Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 22, 2019 12:20 am

Charlie Sheen je napisao/la:
uto jan 22, 2019 12:12 am
KrajPrice je napisao/la:
uto jan 22, 2019 12:03 am
Na koliko je potpisao Zec?
To niko ne zna a niti ce se saznati :D
Godina valjda :D

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jan 22, 2019 12:22 am

Tryg je napisao/la:
uto jan 22, 2019 12:18 am
A.O slika( nije kamatar)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ordagiću Amere dobrodošao. :ganja:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

svraka
Kontakt:

uto jan 22, 2019 12:25 am

samo_plavo je napisao/la:
uto jan 22, 2019 12:22 am
Tryg je napisao/la:
A.O slika( nije kamatar)

Ordagiću Amere dobrodošao. :ganja:
booom :ganja:
Forza 1921!

Oda majstore!

neroazzuro
Kontakt:

uto jan 22, 2019 12:26 am

...i da onaj majmun više ne daje intervjue...

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 22, 2019 12:28 am

phpBB [video]

Nisam vidio da je neko stavljao, pa eto malo da vidite majstoriju Dzene :kafa:
Dok drugi Dzeno prelako ispada.

E kakav je ovo teren i prizor one zgrade tamo. Ko da je jucer rat zavrsio.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jan 22, 2019 12:31 am

Tryg je napisao/la:
A.O slika( nije kamatar)

slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jan 22, 2019 12:52 am

Vidjelo se da smo jos teski, "hladni". Velic i Zeric pokazali zasto su zadnjih pola godine bili u federalnoj ligi. Također, Zajim je danas pokazao zasto je i on igrao u istoj toj ligi. Veca imao dvije strasne intervencije. Sinisa standardan. Bogi tito za odbranu. Mi za 25 godina necemo imati igraca koji postavlja ekipu kao on i diriguje odbranom- Steta sto nije makar 4 godine mladji... Bivsi igrac Zrinjskog i Sarajeva tu i tamo. Jedna dobra, pa 3 lose i tako u krug. Otrese ga Mirsin Baraban ko slinu :D
Ono sto me odusevilo kod "prve" ekipe je tandem Sabanadzovic - Osmanovic. Momci su stvarno talentovani i talenat na najbolji moguci nacin prikazuju. U Osmanovicu imamo kapital a nadam se i da cemo na Anelu kroz 2 - 3 godine zaraditi fin novac na procentima. Sinan i Krpic borbeni, ali stoperi Slobode im nisu dali nimalo prostora. Svaka cast ljudima kako su odigrali ( stoperi.)
Sto se tice drugog poluvremena, najbolji utisak na mene ostavise Hajdar, Vranjes, Veseli i Zec. Hajdar ce nadam se s vremenom dobiti na rutini i sigurnosti sto mu fali. Dijete je perfektno sto se tice defanzive. Vranjes sa Veselim pravio dobre akcije po lijevoj strani. Fino su kombinovali u oba smjera. Veseli uhvati volej i zabi fin gol, a imao je jos jednu sansu kad lopta ode tik pored stative. Ovakav Vranjes bi nam itekako valjao u nastavku sezone. Frajer je bio masina danas. Zeca stavih na spisak jer je odradio posao najbolje sto je mogao. Gol i asistencija je dovoljno da budes jedan od boljih. Mali Zuban potanak ali njemu ce trebati dosta vremena da se uklopi u seniorski fudbal. Dacic solidan, trudio se, skakao, sutao ( predasistencija za gol Zeke). A.Sehic solidan. Kemo sasvim dobar, dva gola je spasio bacanjem u loptu i blokiranjem. Maksimalno pozrtvovan. Rodin je bio malo pogubljen, ali dosta je i los teren uticao na sve nase igrace pa tako i na njega. Pavic tanak, morace puno bolje, ako misli igrati.
Sloboda uspjela 4 zuta dobiti i 1 crveni, plus 2 do 3 zuta koja im nije sudija dao. Stoperi su im perverzija ziva. Livancic strasan bio, zabi nam eurogol.. Imaju nekog malog, zadnji vezni, Hodzic ili tako nesto, moglo bi biti nesto od njega...

Zagrizeni1921
Kontakt:

uto jan 22, 2019 1:03 am

Pozdrav svima, registrovan s dosta vremena, još više pratim forum, pa rekoh da ja iskažem neki svoj stav, i da sebi dušu olakšam što se tiče voljenog mi, tj. nam Želje.
O upravljačkim strukturama ne bih želio puno, sve je već ispričano milion puta, nije potreban ni milion prvi, da se rasprava nastavlja i dalje, samo želim svoj stav da iskažem, a to je da sam svim srcem podržavao prošlu Upravu na čelu sa Misimovićem, zbog svega dobroga što su uradili za Željezničar, a da novu Upravu, koja je došla kako je došla, podržavam isto tako zbog onoga što bi u budućnosti dobro trebali uraditi za Željezničar.
Kada govorimo o dijelu koji se tiče samog terena, da ne koristim onu pitarsku frazu, u to ne sumnjam da će izrasti na jedan zavidan nivo, kakav i dolikuje klubu kao što je Željezničar. Ja mislim da ne postoji nijedan pravi i iskreni navijač Želje kojem srce nije zatreperilo kada je na zvaničnoj stranici ugledao objavu da je Amar Osim novi šef stručnog štaba. Povjerenje koje imam u gospodina Amara Osima je golemo, i ne sumnjam da će donositi najbolje odluke koje se tiču igrača i terena. Jedino što me boli je to što dres svetinje ponovo nosi izdajica Srđan Stanić. Podnosim i poštujem igrače koji nisu talentovani, a koji su igrali za naš klub, a njih je bilo dosta u proteklom periodu, ali izdajice nikako. Najgora sorta ljudi su izdajice, i dotična izdajica će sa tribina od mene uvijek imati zvižduk zbog svega onoga što je uradio.
Kada govorimo o trenutnom igračkom kadru, svima nam je jasno da su nam pojačanja na određenim pozicijama neophodna, kao što su obrambena linija i vezni red, dok dolaskom Ermina Zeca će se u napadu mnoge stvari riješiti, iako sam mišljenja da nam je potreban još jedan klasični napadač, tj. špic, ako se ozbiljno ne računa na malog Zubana. Ne sumnjam da će Brko izvući maksimum iz svih igrača koji se nalaze u rosteru, a smatram da ovaj skup igrača ima šlifa. Namjerno kažem "skup igrača" jer su do sada pokazali da nemaju timski duh, i da nisu tim, što će, nadam se, kroz ove pripreme postati. Radujem se što smo napokon doveli kondicionog trenera koji ima znanja da naše igrače odlično spremi, preuranjeno je ikoga hvaliti, ali sam mišljenja da ide na dobro. Također mi je drago što je i Čović ostavljen jer ima dobrih stvari i on, i treba se što više učiti, jer dečko ima potencijala.
Ovaj moj post se odužio puno, ali sam imao potrebu da iskažem svoje mišljenje o situaciji u našem Želji.
Za kraj samo želim da poručim svim Željovcima, svim Manijacima, da budemo kao jedno, da se ne dijelimo između sebe, jer su nas ove podjele i dovele na "niske grane", i trebamo da shvatimo da je Željezničar iznad pojedinca, iznad svih nas, jednostavno nas jedino jedinstvo i sinergija među nama može ponovo vratiti na staze stare slave.
Volim te Željo!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jan 22, 2019 1:23 am

phpBB [video]

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 22, 2019 5:39 am

Veca-Sinisa-Rodin-Franic-Pavic-Ordagic-Osmanovic-Rama-Veseli/Zec-Zec-Krpa
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

uto jan 22, 2019 7:41 am

LARSSON je napisao/la:
phpBB [video]
Odlican, nema sta! Cestitke nasima na potpisu i jedva cekam da ga vidim na djelu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 22, 2019 7:48 am

LARSSON je napisao/la:
phpBB [video]
E ovako se prati igra i kreće pri osvajanju lopte.
Nadam se da ima života u njemu i dalje jer bi mogao biti baš top. A u najboljim godinama.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

blueboy
Kontakt:

uto jan 22, 2019 7:51 am

blueboy je napisao/la:
uto jan 15, 2019 7:35 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto jan 15, 2019 7:08 pm
blueboy je napisao/la:
uto jan 15, 2019 7:01 pm
U kombinacijama za pojačanja, a ja bih rekao više prinove, je i Ermin Zec. Tri godine smo u kombinacijama da ga dovedemo i naravno sad je najrealnije da dođe kad nema nikakvih drugih opcija. Nikad mi nećemo naprijed sa takvim pristupom.
Bio u kombinacijama i sad ali skup.
Mozda pojeftini ako ne nadje nesto drugo do kraja prelaznog. Nije se to desavalo rijetko, neki su i duplo smanjivali zahtjeve kad nisu nasli nista drugo.
Još je u kombinaciji i nisu nerealne šanse da dođe iako ja nisam za tu varijantu. Uglavnom, 2-3 nova igrača će biti.
Najavio sam Zeca prije 7 dana i moram ponoviti da nisam optimističan jer mu je karijera baš u padu a i težak je karakter, ali dobro, da mu je karijera u usponu ne bi ni došao kod nas.

Volim te Željo!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 22, 2019 8:54 am

Zagrizeni1921 je napisao/la:
uto jan 22, 2019 1:03 am
Pozdrav svima, registrovan s dosta vremena, još više pratim forum, pa rekoh da ja iskažem neki svoj stav, i da sebi dušu olakšam što se tiče voljenog mi, tj. nam Želje.
O upravljačkim strukturama ne bih želio puno, sve je već ispričano milion puta, nije potreban ni milion prvi, da se rasprava nastavlja i dalje, samo želim svoj stav da iskažem, a to je da sam svim srcem podržavao prošlu Upravu na čelu sa Misimovićem, zbog svega dobroga što su uradili za Željezničar, a da novu Upravu, koja je došla kako je došla, podržavam isto tako zbog onoga što bi u budućnosti dobro trebali uraditi za Željezničar.
Kada govorimo o dijelu koji se tiče samog terena, da ne koristim onu pitarsku frazu, u to ne sumnjam da će izrasti na jedan zavidan nivo, kakav i dolikuje klubu kao što je Željezničar. Ja mislim da ne postoji nijedan pravi i iskreni navijač Želje kojem srce nije zatreperilo kada je na zvaničnoj stranici ugledao objavu da je Amar Osim novi šef stručnog štaba. Povjerenje koje imam u gospodina Amara Osima je golemo, i ne sumnjam da će donositi najbolje odluke koje se tiču igrača i terena. Jedino što me boli je to što dres svetinje ponovo nosi izdajica Srđan Stanić. Podnosim i poštujem igrače koji nisu talentovani, a koji su igrali za naš klub, a njih je bilo dosta u proteklom periodu, ali izdajice nikako. Najgora sorta ljudi su izdajice, i dotična izdajica će sa tribina od mene uvijek imati zvižduk zbog svega onoga što je uradio.
Kada govorimo o trenutnom igračkom kadru, svima nam je jasno da su nam pojačanja na određenim pozicijama neophodna, kao što su obrambena linija i vezni red, dok dolaskom Ermina Zeca će se u napadu mnoge stvari riješiti, iako sam mišljenja da nam je potreban još jedan klasični napadač, tj. špic, ako se ozbiljno ne računa na malog Zubana. Ne sumnjam da će Brko izvući maksimum iz svih igrača koji se nalaze u rosteru, a smatram da ovaj skup igrača ima šlifa. Namjerno kažem "skup igrača" jer su do sada pokazali da nemaju timski duh, i da nisu tim, što će, nadam se, kroz ove pripreme postati. Radujem se što smo napokon doveli kondicionog trenera koji ima znanja da naše igrače odlično spremi, preuranjeno je ikoga hvaliti, ali sam mišljenja da ide na dobro. Također mi je drago što je i Čović ostavljen jer ima dobrih stvari i on, i treba se što više učiti, jer dečko ima potencijala.
Ovaj moj post se odužio puno, ali sam imao potrebu da iskažem svoje mišljenje o situaciji u našem Želji.
Za kraj samo želim da poručim svim Željovcima, svim Manijacima, da budemo kao jedno, da se ne dijelimo između sebe, jer su nas ove podjele i dovele na "niske grane", i trebamo da shvatimo da je Željezničar iznad pojedinca, iznad svih nas, jednostavno nas jedino jedinstvo i sinergija među nama može ponovo vratiti na staze stare slave.
Volim te Željo!
:palacgore:

To je otprilike sumirano sto se pisalo zadnji mjesec i misljenje vecine nas. Dođe nekad do nerazumjevanja pa se ode u ponavljanje diskusija :lol: ali ne sumnjam da ce i to prestati u nastavku sezone kada dođu rezultati :D

Pisi cesce :D

neroazzuro
Kontakt:

uto jan 22, 2019 9:29 am

Ja u haman 10 godina nisam znao sumirat ono što čovjek sublimira u prvom postu :D
Elem da ne budem neki hejter ili negativac, ali shvatite da je ovo zadnje dešavanje pokazalo da u klubu, oko njega, a Boga mi i na tribini ima polijep broj intereždžija koji gledaju prvo svoju pa tek onda Željinu korist i sa takvima ja lično zaista ne želim imati ništa zajedničko niti se "ujedinjavati" sa istima. Srećom, takvih je vrlo mali broj pa će se oni sad ušutiti jer će, pretpostavljam, dobiti dio onog što ih zadovoljava.
I niko se ovde ne sikira više za rezultat već zna se za šta.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 22, 2019 9:30 am

Juriiiiiisssss
Željezničar ante portas !

Hare79
Kontakt:

uto jan 22, 2019 9:44 am

LARSSON je napisao/la:
uto jan 22, 2019 12:31 am
Tryg je napisao/la:
A.O slika( nije kamatar)

slika
A koji je ovo hairlija?

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 22, 2019 10:12 am

Kakav je vama ovaj Franic ?

DobojskiManijak
Kontakt:

uto jan 22, 2019 10:37 am

sutra dolazi jedan ,desno krilo, mlad momak .Mislim da ima dobar potencijal
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jan 22, 2019 10:42 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto jan 22, 2019 10:12 am
Kakav je vama ovaj Franic ?
Za naše lige dobar. Mislim da bi se on fino uklopio kod nas. Gledao sam dosta utakmica Radnika i uglavnom fino igra. Ima dobar i šut. Ako postoji šansa da ga dovedemo ne trebamo je propustiti.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gavran i 42 gosta.

Prijava