Valjda bi ti to trebao znati.. Pratiš opasno..Sekiraš se previše , u godinama si , polahko...

Valjda bi ti to trebao znati.. Pratiš opasno..Sekiraš se previše , u godinama si , polahko...
Posto ova upravljacka garnitura prsti od moralnih nacela privest ce vec nekog...ono ko' na kopanje rovova 93.godine, ...ponudis ...ako nece prijetis...ucijenis....znaju ovi tvoji to....Plava Porodica je napisao/la: ↑pet mar 01, 2019 5:15 pmValjda bi ti to trebao znati.. Pratiš opasno..Sekiraš se previše , u godinama si , polahko...![]()
Ko nam šta može..MATORI je napisao/la: ↑pet mar 01, 2019 5:21 pmPosto ova upravljacka garnitura prsti od moralnih nacela privest ce vec nekog...ono ko' na kopanje rovova 93.godine, ...ponudis ...ako nece prijetis...ucijenis....znaju ovi tvoji to....Plava Porodica je napisao/la: ↑pet mar 01, 2019 5:15 pmValjda bi ti to trebao znati.. Pratiš opasno..Sekiraš se previše , u godinama si , polahko...![]()
Da se primijetiti.
E nek su elsneri bili pojačanja
sunce ti zareno, ovako velika kvota nije ni na derbiju bila na nas, e moj zeljo na sta si spao:(
Jeste buraz, rekao je to na onoj zadnjoj velikoj press konferenciji u zimskoj pauzi. Dobro se sjećam, novinar ga pita da li je stručni štab nezavisan u odabiru igrača, a Misimović odgovara kako jeste i onda u istoj rečenici nastavlja "..ja sam predložio da Zajmovića zadržimo...". Zajmović je u to vrijeme bio hit kod navijača kao i ovdje na forumu i Miske se valjda htio pohvaliti kako je on uočio da ga ne treba slati na posudbu ali se ustvari sam izofirao da se (i) on pita ko će se dovesti ili otpustiti.avlami97 je napisao/la: ↑pet mar 01, 2019 1:37 pmSada već bivši čelnik Plavih Senad Misimović na jednoj od press konferencija pohvalio se tvojim angažovanjem, dok je Feđa Dudić, trenerska budućnost bh. nogometa, kojeg dobro poznajes iz NK Travnik, u razgovoru za gg.ba, kazao da je on na jednoj prijateljskoj utakmici Adžemu sugerisao da ti pruži priliku. Šta je istina, ko te doveo, 'čiji si'?
"Sve što je rekao Dudić je istina. Zaista me nije bilo na mapi do tada. Što se tiče dovođenja, već sam pojasnio da je Ćenan kontaktirao mog menadžera i brzo smo se dogovorili. Sa razgovorom Dudića i Adžem sve je počelo. Pet dana kasnije sam debitovao, dobio prve minute, odigrao 80 minuta. Svi su bili prezadovoljni... Tako je počela moja priča, a Adžem me kasnije izbacio osam utakmica".
Svaki intervju ima za cilj da se bar mao ocrni Misimović i uzdigne Amar Osim.
Ne čitate pažljivo.
P.S.Riječi Senada Misimovića: - Uvijek se igračkim kadrom bavila struka. Svima je jasno kako funkcionišu Zakarić, Graovac, Blagojević i ostali igrači. Neko se trebao sjetiti i angažovati i Zajmovića. Često se spominje da Željo i Sarajevo prepuštaju igrače klubovima iz Hercegovine, a to nije tačno. I Graovac i Zakarić su bili rezervni igrači u Zrinjskom, a ovdje su glavni - poručio je.
Misimović nigdje nije rekao da ga je on doveo, ali su botovi i ulizice spinovali kako njima odgovara. Isto to rade i na govnovodu, kako novinari, tako i forumaši.
hebote, neke istina, fakat boli.![]()