gavran je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:51 pmsam se sa sobom dogovara,samo da ne zakuhazeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:49 pmSutra se nastavlja sastanak, Amar ce biti sve u sportskom segmentu, i menadzer i trener i sve, sutra ce se dogovoriti detalji i ozvaniciti
pa nisi Lutvo,jedino je on pouzdanzeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:53 pmma kao nije htio biti trener, al bice na kraju, tako moji izvori govore, a tesko da mogu bit pouzdanijigavran je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:51 pmsam se sa sobom dogovara,samo da ne zakuhazeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:49 pmSutra se nastavlja sastanak, Amar ce biti sve u sportskom segmentu, i menadzer i trener i sve, sutra ce se dogovoriti detalji i ozvaniciti
rekao im ja cu vas dovesti a vi me onda izaberiteZaka je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:55 pmgavran je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:51 pmsam se sa sobom dogovara,samo da ne zakuhazeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:49 pmSutra se nastavlja sastanak, Amar ce biti sve u sportskom segmentu, i menadzer i trener i sve, sutra ce se dogovoriti detalji i ozvaniciti![]()
![]()
Fakat presmiješno zvuči dogovoriti će se detalji i ozvaničiti, a čovjek ih sve doveo..
Sutra dogovor oko plate izmedju Amara i Amara i onda zvanicno
Čestitke Minjoreu,a ti hadžija si me obmanuo da ćeš me progurati na tron,imam i svjedoke. Zapamtiću ti to
Vrijeme je da se dogovorite. Ebo vas ego
A ništa što se oni sa nama zajebavaju?
Kad vidim golove iz Mostara, muka mi bude.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 8:30 amMi cemo ovde pobudaliti dok docekamo pocetak drugog dijela sezone
Edit: Da malo razbijemo monotoniju, hvala 1921TV
https://www.youtube.com/watch?v=KPJFHE1OEEI
Ja razlike kad pogledas kakva je Grbavica bila a kakva je sada, a nije neka vremenska razlika... Zakara i Graovac nenadjebivi...
Samo su prikazani nasi golovi.. Gledaj slobodnoCURVA je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 8:55 amvjerujes da ne mogu ni da gledamCh.Willa1986 je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 8:30 amMi cemo ovde pobudaliti dok docekamo pocetak drugog dijela sezone
Edit: Da malo razbijemo monotoniju, hvala 1921TV
https://www.youtube.com/watch?v=KPJFHE1OEEI
Ja razlike kad pogledas kakva je Grbavica bila a kakva je sada, a nije neka vremenska razlika... Zakara i Graovac nenadjebivi...![]()
![]()
![]()