Hajde nedeljooooo!
Ja ih ne mogu smisliti i možda će izgledati neobjektivno ovo što ću reći...ali oni ne igraju vrhunski nego imaju vrhunske rezultate. Oni su sinoć u Širokom na poluvremenu trebali gubiti 2 razlike, nisu se sastavili s loptom i onda povedu iz neke frljoke i normalno da je lakše igrati kasnije. Sve im se poklopilo ove sezone, od lošeg Želje i nemotivisanog Zrinjskog, slijedeće sezone to neće biti tako.Premier je napisao/la: ↑ned mar 10, 2019 11:25 pmBez jednog jakog gradskog rivala nema ni drugog, to moze biti samo nama motiv da grizemo vise sljedece sezone...al da igraju vrhunski igraju..al najveca tuga je sto ce oni opet slaviti ispred vjecne a nas nema izmedju perioda kad su oni zadnji put slavili...a mi smo 2 godine imali sve potrebno za titulu i bukvalno smo je poklonili zrinji..tuga da ne moze biti veca.
X ko kuća. Amar uvijek ide na X u derbiju.storm_raider je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 9:31 amOdlican raspored, jedva cekam da malene dobijemo na Grbavici. Dzaba im vietkong.
Nadam se da si u pravu.CURVA je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 11:26 amE ovaj ne smije to uraditi pa jedina bi nam to sad sreca bila u ovoj sezoni ne smije odigrati pickasto ali bas nikakoublehas je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 10:26 amX ko kuća. Amar uvijek ide na X u derbiju.storm_raider je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 9:31 amOdlican raspored, jedva cekam da malene dobijemo na Grbavici. Dzaba im vietkong.
Palo dzemreavlami97 je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 12:49 pmRaspored je dobar, ali da li je zaista tako, pokazat će rezultati. U Evropu, uopće ne sumnjam.
Fakat nema sredine u raspravama o igri i rezultatima (bar među forumašima9. Jedni sve ideliziraju, drugi kude, a istina je na sredini.
"Prije 3 kola Amar se smrzavao brrrrrr na -15.
Poslije 3 kola Amar se ne/smrzava brrrrr na - 20"
Zahvaljujući nama, i sreći da nam se poklope rezultati, sada ne zaostajemo dva boda za trećim, nego imamo isti broj bodova.
Direktno i u kost. Sad, koliko ce im pomoci, ne znam. U subotu igraju sa Olimpicom na Otoci, bit ce zanimljivo vidjeti kakvo ce sudjenje biti.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 1:56 pmhttps://youtu.be/tspTgqOyvag evo kako to radi Uprava Veleza i oficijelni ytb kanal...video sa dokaznim materijalom sudijske kradje.
Svaka cast za ovaj potez,nisu sutili nego izasli odma javno, jasno argumentovano i glasno. Video poslali i na adresu europske federacije fUTbOla!
Ciljano i pametno, sad bas na klixu clanak sa ovim videom, barem ne šute i ne povinuju se svakoj odluci u reziji Nfsbih i njihovog sudijskog kriminalnog lobija u reziji par mocnika.Omar500 je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 2:00 pmDirektno i u kost. Sad, koliko ce im pomoci, ne znam. U subotu igraju sa Olimpicom na Otoci, bit ce zanimljivo vidjeti kakvo ce sudjenje biti.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon mar 11, 2019 1:56 pmhttps://youtu.be/tspTgqOyvag evo kako to radi Uprava Veleza i oficijelni ytb kanal...video sa dokaznim materijalom sudijske kradje.
Svaka cast za ovaj potez,nisu sutili nego izasli odma javno, jasno argumentovano i glasno. Video poslali i na adresu europske federacije fUTbOla!