Slažem se da nema logike, ali Srđan je na desnom beku rezerva, pa ne može niko tu biti više...
Ovo je bilo ocekivano sve. Bogicevica i mogu svariti nekako, ali Stanica nikako.
Zera ide cim dodje igrac na sredini, on je upo samo jer vranjes ne ide, a vela takodjer, cim dodje stoper, otpadaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 10:55 amZera i Velic ostaju a Aldin na posudbu.
E moj Aldine, steta sto nisi Zubanov. A jes i onaj Mujaga glup, mogo je malo sacekat sad bi bio u Zelji.
Velicu glava veca nego polovina tijela, raznio bi ga 90% foruma u duelu i on ide. Zera bolikurac samo takav, u pripremnim mecevima karina.
Oj ***** ti sve na sta smo spali. Klub nam privatizova Amar i Zuban. Jos nek ne povedu ekipu 1921.
Mislim stvarno, ovo je bezobrazluk ali ima poltrona sto ce sve opravdat. Hajmo satarite se pravdajuci, 1 2 3 4 sad.
Pa bolje ce biti Aldinu pola godine igrajuci, nego ovoj dvojici sto ce sjediti na klupi ili na tribinama. Aldin ne bi sigurno skupio ni ukupno 90 minuta da je ostao, tako da je ovaj potez dobar.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 10:55 amZera i Velic ostaju a Aldin na posudbu.
E moj Aldine, steta sto nisi Zubanov. A jes i onaj Mujaga glup, mogo je malo sacekat sad bi bio u Zelji.
Velicu glava veca nego polovina tijela, raznio bi ga 90% foruma u duelu i on ide. Zera bolikurac samo takav, u pripremnim mecevima karina.
Oj ***** ti sve na sta smo spali. Klub nam privatizova Amar i Zuban. Jos nek ne povedu ekipu 1921.
Mislim stvarno, ovo je bezobrazluk ali ima poltrona sto ce sve opravdat. Hajmo satarite se pravdajuci, 1 2 3 4 sad.
Kakve veze ima Velic kad je 5. stoper ne kontam. Ima vec 4 stopera prije njeg.Kospicar je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 10:59 amZera ide cim dodje igrac na sredini, on je upo samo jer vranjes ne ide, a vela takodjer, cim dodje stoper, otpadaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 10:55 amZera i Velic ostaju a Aldin na posudbu.
Ma on je glup ko kc, ne znam kako je i onu neku licencu dobio..Budi Željo je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 9:57 amJa sam mislio da je ovaj Stana makar pametan momak, onako gradsko dijete, bistro, a on ustvari glupak, al totalni, bez grama mozga.
Što se tiče uprave, treba tu još dodatnih ljudi koji će biti na raspolaganju klubu, što znanjem, što finansijski. Meni barem je rečeno da će toga biti, da li je to samo šuplja priča ili ne vidjećemo. Ali sa situacijom kakva je sada nećemo ništa dobiti.
Koja cetvorica su ispred vele?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 11:05 amKakve veze ima Velic kad je 5. stoper ne kontam. Ima vec 4 stopera prije njeg.Kospicar je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 10:59 amZera ide cim dodje igrac na sredini, on je upo samo jer vranjes ne ide, a vela takodjer, cim dodje stoper, otpadaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 10:55 amZera i Velic ostaju a Aldin na posudbu.
Zera na njegovoj poziciji ima Dacic, Sinan, na krilu bruku igraca, kao vezni moze i Dacic igrat svakako Zera nije centralni a i imaju Hare, Dzeno i Saban vec.
Bojim se da to ne bude kao i sa Stanom, pokusat cemo ga dovesti, dat cemo mu da proba na pripremama a od pocetka se zna da ce ostat.