Da je volio Zelju kao sto prica i kao sto pojedini pricaju nasao bi zajednicki jezik za dobrobit Zelje. Al jok.. "daj sve meni ko je Miske ja ga doveo :podrig:"black64 je napisao/la: ↑sri jan 02, 2019 5:54 amZrinjski,Siroki,Krupa,njanjajevo,Celik,Sloboda,Tuzla city,Velez,Borac pa ti vidi.Ja ga hebem ko ne bi volio da sa Amarom uzastopno 3 puta budemo prvaci al da ce biti tesko bice.Pri tome zbog nacina i sve halabuke prije povratka (portali bivse uprave kamata)raja ce imati minimalnu toleranciju.Bojim se i zelim da vjerujem da je svjestan sta je sve zalozio kako bi po svaku cijenu se vratio i bukvalno bio alfa i omega u klubu.Ja i danas mislim da bi mu bolja varijanta bila da je sa bivsom upravom nasao zajednicku.Bilo bi bolje i za njega i za klub a i za navijace.amelaga je napisao/la: ↑sri jan 02, 2019 2:54 amJoš veći navijači su psovali kad je Zeljo bio drugi i kad je kup osvojio.
A realno šta će biti kad ako Kamataru ne bude išlo? Drugačija su vremena u ligi nego kad je on trenirao. Sarajevo ima pare; Zrinjski također. Sad ne može po džepu ko prije. Odma sindikat. Ako studija napravi grešku. živi bili pa vidjeli.
Siguran sam da je na tom sastanku Miske bio spreman spustiti kriterijume maksimalno i dati ustupke neke koje u sustini i nebi trebao samo da Zeljo bude u vrhu. Al jok :podrigujuje piva me nadula: , nije mu dao menadjer.
Otom potom