Samo što Žera sa ovakvim mentalnim stanjem u glavi neće sazriti prije tridesete.ponosannavas je napisao/la: ↑sub jan 26, 2019 5:35 pmZera mali je u mladjim kategorijama igrao u sredini i to cak rjedje desetku nefo neku osmicu sto bi stariji rekli. Tu je najbolji. Igrao je premijer ligu i to prijw godinu i uopstw nije bio los. Mlad je on jos i neko sazrije prije neko kasnije. Ako je prije godinu igrao bez problema za pola godine ako bude ozbiljan moze biti ozbiljan premijerligaski igrac. Ne moraju svi biti za prodaje od milion. Mnogi igraci koji su sada iskusni kao su u 20oj bili neznanci totalni. Prvi Ramovic, pa i Ordagic kojeg prizivamo
Kakva je to bagra, mislim i naši mladi su takvi. To ništa ne razmišlja, niti šta poštuje, nevjerovatno. Ova dva grafita baš lijepo izgledaju.
Nisu nasi mladji takvi, nemoj da pricas nesto sto ne znas. Nijihove grafite u BP su presarali neki indijanci koji nemaju veze sa Manijacima. Nasi mladji su ispravni momci, o ostatku ne bih...
Bile su slike ovdje, a eno danas vidim i onaj mali sa citatom za tribinu kao posljednji krik slobode isto prešaran. (B. Potok)
Presarani su i njihovi kod medicinskog fakulteta, u alipasinoj, na otoci..
cikazubo je napisao/la: ↑sub jan 26, 2019 6:07 pmPresarani su i njihovi kod medicinskog fakulteta, u alipasinoj, na otoci..
Ne znam ko je poceo ali vrijeme je da se zaustave, ionako smo jadan grad s navijackim grafitima.
Samo da nije kod tebe pare ostsvljao prebio bih ja njega svakako....**** li te Curjuric