I ja mislim da bi, ako se pokrene to...
I ja mislim da bi, ako se pokrene to...
I za novu zgradu je UEFA dala novac, ali tu nije bilo prepreka i opstrukcija. Nemam pojma kakva je situacija oko krova, ali ako neko to namjerno koči otišao mu krov nad glavom!
I to treba dostaviti i sto je najgore platiti penale zbog takve gradnje izvan gabarita. Čudi me kako ljudi koji su bili zaduženi za taj projekat iz prethodnog saziva uprave naprave takvu grešku. Ako je sve ovo tačno naravno.mirzza je napisao/la: ↑čet feb 28, 2019 2:17 pmJel Zeljo treba dostaviti projekat sa novim gabaritima na osnovu kojeg bi se izdala nova dozvola?
Dobro, nije ni njihovo maslo za ramazana... ako nista, gdje su objave sta se radi? kome su upucene zalbe? koji koraci su sprovedeni da dobijemo dozvolu?CURVA je napisao/la: ↑čet feb 28, 2019 3:25 pmBuraz nekad je bolje da nista ne napises nego ovo sto si napisao ZNACI OPSTINA NE ZELI DA DA GRADJEVINSKU JER NIJE ISTOK U GABARITIMA pa nije ova uprava to pravila za njih je to hrpa betona svakako tako da njih sigurno ne mozemo krivitisastrane je napisao/la: ↑čet feb 28, 2019 3:16 pmSto se prebacuje na opstinu ne kazem da nije. Mozda je do novih nesposobnjakovica u upravi trenutno. Ko sto napisa jedan na forumu. Bivsa uprava bi 1000% sprovela izgradnju krova bez obzira na dozole i opstrukcije. Znaci do uprave je 100% i njihove ne/sposobnosti.
Veliki li si Senade Misimovicu.
Prije da je do Senada i ti koji su bili,gdje su i pored zabrane od inspekcije da se gradi nastavili graditi,i imamo to sto imamo trenutno,objekat bez gradevinske dozvole.sastrane je napisao/la: ↑čet feb 28, 2019 3:16 pmSto se prebacuje na opstinu ne kazem da nije. Mozda je do novih nesposobnjakovica u upravi trenutno. Ko sto napisa jedan na forumu. Bivsa uprava bi 1000% sprovela izgradnju krova bez obzira na dozole i opstrukcije. Znaci do uprave je 100% i njihove ne/sposobnosti.
Veliki li si Senade Misimovicu.
Naravno druze, salzem se sa tobom. ja samo kazem da ne znamo sta su razlozi, sve je nagadjanje i nismo dobili zvanicni info od kluba sta se radi po tom pitanju. 100% trebamo napraviti pritisak, al nek nam iz kluba kazu na koja vrata da kucamo... ko je kriv sto nema krova i sta je sa dozvolama... zato kazem nije bas da se upreglo svim silama da se dobije dozvola, a kada im je trebao plato ispod sjevera dobili su ga brzo...CURVA je napisao/la: ↑čet feb 28, 2019 3:45 pmNemoj Durgo da me i ti razocaravas mene ni jedni ni drugi ne zanimaju ne treba ulaziti u te price nego direktno otici predo opstinu i svima se mame sjetiti pa pola Sarajeva nije u gabaritima kojima treba .Umjesto da nas mole da gradimo oni nas jos koce
Bio je jedan nama dragi forumas sto je jednom isao u Opcinu i svasta se nagovorio Koldzi
Naravno da je bitan, pa necemo da kisnemo a da ti ne daju stručnjaci unijeti kišobran.
Jesi li dole ili furas?
Ma licno ja sam se oprostio od tih infrastrukturnih radova. Em zbog situacije u drzavi em nastupa pojedinih fanova ove uprave kao sto je ona hrpa betona.teatrale36 je napisao/la: ↑čet feb 28, 2019 3:58 pmNaravno da je bitan, pa necemo da kisnemo a da ti ne daju stručnjaci unijeti kišobran.