Mislim da ce klub ici ka privatizaciji kroz dogledno vrijeme, to je evidentno. Kako i na koji nacin, to cemo vidjeti.
Mislim da ce klub ici ka privatizaciji kroz dogledno vrijeme, to je evidentno. Kako i na koji nacin, to cemo vidjeti.
Jasko je čovjek koji će ti ispuniti što obeća, ja sam godinu i pol radio kod njega 2010/11 i tada je imao dosta neprijavljenih radnika u proizvodnji, ja lično sa njim nisam imao nikad problema. Kasnije se uvezao sa Zavodom za zapošljavanje i uzimao ljude koje je godinu dana finansirao Zavod, a on ih je kasnije ostavljao u firmi. Sad je to najjača firma u svojoj branši u BiH koja ima preko 200 zaposlenih.Elegant je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:27 pmMetalna industrija je u pitanju dakle, nisam zano iskreno.LeBlue je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:21 pmEvo ovde ima klip Badzaka sa facetv bilo nedavno https://www.youtube.com/watch?v=4nrWUw6K1LU
U svakom slucaju ako je covjek cista obraza i voljan je pomoci raditi kako treba, vrata su mu otvorena.
Jest sutra a i mene zanima u koliko je?
Ti ovdje vec dugo najavljujes strasna pojacanja u upravi...tolika da vise niko proslu upravu nece ni spominjati...CURVA je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:59 pmvidis kako ti to bezobrazno zakljucujes Badzak je uvijek pomagao klub kad je bio i kada nije bio u upravi isto kao sto je i Almir radio uvijek je finansijski pomogao bez obzira koje u upravi .Sponzori sto su se povukli to moze biti samo razlog zato sto je prosla uprava povukla svoje sponzore nazalost ali tako je .Sto se krova tice vjerovatno imaju mogucnost da to odugovlace i to rade e sad iz kojih razloga ne znam.Elegant je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:18 pmIskreno sam ocekivao ovo za sponzore jer siguran sam da su ljudi nezadovoljni nacinom kako su ovi drugi preuzeli klub.CURVA je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 7:39 pmEvo par informacija 90 %sponzora se povlace sto ih je prosla uprava dovela tako da ovi ljudi koji du dosli moraju ganjati nove sponzore.Badzak je finansirao ove pripreme Zuban je nasao najpovoljniju varijantu ,dao je pare i da se napravi najbolje rjesenje za fasadu sjeverne tribine i sad je to u proceduri .Ono sto nije dobro da nas savez sad jebe za krov odugovlace treba pritisak napraviti na onu djubrad.
Ko je Badzak, cime se bavi covjek ? On nam je finasirao pripreme i dao pare da se napravi nabolje rjesenje za fasadu sjeverne tribnine - ljepo ako je tacno, pogtovo ovo za sjever ako su ozbiljni planovi u pitanju a ne neko šminkanje reda radi ? Mene najvise strah ovih nacina finasiranja jer po obicaju takvi kasnije naplate to troduplo klubu.
Iz kojeg bi razloga savez odgovlacio za krov kad su ta sredstva od UEFA data namjeski za to, ili je u pitanju ugrađivaje i standardna procedura pljacke.
17h arenasport 2Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 9:35 pmJest sutra a i mene zanima u koliko je?
Da nam ubuduće bude...bogi je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 11:32 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=raqKw_Wn6bw
Opustite se![]()
Storme, jel misliš da se svjesno ide ka privatizaciji ili da će privatizacija doći otprilike kao neminovnost s obzirom kako se trenutno radi?storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:37 pmMislim da ce klub ici ka privatizaciji kroz dogledno vrijeme, to je evidentno. Kako i na koji nacin, to cemo vidjeti.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 11:15 pmKad propadne infrastruktura terena i postane obicna livada, hoce li vam i tada biti kriva casna Uprava koja je europskim stilom vođenja kluba i stvorila uslove da se on postavi na našu Grbavicu? Samo vas pitam, hoce li gospodin Misimovic biti kriv kada krene propadati ono sto su on i ljudi oko njega u tadašnjoj Upravi izgradili,postavili kao standard i održavali!?
Pa i taj Sjever i krov Istoka, plato i reflektori na pomocnom terenu sto ce se raditi, su ostavstina projekata tog istog Misimovica. Razlika je samo sto se vec sada zna da fasada Sjevera se nece raditi kao sto je projekat zamisljen jer ovoj "novoublehaskoj" upravi je preskupa i sve se radi kada je u pitanju bilo koji buduci projekat da se troskovi minimaliziraju a kao nesto "uradi" (bolje receno zamazu oci).
Sam Misimovic je izrazio nedavno zaljenje zbog stanja pomocnog terena a najavio i sigurne probleme oko glavnog terena jer je ocito da se vise ne ulazu preveliki napori oko odrzavanja najmodernijeg travnjaka (nego se naviklo na stanje livada i zaljevanja gnojivom rucno iz kanti).
Mora imati bar 5 nastupa i da je 2 puta bio na klupi.
Mene recimo ovi novi sponzori raduju. To mi je odlicno. Po tome vidim da se trude, rade ljudi. Nije lako novac namaci. "Novac" kao redovan prihod koji se samo treba proslijediti na plate, obaveze prema dobavljacima, itd.Timscho je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 11:45 pmStorme, jel misliš da se svjesno ide ka privatizaciji ili da će privatizacija doći otprilike kao neminovnost s obzirom kako se trenutno radi?storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 03, 2019 8:37 pmMislim da ce klub ici ka privatizaciji kroz dogledno vrijeme, to je evidentno. Kako i na koji nacin, to cemo vidjeti.