Koja uvreda ?kvalitet je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 9:12 pmPitanje za moderaciju
Nekada su se banovi dijelili za vrijeđanje šefa ili nekog iz Uprave, zašto se to sada ne radi? Šta se promijenilo?
I vama čovjek treba nacrtati da je Amar rekao da hoće da s najjeftinijom mogućom ekipom ostvari cilj - Evropa. Dovode se jeftini(ji) igrači, ljeto će biti drugačije.
Makan - Mušinović - Kudra, vezni red Želje nema šansestorm_raider je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 8:17 pmBrkoo je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 8:15 pmDanasnji protivnik je treci u Ukrajinskoj ligi. I sa takvom ekipom smo se dobro nosili skoro citavu utakmicu. Ima jos mnogo toga sto moramo popraviti..
Nije mi jasno zasto se nije probalo sa Mujezinovicem u vezi, da vidimo sta moze, lik je brz i moze proci protivnickog igraca i napraviti razliku. Stavis Hajdarevica, Mujezinovica i Ramovica i valjda bi i protok lopte trebao biti brzi a ovako sa dva igraca poput Sabanadzovica i Hajdarevica mi ne mozemo ni protiv Klisa uspostaviti posjed i dominaciju na sredini terena, zato sto su i Hare i Anel defanzivno orjentisani i bukvalno operisani od napada..
Sta reci za Zajmovica, kakva je ono sifra **** pleme svoje blentavo. Nekad pokaze kvalitet i napravi nesto cega se ne bi postidjeli ni igraci svjetskog nivoa a nekad nije ni za kantonalne lige. Pa sine izdominiraj jednu sezonu u kontinuitetu, pokazi sta znas i samo nebo ti je granica..KLIS je napisao/la: .![]()
![]()
Bas i ja pregleda da vidim ko je sta uvrijedio, al valjda se uvreda smatra kad neko ne slijedi njihovo Bozanstvo u potpunosti.cikazubo je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 9:16 pmKoja uvreda ?kvalitet je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 9:12 pmPitanje za moderaciju
Nekada su se banovi dijelili za vrijeđanje šefa ili nekog iz Uprave, zašto se to sada ne radi? Šta se promijenilo?
I vama čovjek treba nacrtati da je Amar rekao da hoće da s najjeftinijom mogućom ekipom ostvari cilj - Evropa. Dovode se jeftini(ji) igrači, ljeto će biti drugačije.
Doci cemo, gledacemo, podrzacemo i J* cemo stanicu sve po spisku
To je taj napredak u sportskom segmetnu..