Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 28, 2019 11:53 pm

Miro Stevanovic izabran za najboljeg igraca 2. Svicarske lige.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:04 am

azbaha je napisao/la:
pon jan 28, 2019 10:21 pm
Meni je ovo s Curjuricem isto kao Vojo sa TC, covjek je placenik i nema razloga da se ljutimo.na njega
Bas tako. Nit je "nas" nit je dugo bio ovdje.
Sta smo mu mi drugacije nego sto ce mu sad bit Zrinjski, sto su mu Kiprani ili sta vec.
Uz to smo mu raskinuli ugovor.

Gori su oni sa 250 nastupa sto ne prihvate ugovor, znaci nije otjeran i ode igrat za 500 vise i jos pjeva sta pjeva.

Ivana ne gotivim, al mu ne mogu zamjerit jer mi nije ostavio nikakav trag ovdje.

azbaha
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:23 am

Eric Cantona je napisao/la:
pon jan 28, 2019 10:30 pm
azbaha je napisao/la:
Meni je ovo s Curjuricem isto kao Vojo sa TC, covjek je placenik i nema razloga da se ljutimo.na njega
Vojo tražio veću platu, koju mu nismo dali, i otišao jer mu je istekao ugovor. Čurjurić ništa nije tražio, bio pod ugovorom i mi ga otjerali. Isto jelde :r
Poenta je da se nemamo sta ljutiti na njih 2. Zar se ne slazes?

Premier
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:39 am

vopla je napisao/la:
pon jan 28, 2019 11:41 pm
I.L slika

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Ma lendra je tito za sve!! Onakva srcanost i emocije pri proslavi gola se rijetko vidjaju na nasim prostorima, pa on je letio 300 na sat ka jugu da proslavi gol nebitno ja to bilo u kupu protiv nizeligasa ili u derbiju..stvarno rijedak primjer igraca, ali nastranu njegova borbenost, on je svaki odbitak unutrar kaznenog pospremao u mrezu jbt..pravi killer, i zeljin mangup :zeljeznicar1:

zeljeznicka21

uto jan 29, 2019 12:50 am

ma mi navijaci se moramo pomiriti sa time da su igraci placenici, tacnije 90% njih, tu ne ubrajam igrace koji su tu od omladinskog pogona i uz Želju citav zivot tipa Šaban, Hajdar, Ramović (navija za Želju od malena), to su igraci kojima treba zamjeriti ako odu u najgoreg rivala, ali oni to nikad nece uraditi, kakav crni stanic, pa cim je odrasto kod pitara, on nikad ne moze biti do srzi clan porodice Željo, svi ostali mogu "izdati" Želju, ali oni koji su to odrasli ne rade jer time ne izdaju samo Želju već i prijatelje, komsije, roditelje, porodicu i sve ostale bliske ljudi plave krvi, helem poenta je da samo djecu mozemo smatrati istinskim Željovcima i jos eventualno igrace tipa Stevanovic koji dodju sa strane i nekad pokazu vise nego stanic koji je tu 10 godina, naravno postoje izuzeci na obje strane...fudbal je novac, sto se prije opcenito navijaci na balkanu pomire s tim bice nam svima lakse
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jan 29, 2019 1:30 am

Ne sekiram se sekunde, imamo Ramovica i Dacica na toj poziciji. Cuka je bio ok, ali cim je i on poceo mahat rukama i negodovat svako malo, iako poslije pedesete minute ne moze potrcat, znao sam da nema vise sta od njega ocekivati. I nasa je greska sto nam je bio udarna igla, a ocekivalo se da ce ulijetat s klupe.
Otisao u Zrinjski, pa sta. Pola godine covjek kod nas bio, jos nije 'nas', iz pogona.
A moze se otici u drugu ekipu i opet ispast gospodin. Jamak je savrsen primjer.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

vopla
Kontakt:

uto jan 29, 2019 6:34 am

ma mislim da je to stvar karaktera i časti.
Nekako mislim da smo svi kao drustvo vec odavno izgubili to

Posmatrajuci zadnjih godina te neke transfere, odlaske u rivale, tuzbe protiv kluba, bojkote ..
Nekako mi u glavi pocinje da odzvanja uvijek jedno ime koje pokusavam uporediti sa danasnjim ljudima.. JOŠKO DOMOROCKI
Upoređujem danasnje legende koje za 100 km odlaze i upoređujem čovjeka kojem dolazi udba na vrata i bukvalno mu prijete i koji u trenutku moze da izgubi slobodu,porodicu sve sto je gradio samo eto zbog neke plave boje i plavo bijelog dresa..
Ali covjek je to gledao kao ideal, kao prkos..
kao pripadnost necemu sto ti ne mogu oduzeti silom.
I onda skontam da danasnji manekeni ne zasluzuji ni blizu da se priblize nazivu "legenda"

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Zeljo
Kontakt:

uto jan 29, 2019 7:19 am

Brkoo je napisao/la:
pon jan 28, 2019 10:57 pm
Bravo Curjuricu! Nek si se popisao u usta svim retardiranim debilima sa drustvenih mreza koji su ti qrac pusili za jedan lajk, kaficu i dres i dizali te u nebesa kao da si legenda kluba a u sustini si govno hinjavo. Kakve smo sve karakterne nule dovodili ne mogu jos da vjerujem..
Meni je to najgore. Znaci objavi jedan post, sliku i ide kolektivno svrsavanjw, manijak do groba, ovo ono, lik pola godine tu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 29, 2019 7:45 am

Haaaajde Željo zabij goooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

uto jan 29, 2019 8:35 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto jan 29, 2019 12:04 am
azbaha je napisao/la:
Bas tako. Nit je "nas" nit je dugo bio ovdje.
Sta smo mu mi drugacije nego sto ce mu sad bit Zrinjski, sto su mu Kiprani ili sta vec.
Uz to smo mu raskinuli ugovor.

Gori su oni sa 250 nastupa sto ne prihvate ugovor, znaci nije otjeran i ode igrat za 500 vise i jos pjeva sta pjeva.

Ivana ne gotivim, al mu ne mogu zamjerit jer mi nije ostavio nikakav trag ovdje.
Ja ne mogu nekog ko se predstavlja za nekog sto nije. Za Voju se znalo, dosao, odradio, otisao. Nit je kad govorio ja cu ostati navijac niti ista. Ovaj patetisao po fb i uradio ovo. Stana je level 5 debilizma, Curjuric je level 3.
1987

mirzza
Kontakt:

uto jan 29, 2019 8:36 am

Ivan ja pokazao svoje pravo lice, hinje i smrada, sutra ce i zrinjevcima ucestvovati u akciji samo da se ulize navijacima, ne vjerujem da je to radio jer voli Zelju i taj reflektor, jer da je tako, sigurno nebi presao u Zrinjski.
Neka si nam pokazao kakve smo igrace dovodili, placenike, a ono tvoje nije zbogom nego dovidjenja cemo vidjeti kad dodjes u dolinu cupova u dresu sa lentom, naravno ako tekmu prije ne dobijes crveni karton.
Debeli i guzati keru.

teteac8684
Kontakt:

uto jan 29, 2019 8:58 am

A šta vi očekujete od lika iz Zadra koji je tu bio pola godine?? Učestvovao u akciji za reflektor, hvala mu...Vjerujem ja da je njemu i lijepo bilo, zbog grada, navijača, svega...Ali šta vi očekujete, ja ne kontam...Da ne pređe u klub koji mu je u tom trenutku najbolja opcija? Ponavljam, mi smo se njemu zahvalili, doviđenja i prijatno...i šta on sad treba, ne prihvatiti solidnu ponudu u Mostaru? Ne patetišite o takvim stvarima, lik bio tu 6 mjeseci, hvala mu i to je to...

Eric Cantona
Kontakt:

uto jan 29, 2019 9:15 am

azbaha je napisao/la:
uto jan 29, 2019 12:23 am
Eric Cantona je napisao/la:
pon jan 28, 2019 10:30 pm
azbaha je napisao/la:
Vojo tražio veću platu, koju mu nismo dali, i otišao jer mu je istekao ugovor. Čurjurić ništa nije tražio, bio pod ugovorom i mi ga otjerali. Isto jelde :r
Poenta je da se nemamo sta ljutiti na njih 2. Zar se ne slazes?
Nebitni su danas obojica. :zeljeznicar1:

kb80
Kontakt:

uto jan 29, 2019 9:50 am

teteac8684 je napisao/la:
uto jan 29, 2019 8:58 am
A šta vi očekujete od lika iz Zadra koji je tu bio pola godine?? Učestvovao u akciji za reflektor, hvala mu...Vjerujem ja da je njemu i lijepo bilo, zbog grada, navijača, svega...Ali šta vi očekujete, ja ne kontam...Da ne pređe u klub koji mu je u tom trenutku najbolja opcija? Ponavljam, mi smo se njemu zahvalili, doviđenja i prijatno...i šta on sad treba, ne prihvatiti solidnu ponudu u Mostaru? Ne patetišite o takvim stvarima, lik bio tu 6 mjeseci, hvala mu i to je to...
sve rečeno

ublehas
Kontakt:

uto jan 29, 2019 9:53 am

mirzza je napisao/la:
uto jan 29, 2019 8:36 am
Ivan ja pokazao svoje pravo lice, hinje i smrada, sutra ce i zrinjevcima ucestvovati u akciji samo da se ulize navijacima, ne vjerujem da je to radio jer voli Zelju i taj reflektor, jer da je tako, sigurno nebi presao u Zrinjski.
Neka si nam pokazao kakve smo igrace dovodili, placenike, a ono tvoje nije zbogom nego dovidjenja cemo vidjeti kad dodjes u dolinu cupova u dresu sa lentom, naravno ako tekmu prije ne dobijes crveni karton.
Debeli i guzati keru.
Ma ja ba. Ivan šupak, a Stana legenda...

A i inače nam je sada transfer politika vrh. Dovedemo igrača koji je za sezonu odigrao 4 tekme u Zrinjskom, a pošaljemo im igrača koji je dao go i imao 7 asistencija. :palacgore:

Kospa
Kontakt:

uto jan 29, 2019 10:19 am

Ja da sam na Ivanovom mjestu odmah bi se penzionisao. Odigrao za Zelju 6 mjeseci, ispunio smisao zivota, to bilo to...
... Godine života svoga tebi dao sam...

cikazubo
Kontakt:

uto jan 29, 2019 10:27 am

Curjuric je bio ubjedljivo najopasniji igrac nakon Krpica, nervira me malo spustanje strasti kad znamo da je bilo drugacije, sad je on bezveze igrac koji je lako zamjenjiv, kao i Vojo, Graovac i slicni koji su se mogli zadrzati.
Doduse Curjuric je dobio raskid na inicijativu novog sportskog vodstva, sto je okej, ne uklapa se kao profil u koncept i to je to, ali gledajuci cisto proteklu polusezonu kao navijaci ne mozemo pricati da nije valjao, bio je jedini kreativac na terenu, samo kod njega se nije znalo gdje i kako ce poslati loptu, a da ne pricam o sigurnosti prenosa lopte pod pritiskom.
Dobar igrac s losim plucima ali svejedno za nas i vise nego odlican, a dal je mahao rukama ili nije, pa kad skontam i ja bi da imam tarabe poput Zeca i Zajima na krilima, indolentnog Blagojevica pored sebe, ne mozes nista drugo nakon nekog driblinga, pa dobre lopte nego mahat i pitat se kako ti levati sto s pjesmom ukake sav dobar posao ranije u akciji dodjose do istog kluba.

Prelazak u Zrinjski mu zamjeram, Vojo i takvi tipovi nikad nisu uljepsavali pricom, dok je Curjuric i pretjerivao, kako u medijima tako i na licnim profilima na drustvenim mrezama, ja jos vjerujem u sportski karakter, i ima ga jos uvijek, dodje sa strane i Zeljo mu osvoji srce, Lendric Ivan, Graovac Danijel, Stevanovic Sinisa, svjezi prmjeri..

svraka
Kontakt:

uto jan 29, 2019 10:39 am

cikazubo je napisao/la:
uto jan 29, 2019 10:27 am
Curjuric je bio ubjedljivo najopasniji igrac nakon Krpica, nervira me malo spustanje strasti kad znamo da je bilo drugacije, sad je on bezveze igrac koji je lako zamjenjiv, kao i Vojo, Graovac i slicni koji su se mogli zadrzati.
Doduse Curjuric je dobio raskid na inicijativu novog sportskog vodstva, sto je okej, ne uklapa se kao profil u koncept i to je to, ali gledajuci cisto proteklu polusezonu kao navijaci ne mozemo pricati da nije valjao, bio je jedini kreativac na terenu, samo kod njega se nije znalo gdje i kako ce poslati loptu, a da ne pricam o sigurnosti prenosa lopte pod pritiskom.
Dobar igrac s losim plucima ali svejedno za nas i vise nego odlican, a dal je mahao rukama ili nije, pa kad skontam i ja bi da imam tarabe poput Zeca i Zajima na krilima, indolentnog Blagojevica pored sebe, ne mozes nista drugo nakon nekog driblinga, pa dobre lopte nego mahat i pitat se kako ti levati sto s pjesmom ukake sav dobar posao ranije u akciji dodjose do istog kluba.

Prelazak u Zrinjski mu zamjeram, Vojo i takvi tipovi nikad nisu uljepsavali pricom, dok je Curjuric i pretjerivao, kako u medijima tako i na licnim profilima na drustvenim mrezama, ja jos vjerujem u sportski karakter, i ima ga jos uvijek, dodje sa strane i Zeljo mu osvoji srce, Lendric Ivan, Graovac Danijel, Stevanovic Sinisa, svjezi prmjeri..
Pravi post. Dobro objasnjeno.

A kleo se kleo..😁
Forza 1921!

Oda majstore!

LeBlue
Kontakt:

uto jan 29, 2019 10:47 am

Mi smo previse golova primali a naprijed malo stvarali. Ekipe su nam prelako iz polukontri i kontri stvarali probleme. Na poziciji ofanzivnog veznog je Ramovic bolji igrac od Curjurica. A ako ga stavis nazad onda je meni los, jer je spor. Isto tako se ne isplati ga imati na klupi. Mislim da je to neka logika sto nije vise kod nas. I sigurno znaci nesto kad Amar to odluci, jer on ima reference iza sebe, a mi nemamo. A i da bude dobar za Zrinjski meni to puno ne znaci, jer vjerujem da ce nasa igra biti bolja nego ranije, a to mi je nekako najbitnije.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:00 am

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Sekuba Diatta, ubaceni element i 47 gostiju.

Prijava