Ma to sto komentator kaze 5 milja nema veze s vezom. Ono je 3,5 maksimalno.CURVA je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 4:02 pmJoj ako nas vise dodjeponosannavas je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 3:38 pmZar ima pet milja. Rasiri se to po onolikom stadionu a ako 4 ima dobro je![]()
Ma znam, imam pravu malu privatnu enciklopediju. A vidio sam i tvoju kolekciju... svaka tebi cast na onome svemu.
Jos da si sve vidio, nego samo diostorm_raider je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 5:15 pmMa znam, imam pravu malu privatnu enciklopediju. A vidio sam i tvoju kolekciju... svaka tebi cast na onome svemu.
A inace je sve sjajno sem njih dvojice?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 6:21 pm**** ti nas kad kuci jednu Zvijezdu bez trenera ne mozemo stisnuti odmah na pocetku i drzati im loptu. Nego nabijaj i nabijaj. Pa nije raja dosla da gleda trening ispucavanja Bogija i Sipovica.
Govorim o stilu igre a ne o pojedinacnim predstavama.mali plavisa je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 6:24 pmA inace je sve sjajno sem njih dvojice?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 6:21 pm**** ti nas kad kuci jednu Zvijezdu bez trenera ne mozemo stisnuti odmah na pocetku i drzati im loptu. Nego nabijaj i nabijaj. Pa nije raja dosla da gleda trening ispucavanja Bogija i Sipovica.![]()