O kojem jadu ti pricas u sportskom dijelu?Ko ti to moze garantovati da ces nesto osvojiti,a uz to raditi stvari koje su 100000 puta vaznije po klub od pisljive titule.Eto najtrofejniji smo i sta sad? Na kraju krajeva osvojili smo kup i par puta ostali bez srece i to je to,a jedinim jadom se moze smatrati ova prva polusezona,jer se previse negative i gluposti skupilo bez ikakvog razloga.Brkoo je napisao/la: ↑sri mar 27, 2019 2:57 pmDa bi izasli iz okvira ove zabokrecine svi segmenti kluba moraju biti na vrhunskom nivou, apsolutno svi, a ne neki da budu vrhunski a neki da budu dno dna..Masinovodja je napisao/la: ↑sri mar 27, 2019 2:14 pmCuj ovog tjeraca onih koji su nam i omogucili da se ponovo osjecamo ponosno,da to sto je nase nesto i vrijedi i da na nesto lici.Ono je bilo vrijeme nadanja da cemo napookon izaci iz okvira ove zabokrecine,ali takvi kao ti su nas vratili na vrijeme da se vise nemamo cemu ni nadati.Sjecam se prije da nije moglo proci sat vremena da ne udjem na forum,da vidim sta ima,a sad ako udjem u 7 dana jednom,evo glava.Vidim po pisanju da je i kod ostalih tako,tako da je sve jasno.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 27, 2019 10:37 amNe znam, možda previše dramimo, možda tako i mora biti.. Jesmo mi laici, ali laici koji ono parče zemlje gledaju kao svoje.. Kao najsvetije mjesto na dunjaluku.
Na neke stvari, rijetke, sam baš osjetljiv. A jedna od tih je Dolina.
I jednostavno kad je nešto novo na njoj, kad je u samom svjetskom vrhu po kvaliteti, a vidiš lopate ne razmišljaš glavom već srcem.
Ne zamjerite mi.
A tebi nemamo sta zamjerit,uzivaj i hvala.
Omogucili nam da se osjecamo ponosno zbog stadiona-DA
Omogucili nam da se osjecamo jadno zbog sportskih rezultata i dovodjenja onoliko govana(igraca koji nemaju ni kvalitet ni karakter)-DA
Da li bi nastavili po starom(da su ostali) sto se tice sportskog dijela-DA, sekunde jedne nista ne bi promijenili, nastavili bi da srljaju u propast.
Nisu se udostojili pojaviti na skupstini kluba i zbog toga okanite se vise patetike i stalnog vracanja u proslost, vratite se u sadasnjost.
Ako ova nova uprava ne bude radila kako treba i u interesu kluba prvi cu ja biti protiv njih. Tako treba uvijek da bude, da gledamo kakvu korist mogu uraditi za klub jer je to jedino bitno a ne da ko pojedini navijamo za neku upravu ili ljude iz tih uprava..
Vidjecemo ko ce se ovim rezultatima bivse strukture pribliziti i u pola,a ja i 90% navijaca znamo da se to nece desiti ubrzo...