Bas tako. Nit je "nas" nit je dugo bio ovdje.
Poenta je da se nemamo sta ljutiti na njih 2. Zar se ne slazes?Eric Cantona je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 10:30 pmVojo tražio veću platu, koju mu nismo dali, i otišao jer mu je istekao ugovor. Čurjurić ništa nije tražio, bio pod ugovorom i mi ga otjerali. Isto jelde![]()
Ma lendra je tito za sve!! Onakva srcanost i emocije pri proslavi gola se rijetko vidjaju na nasim prostorima, pa on je letio 300 na sat ka jugu da proslavi gol nebitno ja to bilo u kupu protiv nizeligasa ili u derbiju..stvarno rijedak primjer igraca, ali nastranu njegova borbenost, on je svaki odbitak unutrar kaznenog pospremao u mrezu jbt..pravi killer, i zeljin mangup
Meni je to najgore. Znaci objavi jedan post, sliku i ide kolektivno svrsavanjw, manijak do groba, ovo ono, lik pola godine tu.Brkoo je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 10:57 pmBravo Curjuricu! Nek si se popisao u usta svim retardiranim debilima sa drustvenih mreza koji su ti qrac pusili za jedan lajk, kaficu i dres i dizali te u nebesa kao da si legenda kluba a u sustini si govno hinjavo. Kakve smo sve karakterne nule dovodili ne mogu jos da vjerujem..
Ja ne mogu nekog ko se predstavlja za nekog sto nije. Za Voju se znalo, dosao, odradio, otisao. Nit je kad govorio ja cu ostati navijac niti ista. Ovaj patetisao po fb i uradio ovo. Stana je level 5 debilizma, Curjuric je level 3.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:04 amBas tako. Nit je "nas" nit je dugo bio ovdje.
Sta smo mu mi drugacije nego sto ce mu sad bit Zrinjski, sto su mu Kiprani ili sta vec.
Uz to smo mu raskinuli ugovor.
Gori su oni sa 250 nastupa sto ne prihvate ugovor, znaci nije otjeran i ode igrat za 500 vise i jos pjeva sta pjeva.
Ivana ne gotivim, al mu ne mogu zamjerit jer mi nije ostavio nikakav trag ovdje.
Nebitni su danas obojica.azbaha je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:23 amPoenta je da se nemamo sta ljutiti na njih 2. Zar se ne slazes?Eric Cantona je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 10:30 pmVojo tražio veću platu, koju mu nismo dali, i otišao jer mu je istekao ugovor. Čurjurić ništa nije tražio, bio pod ugovorom i mi ga otjerali. Isto jelde![]()
sve rečenoteteac8684 je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:58 amA šta vi očekujete od lika iz Zadra koji je tu bio pola godine?? Učestvovao u akciji za reflektor, hvala mu...Vjerujem ja da je njemu i lijepo bilo, zbog grada, navijača, svega...Ali šta vi očekujete, ja ne kontam...Da ne pređe u klub koji mu je u tom trenutku najbolja opcija? Ponavljam, mi smo se njemu zahvalili, doviđenja i prijatno...i šta on sad treba, ne prihvatiti solidnu ponudu u Mostaru? Ne patetišite o takvim stvarima, lik bio tu 6 mjeseci, hvala mu i to je to...
Ma ja ba. Ivan šupak, a Stana legenda...mirzza je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:36 amIvan ja pokazao svoje pravo lice, hinje i smrada, sutra ce i zrinjevcima ucestvovati u akciji samo da se ulize navijacima, ne vjerujem da je to radio jer voli Zelju i taj reflektor, jer da je tako, sigurno nebi presao u Zrinjski.
Neka si nam pokazao kakve smo igrace dovodili, placenike, a ono tvoje nije zbogom nego dovidjenja cemo vidjeti kad dodjes u dolinu cupova u dresu sa lentom, naravno ako tekmu prije ne dobijes crveni karton.
Debeli i guzati keru.
Pravi post. Dobro objasnjeno.cikazubo je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 10:27 amCurjuric je bio ubjedljivo najopasniji igrac nakon Krpica, nervira me malo spustanje strasti kad znamo da je bilo drugacije, sad je on bezveze igrac koji je lako zamjenjiv, kao i Vojo, Graovac i slicni koji su se mogli zadrzati.
Doduse Curjuric je dobio raskid na inicijativu novog sportskog vodstva, sto je okej, ne uklapa se kao profil u koncept i to je to, ali gledajuci cisto proteklu polusezonu kao navijaci ne mozemo pricati da nije valjao, bio je jedini kreativac na terenu, samo kod njega se nije znalo gdje i kako ce poslati loptu, a da ne pricam o sigurnosti prenosa lopte pod pritiskom.
Dobar igrac s losim plucima ali svejedno za nas i vise nego odlican, a dal je mahao rukama ili nije, pa kad skontam i ja bi da imam tarabe poput Zeca i Zajima na krilima, indolentnog Blagojevica pored sebe, ne mozes nista drugo nakon nekog driblinga, pa dobre lopte nego mahat i pitat se kako ti levati sto s pjesmom ukake sav dobar posao ranije u akciji dodjose do istog kluba.
Prelazak u Zrinjski mu zamjeram, Vojo i takvi tipovi nikad nisu uljepsavali pricom, dok je Curjuric i pretjerivao, kako u medijima tako i na licnim profilima na drustvenim mrezama, ja jos vjerujem u sportski karakter, i ima ga jos uvijek, dodje sa strane i Zeljo mu osvoji srce, Lendric Ivan, Graovac Danijel, Stevanovic Sinisa, svjezi prmjeri..