Pa ova zajednica se valjda podrazumjevastorm_raider je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 9:57 amPa valjda smo i mi neka tacka, makar onako zuckasta...![]()
![]()

Pa ova zajednica se valjda podrazumjevastorm_raider je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 9:57 amPa valjda smo i mi neka tacka, makar onako zuckasta...![]()
![]()
Vedran se nazalost poslije sjednice povukao i iz skupstine, a i dok je bio u klubu kao clan uprave i predsjednik imao je problema sa navijacima koji su ga presretali i prijetili mu, tako da, tesko da cemo ga zadugo vidjeti na bilo kakvoj funkciji u nasem klubu.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 9:42 amTako je Fanzi. Smijesno je da su došli pod izgovorom nije bilo vremena da se pripreme neki planovi i prezentacije, a odavno spremali ekipu da zauzmu mjesta. Dobili su svi mailove da se za skupštinu pripreme sa konkretnim planovima i prijedlozima i to podosta prije samog održavanja skupštine. I? Ko je šta pripremimio? Niko ništa? Eto nemamo ljudi vremena, hajmo imenovati nove ljude da idemo raditi, hajmo sve preskočiti da se mi prvo postavimo. Izofira se čovjek pa reče da nije mogao odbiti poziv Amara. A prodaju priču da su svi iznenađeni jer su kao predloženi za imenovanje, ko da su se taj dan prvi put sreli. A sastajali se redovno i dogovorali ovu režiju koja se odigrala na skupštini. Očekujem na slijedećem sazivu skuštine da Vedran okupi ekipu pravih Željovaca i preuzmu mandate koji će svakako biti za godinu dana na raspolaganju.
Da ne zaboravim, ogromno hvala ekipi 1921TV koji su ovo sve ispratili i omogućili nam da pogledamo detalje sa skupštine. Vi ste momci jedina svijetla tačka u ovom vremenu javašluka. Svaka vam čast!
Mislim da kada neko sa njegovim konekcijama i uticajem nije na taj "nefer" nacin ovo zaustavio, a suludo je govoriti da nije mogao, onda da nece ni korisitit sada te metode kada je otisao.
Evo, prihvatit ću tezu da im se prijetilo, iako to zvuči nerealno. Prijaviš policiji. Ako treba u njihovoj pratnji dođeš pa kažeš sve što ima da kažeš. Pa još tužiš tog što ti je prijetio. Sve ovo uradiš ako nemaš oraha u džepu i ako je Željezničar iznad svega. A, očito nije. Na kraju krajeva, neko reče za Misketa da se sigurno u dosadašnjoj poslovnoj karijeri susretao s prijetnjama i ucjenama, takva nam država. A, sad kao nije mogao. Ako tome dodamo i ovaj cirkus s administracijom... Ne znam, nije mi jasno kako to neko može opravdati.storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 11:16 amOni su rekli da im se prijetilo, ti kazes onda da oni lazu. Ok, svakom svoje, neka svako vjeruje u sta zeli. Sada je to sve manje bitno, Misimovic i ostatak UO su proslost, trebamo se okrenuti ovim novima i pratiti njihov rad. Kao sto Vedran rece, otprilike sve sto urade ce se pratiti, a ocekivanja su velika. Srecu im zelim, ima ocito mnogo posla pred nama i neka nam donesu titulu na Grbavicu, pored gradnje stadiona!
ako im je se prijetilo onda se to prijavi policiji i zna se postupak u spuprotnom onda je to LAŽ !!storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 11:16 amOni su rekli da im se prijetilo, ti kazes onda da oni lazu. Ok, svakom svoje, neka svako vjeruje u sta zeli. Sada je to sve manje bitno, Misimovic i ostatak UO su proslost, trebamo se okrenuti ovim novima i pratiti njihov rad. Kao sto Vedran rece, otprilike sve sto urade ce se pratiti, a ocekivanja su velika. Srecu im zelim, ima ocito mnogo posla pred nama i neka nam donesu titulu na Grbavicu, pored gradnje stadiona!
Kad su nas već doveli u situaciju da nam treninge vojska čuva, da na zadnjoj utakmici bude više marice nego posjetilaca, mogli su ako ništa tako i sebi obezbjediti i rasčistiti sve.kvalitet je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 11:28 amEvo, prihvatit ću tezu da im se prijetilo, iako to zvuči nerealno. Prijaviš policiji. Ako treba u njihovoj pratnji dođeš pa kažeš sve što ima da kažeš. Pa još tužiš tog što ti je prijetio. Sve ovo uradiš ako nemaš oraha u džepu i ako je Željezničar iznad svega. A, očito nije. Na kraju krajeva, neko reče za Misketa da se sigurno u dosadašnjoj poslovnoj karijeri susretao s prijetnjama i ucjenama, takva nam država. A, sad kao nije mogao. Ako tome dodamo i ovaj cirkus s administracijom... Ne znam, nije mi jasno kako to neko može opravdati.storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 11:16 amOni su rekli da im se prijetilo, ti kazes onda da oni lazu. Ok, svakom svoje, neka svako vjeruje u sta zeli. Sada je to sve manje bitno, Misimovic i ostatak UO su proslost, trebamo se okrenuti ovim novima i pratiti njihov rad. Kao sto Vedran rece, otprilike sve sto urade ce se pratiti, a ocekivanja su velika. Srecu im zelim, ima ocito mnogo posla pred nama i neka nam donesu titulu na Grbavicu, pored gradnje stadiona!