Oni su sranja pisali, a mi imali najvecu posjetu.
Pisali su bajke, pa nas na proslavi bilo 7 milja.
Onaj očajni članak "propast dinastije..." je bio direktno protiv njega. Na to sam mislio. Iako, dijelom si upravu, jer je on tad bio u Želji i indirektno jeste bilo i protiv Želje. Možemo tumačiti na više načina, ali je činjenica da je sve pisano zbog Senada koji je, opravdano, u onom trenucima, njima "stavio rampu". I ja bih isto uradio. Senad jeste imao loših odluka, ali ta je bila jedna od boljih.
Vodi ih kućikvalitet je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 10:58 pmKoga je uhljebio? Hoćeš da kažeš da Amar novcem Željezničara plaća te novinare i taj portal?
Dobro se sjećam šta su radili i kako su govorili da nismo "in" i slično. Ali, isto tako treba reći da oni nisu imali problem sa Željom, već s Misimovićem direktno. Ne mislim da su bili dušmani prema Želji, nego prema njemu i ostalima. Također, oni su najčitaniji, koliko god se to vama ili meni (ne) sviđa i samo nam može dobro donijeti korektno njihovo izvještavanje.
Kažu neki da sam postao menadžer čim guram pojedince ovako jako u Želju, hoću ih uhljebiti
Nije fer ako Tuce dođe, a Zeba ostane.. stvarno
Sadikoviće ne bih volio ni na Otoci vidjeti, a kamoli na GrbaviciSimply Blue je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 11:37 pmValjda Kisica ili Enisa Sadikovica, nema ko drugi biti![]()
Ma samo 1921TV
Meni će biti najzanimljivije vidjeti na koga od omladinaca će Amar računati. Osmanovića vidim kao jednog od onih koji će imati ozbiljniju minutažu. Matić za sirotinjustorm_raider je napisao/la: ↑pon jan 07, 2019 12:26 amPa ne mora znaciti, mozda neko od djece bude prikljucen.
Halalite onda, samo preskocite