Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 04, 2019 10:35 pm

AdmirA je napisao/la:
pon feb 04, 2019 10:07 pm
LARSSON je napisao/la:
pon feb 04, 2019 8:08 pm
Kad stiže to makedonsko devojce
O kome je riječ, nisam u toku.. Ili je patka.?
Imaš na kartoteci :D
https://www.transfermarkt.co.uk/daniel- ... ler/193289

Grbavica
Kontakt:

pon feb 04, 2019 10:41 pm

vinston.cercil je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
pon feb 04, 2019 9:42 pm
Grbavica je napisao/la:
pon feb 04, 2019 9:07 pm
Ja ne znam cime ste vi zadovoljni. Ali iskreno.
Mozda prvim poluvremenom.
Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Ja nista specijalno nisam vidio ali eto. U drugom poluvremenu ljudi ubacili u brzinu vise i vidjelo se to sto se vidjelo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

svraka
Kontakt:

pon feb 04, 2019 10:53 pm

Grbavica je napisao/la:
vinston.cercil je napisao/la:
pon feb 04, 2019 9:42 pm

Mozda prvim poluvremenom.
Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Ja nista specijalno nisam vidio ali eto. U drugom poluvremenu ljudi ubacili u brzinu vise i vidjelo se to sto se vidjelo.
Najvise mrzim kad u fudbalu neko kaze igrali sa 30%, nije im se dalo, mogu al nece... To su najvece ublehe. imas 90 minuta pokazi sto znas i to je to. Gubili 2 0, logicno je da ce stisnuti protivnika. I za nas je bilo logicno da cemo se povuci i pasti u drugom poluvremenu, jer smo na sredini priprema, a oni pri kraju sa uigravanjem i svim.

Jel vam Krpic djelovao bolje sa spustanjem lopti i prebacivanjem na krila. Veca dobro izbijao. Culo se u par navrata kad se Amar dere i govori Krpicu da se namjesti i onda uslijedi to Vecino izbijanje i njegovo spustanje. Znaci da se radilo na tome.

Minjore je pisao da su i proslu tekmu najbolji bili Hajdar i Saban. Mislio sam da je to sam bljesak jednu utakmicu, ali stvarno se vidi njihov napredak. Sredina je fino suradjivala zajedno sa Sinanom.

Naravno da ima mjesta za napredak, imamo jos tri sedmice za uigravanje. Sad da nista nije valjalo, nije istina.
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

pon feb 04, 2019 11:05 pm

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

pon feb 04, 2019 11:22 pm

mamba21 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
vinston.cercil je napisao/la: Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Najvise mrzim kad u fudbalu neko kaze igrali sa 30%, nije im se dalo, mogu al nece... To su najvece ublehe. imas 90 minuta pokazi sto znas i to je to. Gubili 2 0, logicno je da ce stisnuti protivnika. I za nas je bilo logicno da cemo se povuci i pasti u drugom poluvremenu, jer smo na sredini priprema, a oni pri kraju sa uigravanjem i svim.

Jel vam Krpic djelovao bolje sa spustanjem lopti i prebacivanjem na krila. Veca dobro izbijao. Culo se u par navrata kad se Amar dere i govori Krpicu da se namjesti i onda uslijedi to Vecino izbijanje i njegovo spustanje. Znaci da se radilo na tome.

Minjore je pisao da su i proslu tekmu najbolji bili Hajdar i Saban. Mislio sam da je to sam bljesak jednu utakmicu, ali stvarno se vidi njihov napredak. Sredina je fino suradjivala zajedno sa Sinanom.

Naravno da ima mjesta za napredak, imamo jos tri sedmice za uigravanje. Sad da nista nije valjalo, nije istina.
Ja nisam reko da nista nije valjalo. Ali da po mom misljenju nije bilo ni nesto spektakularno. Ponavljam, po mom misljenju.
Eto vidis dobro si me napomeno, Hajdar mi se na ovim pripremama cini dosta bolji, hrabriji, pametniji. Djeluje ko da zna sta hoce. Anel takodje, djeluje kao da je konacno dobio tu hrabrost i slobodu koja mu je falila. Fudbalsku inteligenciju ima. To znamo vec odavno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

PlaviIzSarajeva
Kontakt:

pon feb 04, 2019 11:31 pm

E ne daj Boze da su anamo oni igrali ovu utakmicu umjesto nas danas. Vec na poluvremenu bi bila prica da igraju najbolje i pripisivala bi im se titula. Bila bi prica kako Ahmetovic i neko krilo odlicno saradjuju, kako Husref zna sta radi, kako 2 akademca (cuj akademija :rofl: ) odlicno saradjuju u veznoj liniji itd itd.. a ovako se trazi dlaka u jajetu. Po mom misljenju danas odlicna utakmica s obzirom na to koliko su igraci u Antaliji i da su im noge teske. Vremenom ce biti sve bolje i bolje i ako Bog da bicemo spremni za Plavo proljece :D

exbabilon
Kontakt:

Ne bih da zakljucujem preuranjeno, ali mislim da ce nam na sredini terena nedostajati dimenzija vise ako nikog ne dovedemo. Lijepo je vidjeti tandem Saban-Hajdar, Saban-Dzeno ili Hajdar-Dzeno, ali da bi se mi nametnuli protiv nekog protivnika na sredini terena, ostvarili dominaciju, posjed lopte, stvarali prilike, mislim da ce nam ipak trebati jedan jak veznjak da poveze redove, da prenese loptu, proigra ofanzivce... Omladinci mogu trcati i biti disciplinovani, cak i napreduju evidentno, ali su popriclino ofanzivno limitirani sva trojica jos uvijek.

@kraj price spomenu tog nekog "skupog" veznjaka koji treba doci u toku sedmice i tome se radujem ako bude istina. Uz spremnog Zeca, mislim da bi to bila ekipa dostojna da izbori Evropu.

ISB87
Kontakt:

pon feb 04, 2019 11:44 pm

definitivno nam treba jedan centralni vezni, da uzme loptu i proigrava.
sto se tice utakmice ja sam zadovoljan, realno protivnik protiv kojeg mozemo igrati. da se ne lazemo nismo bara bara, ali igrati mozemo.
takticki smo ih dobili prvo poluvrijeme, pustili ih da igraju a mi zabijali. ako je ovo ss zamislio onda sam prezadovoljan. u generalci cemo vidjeti kako na kraju izgeda kada mi moramo igrati.

vezni, stoper, napadac(za rotacije) obavezno.
MIRZA RASCIC

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon feb 04, 2019 11:48 pm

Ako se planira Zec na napadača kao što je na zvaničnoj onda ne treba :D Al onda treba normalno krilo tako da na isto dođe :D

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:06 am

exbabilon je napisao/la:
Ne bih da zakljucujem preuranjeno, ali mislim da ce nam na sredini terena nedostajati dimenzija vise ako nikog ne dovedemo. Lijepo je vidjeti tandem Saban-Hajdar, Saban-Dzeno ili Hajdar-Dzeno, ali da bi se mi nametnuli protiv nekog protivnika na sredini terena, ostvarili dominaciju, posjed lopte, stvarali prilike, mislim da ce nam ipak trebati jedan jak veznjak da poveze redove, da prenese loptu, proigra ofanzivce... Omladinci mogu trcati i biti disciplinovani, cak i napreduju evidentno, ali su popriclino ofanzivno limitirani sva trojica jos uvijek.

@kraj price spomenu tog nekog "skupog" veznjaka koji treba doci u toku sedmice i tome se radujem ako bude istina. Uz spremnog Zeca, mislim da bi to bila ekipa dostojna da izbori Evropu.
Ovaj bi trebo biti taj. Bar se tako prica.

https://www.transfermarkt.com/daniel-av ... ler/193289

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:15 am

Trebalo bi. Ili on ili Dado S.
Sto se utakmice tice, za mene vec vidjeno. Isto ko u Medjugorju samo sto je protivnik ozbiljniji bio za nekih 20% od protivnika iz nase lige. Bekovi trce u prazno, glupo trose snagu.Veza najbolja. Zecu treba jebat majku za ono. Pa u ligi nas je onakvim glupostima zaklao za 5 ili 6 bodova...

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:17 am

Pa je li se izjasnio Daniel, Minjore?
phpBB [video]

Izgleda kapitalno. Jos ljevak <3 <3
Sutra cu se raspitati malo kakav je bio u Srbiji :D

Kad na kraju dodje Dado :( :( :(

P.S: Pa ovaj je vise krilo, nego veznjak. Dovest cemo mi i Dadu i njeg :D

MrkiMedo
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:30 am

Odlicna alternativa ako Avramovski ne dodje

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:39 am

MrkiMedo je napisao/la:
Dobro imaju donekle istu referencu i ovaj Avramovski talenat i zvijezda na papiru kao i Dado.
Fini klubovi ali dolaskom u Zvijezdu iz Rabotnickog nije se izgleda dokazao pa poslan na posudbu. Tad nekad ga je kao i Mamic htio u Dinamo. (na ovom jednom portalu procita)
U Olimpiji igrao na pocetku kvalifikacije i onda ga nidje, nesto u kupu mescini malo igrao. Znat ce to Lars bolje napisat :D

Fini klubovi, ali statistika losa, bas losa. Nema puno godina.
Taman da kod nas ozivi i pokaze da je ipak igrac kakvog su ga smatrali.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:41 am

MrkiMedo je napisao/la:
Dobro imaju donekle istu referencu i ovaj Avramovski talenat i zvijezda na papiru kao i Dado.
Fini klubovi ali dolaskom u Zvijezdu iz Rabotnickog nije se izgleda dokazao pa poslan na posudbu. Tad nekad ga je kao i Mamic htio u Dinamo. (na ovom jednom portalu procita)
U Olimpiji igrao na pocetku kvalifikacije i onda ga nidje, nesto u kupu mescini malo igrao. Znat ce to Lars bolje napisat :D

Komentar za Avramovskog

"Nije bas nesto mnogo igrao, stalno je bio povredjen. Cini mi se problemi sa misicima, pa se ispostavilo da je zato sto ima lose zube. Posle bio na pozajmici u Ofki, bio solidan. Fina tehnika i pas, tamo igrao po krilu. Bio je talentovan, ali se nije razvio kako se ocekivalo."

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:46 am

LARSSON je napisao/la:
uto feb 05, 2019 1:41 am
MrkiMedo je napisao/la:

Komentar za Avramovskog

"Nije bas nesto mnogo igrao, stalno je bio povredjen. Cini mi se problemi sa misicima, pa se ispostavilo da je zato sto ima lose zube. Posle bio na pozajmici u Ofki, bio solidan. Fina tehnika i pas, tamo igrao po krilu. Bio je talentovan, ali se nije razvio kako se ocekivalo."
Pa kako je prolazio ljekarska s takvim zubima.
Joj pa ovaj cigan neki. :ganja:

Eto vidis, kao i Dado. Talentovan ali nije ono sto se ocekivalo :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto feb 05, 2019 1:49 am

Ma dobro, to je sa foruma, sad koliko istine ima u tome.

Definitivno talentovan bio, plus mu je što je ljevak :D

Minjore
Kontakt:

uto feb 05, 2019 2:08 am

Jeeebo si nas Asime protiv Zvijezde da valja. Prelomna tekma za polusezonu, da pridjemo sarajevu na 3 boda. Al neka, i dalje cemo se smijati tvojim glupostima i " voljeti te "...
MAMICU TI !
slika
slika
slika

Minjore
Kontakt:

uto feb 05, 2019 2:13 am

uto feb 05, 2019 1:17 am
Pa je li se izjasnio Daniel, Minjore?
Jeste. Izjasnio se kao Bosnjak :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto feb 05, 2019 2:32 am

Evo još neke informacije što nađoh, ako uspijem još napisat ću :D

Debitovao sa 16 godina i 3 mjeseca. Sezona 12/13 vjerovatno nastupao u juniorima, a u 13/14, sa 18 godina odigrao 29 utakmica, od toga 27 poceo od prve minute. U prosjeku igrao 81 minutu.
2011. godine proglašen najboljim igračem turnira "Peđa i Danilo" u organizaciji SD Crvena Zvezda, kojeg su i osvojili

phpBB [video]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.

Prijava