Jel se to izjasnio.

Ma dobro, tek su poceli normalno je ocekivati bolje od ovoga, pogotovo sto kazes ove stvari s loptom i na lopti da budemo bolji.
@bogi jel završeno to ?
Pošto ti pitaš, onda ne znam
Bogi, kaHvicu sam ti pristavio da ti se malo jezik razveze
E da je meni pristavit
Moj hadžo, ovi samo mogu kafu i pristaviti
Neda Lutvo nije peder
Za igru cemo tek vidjeti na generalci ili pocetkom lige. Ali za mene su Hajdar i Sabandzovic extra bili. Djeluju mi snaznije, Hajdarevic je popravio i pas igru. Da ih ne ureknemo samo...cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 9:31 pmPrvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo lose i naprijed i nazad.
Shkendija jeste bolja i skuplja ali ne treba praviti Barcu od njih, igrali smo sa Slavkom protiv ruskih premijerligasa bare bare pa smo se raspali u ligi.
Ovo su samo pripreme, ako je Amar zadovoljan na kraju onda sam i ja.
Kad su zdravi i na nivou Krpic, Ramovic, Hajdarevic i Sabanadzovic tesko da ce s nama neko moci ozbiljnije igrati, a kud bi nam bio kraj da jos imamo mladog Bogicevica i normalna krila.mamba21 je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 9:36 pmZa igru cemo tek vidjeti na generalci ili pocetkom lige. Ali za mene su Hajdar i Sabandzovic extra bili. Djeluju mi snaznije, Hajdarevic je popravio i pas igru. Da ih ne ureknemo samo...cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 9:31 pmPrvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo lose i naprijed i nazad.
Shkendija jeste bolja i skuplja ali ne treba praviti Barcu od njih, igrali smo sa Slavkom protiv ruskih premijerligasa bare bare pa smo se raspali u ligi.
Ovo su samo pripreme, ako je Amar zadovoljan na kraju onda sam i ja.
Al veliko mozda(glede prvog poluvremena). Drugo za zaborav. Nisam danas vidio neku razliku tehnicki od kriznog perioda.
Sa tim da smo izdominirali ekipu prvih 45 min.,koja je u ovom trenutku za klasu kvalitetnija,uigranija i spremnija od nase.