??
Durgo je napisao/la: ↑sub feb 23, 2019 12:34 pmEh ljudi, vrijeme je za nastavak sezone. Nova radovanja. Nova razocarenja. Tugu. Srecu. Pjesmu na Grbavici. Grljenje sa poznatim ljudima na svom dijelu tribine, nakon postignutog gola, a vjerujem da ce biti i onih pogleda razocarenja, tuge... uglavnom puno emocija... al sve je to Zeljo...
Nadam se da cu ove polusezone malo sretniji izlaziti sa stadiona, ali i da to ne bude slucaj, narednu tekmu sam opet tu. Pijem pivu prije tekme, uzmem kospe od Fude i pjevam Grbavicu, svaki put sa vise i vise emocija. Nekad imam osjecaj da svakim pjevanjem Grbavice Zeljo postaje sve veci dio mene, ako je to moguce...
Ja jedvam cekam da pocne, pa da zagalamim... a vjerujem i svi vi....
Durgo je napisao/la: ↑sub feb 23, 2019 12:34 pmEh ljudi, vrijeme je za nastavak sezone. Nova radovanja. Nova razocarenja. Tugu. Srecu. Pjesmu na Grbavici. Grljenje sa poznatim ljudima na svom dijelu tribine, nakon postignutog gola, a vjerujem da ce biti i onih pogleda razocarenja, tuge... uglavnom puno emocija... al sve je to Zeljo...
Nadam se da cu ove polusezone malo sretniji izlaziti sa stadiona, ali i da to ne bude slucaj, narednu tekmu sam opet tu. Pijem pivu prije tekme, uzmem kospe od Fude i pjevam Grbavicu, svaki put sa vise i vise emocija. Nekad imam osjecaj da svakim pjevanjem Grbavice Zeljo postaje sve veci dio mene, ako je to moguce...
Ja jedvam cekam da pocne, pa da zagalamim... a vjerujem i svi vi....
Jufke ga već zabile
Al makedonac nokautirao golmana, al nista
jedan komentar navijača Cityia - Asmira uzima svako lopatom, trener golmana nosi bordo kapu, kapiten stoper glumi povredu, a Comor namjerno grijesi. :rol:
Čovjek 3 godine mlađi od Bogičevića, kakva penzijaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 23, 2019 2:46 pm
Ko je ovaj debeli golman kod Citija. Zar nije u penziji lik bgt.
Znaci Bogi se dobro drziLARSSON je napisao/la: ↑sub feb 23, 2019 2:52 pmČovjek 3 godine mlađi od Bogičevića, kakva penzijaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 23, 2019 2:46 pm
Ko je ovaj debeli golman kod Citija. Zar nije u penziji lik bgt.![]()