce igracima i navijacima dici moralKospa je napisao/la: ↑pet apr 05, 2019 4:49 pmSto bi mi pjevali sarajevo ljubavi moja, to je njihova pjesma. Ispade da eto kao ko pjeva pjesmu vise voli grad... notorna glupost
Sad mi trebamo da se zagrlimo sa njima i pjevamo... Yebem im ja mater
Oni i onako nemaju nista svoje, sve su prisvojili,usvojili, udbaski klub koji na silu pokusava da se identifikuje sa gradom i njegovim simbolima.
Kako mi stoji plava kravata ?11plavih'92 je napisao/la: ↑pet apr 05, 2019 6:16 pmSkaka, provaljen sibrile je napisao/la: ↑čet apr 04, 2019 3:21 pmPred derbi pustiti na razglas Sarajevo ljubavi moja, povodom dana grada pa da je otpjevamo u jedan glas kao Grbavicu. Svakako seljacine sa kobilje glave pokusavaju da prisvoje ovu pjesmu kao sto prisvojavaju i Vucka.
Pokazimo im kako se izrazava ljubav prema gradu![]()
![]()
Ne pjevaš s njima u horu, pjevaš pjesmu za rođendan svom gradu koji je tvoj koliko i njihov.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑pet apr 05, 2019 6:20 pmOd 1946 do 2019 sve sto imaju su uzeli na prevaru, i sve pokusavaju da urade na taj nacin. 364 dana psuju i vrijedjaju Ivicu Osima, stadion zovu Sugavica, Golubarnik i slicno, na svakom clanku na internetu vezanom za Zeljeznicar doleti 15 njihovih sabana nekih sa glupom pricom i vrijedjanjem. I 365. dan ja sa njima u horu trebam pjevati pjesmu koju pjevaju oni na kosevu. Neka hvala, ali mi imamo svoju Grbavicu i more pjesama koje ce igracima i navijacima dici moralKospa je napisao/la: ↑pet apr 05, 2019 4:49 pmSto bi mi pjevali sarajevo ljubavi moja, to je njihova pjesma. Ispade da eto kao ko pjeva pjesmu vise voli grad... notorna glupost
Sad mi trebamo da se zagrlimo sa njima i pjevamo... Yebem im ja mater
Oni i onako nemaju nista svoje, sve su prisvojili,usvojili, udbaski klub koji na silu pokusava da se identifikuje sa gradom i njegovim simbolima.
To sto je ti ili ja ne damo ama bas nista ne znaci, tu pjesmu pustaju na lavoru, njima je moralna i uz nju navijaju smradovi.zubanovic89 je napisao/la: ↑pet apr 05, 2019 6:41 pmKako je Kemina pjesma njihova? Kakve veze ta pjesma ima sa FK Sarajevom? Kakve veze Vucko ima sa FK Sarajevom? Sta je sa vama? Ako je puste ima da se pjeva iz sveg glasa. Ne dam papcima da me otjeraju u Njemacku iz svog grada, necu dat ni seljacinama sa Kobilje Glave da me uce historiju grada i kradu pjesme. Njihova je "Mi smo divovi", to dovoljno govori o njima.
Svi pogađaju strijelce samo ti one što će zabiti autogolove čuj 1:2 ccc
Da se pomjerim s mjesta pu pu pu
Jest za njihov sektor 60% u cetvrtak a danas oko 1 400 je prodano za njih..ostalo im jos 100tinjak sutraRokElsner44 je napisao/la: ↑pet apr 05, 2019 8:56 pmJoš u četvrtak je prodano preko 60% ulaznica za derbi, što znači da bi mogla biti dobra brojka sutra !
Je li trenirao danas? Hajde valjda ce moci 30 minuta odigrati