Izgleda ništa..
Igrac Werdera kaze da je teza i tvrdja od adidasa ali da je po njemu to prednost za dobar centarsut, pas i lakse “hvatanje” na volej.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 3:38 pm**** ih Select.
Kad pojma nemaju nek gledaju normalne lige. Nisu djaba Svabe uzele one derbistar ( kako vec ) iako imaju i svoje marke.
Sigurno da jesu ali su i bolje od Selecta. Obje imaju vise onih dijelova nego Adidasove, ali na onim slikama kod pitara s treninga Selectova lopta veca od Hebibovica.cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 3:50 pmIgrac Werdera kaze da je teza i tvrdja od adidasa ali da je po njemu to prednost za dobar centarsut, pas i lakse “hvatanje” na volej.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 3:38 pm**** ih Select.
Kad pojma nemaju nek gledaju normalne lige. Nisu djaba Svabe uzele one derbistar ( kako vec ) iako imaju i svoje marke.
Kako sam ja istrazio lopta je identicna kao derbystar, ista kompanija zapravo, a lopte su po karakteristikama identicne, izuzev male razlike u sari i natpisa tj loga.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 4:03 pmSigurno da jesu ali su i bolje od Selecta. Obje imaju vise onih dijelova nego Adidasove, ali na onim slikama kod pitara s treninga Selectova lopta veca od Hebibovica.cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 3:50 pmIgrac Werdera kaze da je teza i tvrdja od adidasa ali da je po njemu to prednost za dobar centarsut, pas i lakse “hvatanje” na volej.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 3:38 pm
**** ih Select.
Sta je znam opet, znam da na terminima kad ne ponesemo "cetvorku" i moramo igrati s "peticom" Selectovom najradije bi izasao sa termina.![]()
Moguce, ali meni vizuelno nisu iste ( onako preko slika )cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 4:08 pmKako sam ja istrazio lopta je identicna kao derbystar, ista kompanija zapravo, a lopte su po karakteristikama identicne, izuzev male razlike u sari i natpisa tj loga.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 4:03 pmSigurno da jesu ali su i bolje od Selecta. Obje imaju vise onih dijelova nego Adidasove, ali na onim slikama kod pitara s treninga Selectova lopta veca od Hebibovica.
Sta je znam opet, znam da na terminima kad ne ponesemo "cetvorku" i moramo igrati s "peticom" Selectovom najradije bi izasao sa termina.![]()
Pa mi već imamo Evropu, ukoliko neko od prve tri ekipe osvoji Kup (Sarajevo, Zrinjski ili Široki), a apsolutni su favoriti za osvajanje istog. Ne kasnimo 5, 6, 10, nego 2 boda za Evropom.