Doduše, ako ćemo po menadžeru i Dado Sadiković je ključni igrač sampdorije godinama

Ovo što sam pogledao na klipu, izgleda prosječno. Pa siguran sam da bolji klip može napraviti Zaimović, i to samo za vrijeme dok je kod nas.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 1:17 amPa je li se izjasnio Daniel, Minjore?
Izgleda kapitalno. Jos ljevak <3 <3
Sutra cu se raspitati malo kakav je bio u Srbiji![]()
Kad na kraju dodje Dado![]()
![]()
P.S: Pa ovaj je vise krilo, nego veznjak. Dovest cemo mi i Dadu i njeg![]()
kako kaže Amar: Rama počeo si čuvati stopera1921.ba je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 9:37 amVIDEO/ FOTO: FK Željezničar – KF Shkendija 2:2
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ja-22-5595
Jest jest, to se culo i na direktnom prijenosuDobojskiManijak je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 10:32 amkako kaže Amar: Rama počeo si čuvati stopera1921.ba je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 9:37 amVIDEO/ FOTO: FK Željezničar – KF Shkendija 2:2
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ja-22-5595![]()
Ja sam ovo napisao onako na osnovu CV i "talenta". Video nisam ni vidio, samo ga zalijepio pa onda pogledao i video i statistiku, jos se malo raspitao i dosao do saznanja da je vjeciti talentublehas je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 7:56 amOvo što sam pogledao na klipu, izgleda prosječno. Pa siguran sam da bolji klip može napraviti Zaimović, i to samo za vrijeme dok je kod nas.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 1:17 amPa je li se izjasnio Daniel, Minjore?
Izgleda kapitalno. Jos ljevak <3 <3
Sutra cu se raspitati malo kakav je bio u Srbiji![]()
Kad na kraju dodje Dado![]()
![]()
P.S: Pa ovaj je vise krilo, nego veznjak. Dovest cemo mi i Dadu i njeg![]()
Ono što je pozitivno je da je mlad i da je igrao u jačim ligama od naše. Pa i Lendrić se nije naigrao u Olimpiji, pa je kod nas bio najbolji igrač. Svakako bi me više obradovao ovako neki propali talenat od 23 godine nego nespremni Zec koji je potpisao na pola godine.
Rama izginu trceci i ganjajuci, mozda se i previse trosi, a ono sto je sigurno da Ramu svaki 4.mec necemo gledati zbog kartonamamba21 je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 10:38 amJest jest, to se culo i na direktnom prijenosuDobojskiManijak je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 10:32 amkako kaže Amar: Rama počeo si čuvati stopera1921.ba je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 9:37 amVIDEO/ FOTO: FK Željezničar – KF Shkendija 2:2
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ja-22-5595![]()
![]()
Jedino sto mozemo je skandirati nesto na domacim i to je to od nas.
Mujo je danima u depresiji... U glavi mu neprestano odzvanjaju dva glasa.
Mujo je danima u depresiji... U glavi mu neprestano odzvanjaju dva glasa.
Saznao sam i ja sad SAVEZ KOČI GRADJU KROVA!
Nemoj ba zahebavati. Pa jasno je ko dan da se cekaju dozvole od Koldzeona i onda ce se sve automatski otkociti.CURVA je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 11:24 amNeki dan sam spomenuo za krov i danas sam ponovo dobio istu informaciju odlaskom Misimovica savez nas bas koci za krov truditit ce se da nam ovo bas prolongiraju nazalost bilo je jos nekih stvari na kojem se trebalo raditi preko UEFE velika je cifra u pitanju ali to sada ne dolazi u obzir jer je i ovdje u pitanju sukob dva covjeka da ne mislite Amar/Miske vec iz saveza i Amar .
Pa jel realno? da ovo kod nas sve funkcionise na ovaj nacin imali ista za interes zajednice ,kluba ,drzave itd .