Kad igraš do stane, sve je mogućestorm_raider je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 2:36 pmTi vidi da ne napravis penal ili kakav autogol da ne zabijes, bolje ti je.![]()

Kad igraš do stane, sve je mogućestorm_raider je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 2:36 pmTi vidi da ne napravis penal ili kakav autogol da ne zabijes, bolje ti je.![]()
Fazlija presto pjevati i potpiso za njihbogi je napisao/la:Shkendija u kratkim crtama:
- Visoko postavljeni bekovi, sa odličnim centaršutevima
- Defanzivna linija visoko postavljena, Ramoviću rastrči se
- U centralnom veznom sve počinje i zavšrava sa Totreom
- Krila orijentisana na ulazak u sredinu, a ne na centaršut, iako napomena imaju par situacija kada se svi drže aut linije i traže samo centaršut, kao i bekovi.
- Fazlija im je u napadu, nadam se da će danas gađati kao naš Fazlija
- Generalno vole posjed, u Makedoniji, jedino im može Vardar parirati, za ostale su baš prejaki.
- Za one koji ne znaju, aktuelni su osvajač duple krune i prvoplasirani u Makedoniji, iz osamnaest kola osvojenih 40 bodova.
nije mogao kraj jale i bube i promijenio profesijuGrbavica je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 2:41 pmFazlija presto pjevati i potpiso za njihbogi je napisao/la:Shkendija u kratkim crtama:
- Krila orijentisana na ulazak u sredinu, a ne na centaršut, iako napomena imaju par situacija kada se svi drže aut linije i traže samo centaršut, kao i bekovi.
- Generalno vole posjed, u Makedoniji, jedino im može Vardar parirati, za ostale su baš prejaki.
- Za one koji ne znaju, aktuelni su osvajač duple krune i prvoplasirani u Makedoniji, iz osamnaest kola osvojenih 40 bodova.dobra mu je bila ona malo viski malo koka kola
![]()
Zamisli kakva će sekiracija biti kad nam u grupnoj fazi LP bude gostovao LiverpoolPlava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 3:25 pmMajke mi ko da je play off za EL.. Poželio se sekirat i to ti je
bogi je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 2:20 pmShkendija u kratkim crtama:
- Za one koji ne znaju, aktuelni su osvajač duple krune i prvoplasirani u Makedoniji, iz osamnaest kola osvojenih 40 bodova.
Izgubili su oni 14 bodova, i Sarajevo je kod nas toliko izgubiloLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 3:35 pmbogi je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 2:20 pmShkendija u kratkim crtama:
- Za one koji ne znaju, aktuelni su osvajač duple krune i prvoplasirani u Makedoniji, iz osamnaest kola osvojenih 40 bodova.![]()
Dje zijanise ta 4 boda
Da nisu kod onih sto su kone igrale s njima, cine se jebeni![]()
starigrad je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 3:34 pmsramota je, i to nemjerljiva, jaska prozivati da ce troduplo izvuci od onoga sto ulozi. do sada je ulozio love u Zelju, koliko tebi nece kroz ruke proci dok si ziv, a da ni fening nije trazio ili uzeo nazad. ti nemas pojma gdje je stadion, pitas ko je badzak, spamas konstantno... ali je najgore sto siris negativu, uzimajuci u usta i prozivajuci sasvim pogresne ljude.Elegant je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:18 pmIskreno sam ocekivao ovo za sponzore jer siguran sam da su ljudi nezadovoljni nacinom kako su ovi drugi preuzeli klub.CURVA je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 7:39 pmEvo par informacija 90 %sponzora se povlace sto ih je prosla uprava dovela tako da ovi ljudi koji du dosli moraju ganjati nove sponzore.Badzak je finansirao ove pripreme Zuban je nasao najpovoljniju varijantu ,dao je pare i da se napravi najbolje rjesenje za fasadu sjeverne tribine i sad je to u proceduri .Ono sto nije dobro da nas savez sad jebe za krov odugovlace treba pritisak napraviti na onu djubrad.
Ko je Badzak, cime se bavi covjek ? On nam je finasirao pripreme i dao pare da se napravi nabolje rjesenje za fasadu sjeverne tribnine - ljepo ako je tacno, pogtovo ovo za sjever ako su ozbiljni planovi u pitanju a ne neko šminkanje reda radi ? Mene najvise strah ovih nacina finasiranja jer po obicaju takvi kasnije naplate to troduplo klubu.
Iz kojeg bi razloga savez odgovlacio za krov kad su ta sredstva od UEFA data namjeski za to, ili je u pitanju ugrađivaje i standardna procedura pljacke.
promisli prije nego nesto napises i posaljes, ako si, uopste, sposoban za tako nesto.
E ubij me smio bi se zakleti da sam procitao 50.blueboy je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 3:43 pmIzgubili su oni 14 bodova, i Sarajevo je kod nas toliko izgubiloLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 3:35 pmbogi je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 2:20 pmShkendija u kratkim crtama:
- Za one koji ne znaju, aktuelni su osvajač duple krune i prvoplasirani u Makedoniji, iz osamnaest kola osvojenih 40 bodova.![]()
Dje zijanise ta 4 boda
Da nisu kod onih sto su kone igrale s njima, cine se jebeni![]()
![]()
Dragi Leone, fino ti je doktor rekao da žuta i zelena boba ne idu zajedno, ali nikako.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 3:51 pmE ubij me smio bi se zakleti da sam procitao 50.
Ccc , do mene![]()
A eno pitari ne dobise one njihove sa sredine terena. Mora da valjaju cim iz bh Bayern nije dobio.
Zašto je otjerao Adžema? Zar oni nisu bili u dobrim odnosima?
Nevjerovatno fakat...CURVA je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 4:18 pmma budale bracaBudi Željo je napisao/la: ↑pon feb 04, 2019 4:17 pmJoj fakat Jasmina Badžaka prozivat hahaah...čovjek utovario para u Želju bez da je gledao ko je u upravi, ko je na terenu, ko na klupi. I to godinama tako. Bolesnik za nasim klubom kakvih je malo.
Dado ako ne bude mogao ja sam spreman da uskocim. Curva prenesi kome treba