Kospa je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 8:15 pm
STANICU SRDJANE NAPUSI SE KURCINE !!!
Molio bih ove forumske znalce da ako mogu da odvoje malo vremena da izanaliziraju ovo veceras... ja ne znam sta sam gledao
Braco moja draga, nemojte molim vas....Ne rjesavaju se ovako stvari i ne donose nam nista dobro....Idemo dalje zajedno, svi
kao jedan, kao sto je uvijek bilo, igraci dolaze i odlaze, a ZELJO zauvijek ostaje, pa i kada nas vise ne bude...Bice neki novi
klinci, moramo im dati primjer kako se voli dres i grb, nase ime i svetinja, bez obzira ko igrao, mi o tome ne odlucujemo...Ako
neki od igraca to ne shvataju, oni su ionako prolazni, ako su pogazili tradiciju i bezvremenske vrijednosti, mi ih necemo posto-
vati, niti smatrati dijelom nase plave familije, ali, sve dok igraju u plavom dresu sa svetim grbom na njemu, dio su nase familije
htjeli to mi ili ne....Molim vas, ne psujte onome ko igra sa Zeljinim grbom na dresu....Psujuci njima, psujete na nasu istoriju, na
nasu filozofiju, na generacije i generacije mnogo boljih od nas....I ne radi se samo o Srdjanu Stanicu, bice jos takvih mnogo....
Svi smo mi ZELJO, a ZELJO je u nama svima....I tako mi opstajemo vec sto godina.....