pet jan 04, 2019 8:05 pm
Nisu došli na skupštinu jer su im prijetili. Ok, prepali se ljudi, shvatam, zajeban je danasnji vakat, imaju ljudi porodice neće da ulaze u konflikte. Ali evo prodje par sedmica i vrati im se kuraž pa šalju dopise upravnom i nazdornom odboru i optužuju Šiljka i Amara. Znači iste one ljude zbog kojih su se odlučili da ne dolaze na zasjedanje jer ih se plaše. Nek se više odluče, jel se plaše ili su mudonje. Znao je Senad kad je sve med i mlijeko izaći pred golem auditorijum i održati svoj nadahnuti govor gdje bi čovjek pomislio da smo na putu da postanemo Real Madrid, a kad krenu kola nizbrdo ne možeš mu izjave uzeti. Imali su priliku raspraviti sve pred glavnim tijelom našeg kluba, nisu, i ćao. Sve najbolje im želim ali vrijeme je da se okrenemo budućnosti. Evo recimo ja sam čuo da ovaj saziv uprave nije krajnji da se očekuju još neki ljudi, da se ozbiljno razmišlja i o uspjehu na terenu a i o nastavku projekata na stadionu. Eto hajmo dat ljudima barem pola godine šansu. Kad smo mogli pustiti Hodžurda, Livaja transfer rok, pa Edisov kamion želja i kao kulminaciju Toskas, Hervas, Pozder, Husić, možemo vala i ovdje se strpiti pola godine i vidjeti hoće li ići nabolje.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!