Imaš na kartoteci

https://www.transfermarkt.co.uk/daniel- ... ler/193289
Ja nista specijalno nisam vidio ali eto. U drugom poluvremenu ljudi ubacili u brzinu vise i vidjelo se to sto se vidjelo.vinston.cercil je napisao/la:Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Najvise mrzim kad u fudbalu neko kaze igrali sa 30%, nije im se dalo, mogu al nece... To su najvece ublehe. imas 90 minuta pokazi sto znas i to je to. Gubili 2 0, logicno je da ce stisnuti protivnika. I za nas je bilo logicno da cemo se povuci i pasti u drugom poluvremenu, jer smo na sredini priprema, a oni pri kraju sa uigravanjem i svim.Grbavica je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 10:41 pmJa nista specijalno nisam vidio ali eto. U drugom poluvremenu ljudi ubacili u brzinu vise i vidjelo se to sto se vidjelo.vinston.cercil je napisao/la:Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Ja nisam reko da nista nije valjalo. Ali da po mom misljenju nije bilo ni nesto spektakularno. Ponavljam, po mom misljenju.mamba21 je napisao/la:Najvise mrzim kad u fudbalu neko kaze igrali sa 30%, nije im se dalo, mogu al nece... To su najvece ublehe. imas 90 minuta pokazi sto znas i to je to. Gubili 2 0, logicno je da ce stisnuti protivnika. I za nas je bilo logicno da cemo se povuci i pasti u drugom poluvremenu, jer smo na sredini priprema, a oni pri kraju sa uigravanjem i svim.Grbavica je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 10:41 pmJa nista specijalno nisam vidio ali eto. U drugom poluvremenu ljudi ubacili u brzinu vise i vidjelo se to sto se vidjelo.vinston.cercil je napisao/la: Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Jel vam Krpic djelovao bolje sa spustanjem lopti i prebacivanjem na krila. Veca dobro izbijao. Culo se u par navrata kad se Amar dere i govori Krpicu da se namjesti i onda uslijedi to Vecino izbijanje i njegovo spustanje. Znaci da se radilo na tome.
Minjore je pisao da su i proslu tekmu najbolji bili Hajdar i Saban. Mislio sam da je to sam bljesak jednu utakmicu, ali stvarno se vidi njihov napredak. Sredina je fino suradjivala zajedno sa Sinanom.
Naravno da ima mjesta za napredak, imamo jos tri sedmice za uigravanje. Sad da nista nije valjalo, nije istina.
Ovaj bi trebo biti taj. Bar se tako prica.exbabilon je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 11:31 pmNe bih da zakljucujem preuranjeno, ali mislim da ce nam na sredini terena nedostajati dimenzija vise ako nikog ne dovedemo. Lijepo je vidjeti tandem Saban-Hajdar, Saban-Dzeno ili Hajdar-Dzeno, ali da bi se mi nametnuli protiv nekog protivnika na sredini terena, ostvarili dominaciju, posjed lopte, stvarali prilike, mislim da ce nam ipak trebati jedan jak veznjak da poveze redove, da prenese loptu, proigra ofanzivce... Omladinci mogu trcati i biti disciplinovani, cak i napreduju evidentno, ali su popriclino ofanzivno limitirani sva trojica jos uvijek.
@kraj price spomenu tog nekog "skupog" veznjaka koji treba doci u toku sedmice i tome se radujem ako bude istina. Uz spremnog Zeca, mislim da bi to bila ekipa dostojna da izbori Evropu.
Dobro imaju donekle istu referencu i ovaj Avramovski talenat i zvijezda na papiru kao i Dado.
Komentar za AvramovskogLeon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 1:39 amDobro imaju donekle istu referencu i ovaj Avramovski talenat i zvijezda na papiru kao i Dado.
Fini klubovi ali dolaskom u Zvijezdu iz Rabotnickog nije se izgleda dokazao pa poslan na posudbu. Tad nekad ga je kao i Mamic htio u Dinamo. (na ovom jednom portalu procita)
U Olimpiji igrao na pocetku kvalifikacije i onda ga nidje, nesto u kupu mescini malo igrao. Znat ce to Lars bolje napisat
Fini klubovi, ali statistika losa, bas losa. Nema puno godina.
Taman da kod nas ozivi i pokaze da je ipak igrac kakvog su ga smatrali.
Pa kako je prolazio ljekarska s takvim zubima.LARSSON je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 1:41 amKomentar za AvramovskogLeon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 1:39 amDobro imaju donekle istu referencu i ovaj Avramovski talenat i zvijezda na papiru kao i Dado.
Fini klubovi ali dolaskom u Zvijezdu iz Rabotnickog nije se izgleda dokazao pa poslan na posudbu. Tad nekad ga je kao i Mamic htio u Dinamo. (na ovom jednom portalu procita)
U Olimpiji igrao na pocetku kvalifikacije i onda ga nidje, nesto u kupu mescini malo igrao. Znat ce to Lars bolje napisat
Fini klubovi, ali statistika losa, bas losa. Nema puno godina.
Taman da kod nas ozivi i pokaze da je ipak igrac kakvog su ga smatrali.
"Nije bas nesto mnogo igrao, stalno je bio povredjen. Cini mi se problemi sa misicima, pa se ispostavilo da je zato sto ima lose zube. Posle bio na pozajmici u Ofki, bio solidan. Fina tehnika i pas, tamo igrao po krilu. Bio je talentovan, ali se nije razvio kako se ocekivalo."
Jeste. Izjasnio se kao Bosnjak