Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

vopla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 21, 2018 6:28 am

e ne mogu da vjerujem da popljuvaše sve sto su ljudi zadnjih godina napravili !

U drzavi gdje kad se napravi kilometar autoputa ili kruzni tok dolaze ljudi da presjecaju svecanu vrpcu, u takvoj drzavi da se izgradi nesto kao Grbavica je za mene naucna fantastika.

ok ljudi odlaze i to je to ali ne mozes brate popljuvati sve ono sto su ucinili za klub, pa to je toliko jadno !

podrzacu novu upravu ko god dodje, ali isto tako cu im biti najveci kriticar na prve greske cu im zvizdati i jebavati sve.

JER JEDNOM JEDAN COVJEK RECE : "LJESTVICA JE VISOKO PODIGNUTA" !!

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Timscho
Kontakt:

pet dec 21, 2018 6:46 am

Charlie Sheen je napisao/la:
pet dec 21, 2018 12:18 am
Bilo gdje drugo da igraci namjerno gube utakmice, najblaze bi prosli sa prelomima kostiju a boga mi nerijetko se glava gubi, sudije sigurno citave glave ne bi izlazile ni sa jednog stadiona poslije onakvih klanja ko sa Grbavice...Jebe se meni za Senada ali da neko radi protiv Zelje da bi uhljebio svoje guzove e to je meni dno.
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
svojim snagama na svojoj zemlji

Ch.Willa1986
Kontakt:

pet dec 21, 2018 6:49 am

Od one naše: "Mi smo Željini, Željo je naš", izgleda nema ništa. Mi smo Željini uvijek kad zatreba, a Željo izgleda nije naš? Čiji je Željo? Haman se uspostavilo nit je je naš, nit je udruženje gradjana. Naš nije jer manjina radi šta hoće i kad hoće, a udruženje gradjana sigurno ne bi radilo ovakve stvari da su to fakat gradjani i gradjanska razmišljanja.
Nama šaka mahalaša, besposličara, klošara i polupismenih novinara uruši klub, sjebe i rezultate i projekte, sve zarad svojih guzica. Mi gledamo, ne vjerujemo, i ništa po tom pitanju ne možemo učiniti... Preslikano političko stanje ili ti ga stanje društva u kojem živimo. Vakat kad pametan zašuti, a budala progovori...

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

pet dec 21, 2018 6:56 am

vopla je napisao/la:
pet dec 21, 2018 6:28 am
e ne mogu da vjerujem da popljuvaše sve sto su ljudi zadnjih godina napravili !

U drzavi gdje kad se napravi kilometar autoputa ili kruzni tok dolaze ljudi da presjecaju svecanu vrpcu, u takvoj drzavi da se izgradi nesto kao Grbavica je za mene naucna fantastika.

ok ljudi odlaze i to je to ali ne mozes brate popljuvati sve ono sto su ucinili za klub, pa to je toliko jadno !

podrzacu novu upravu ko god dodje, ali isto tako cu im biti najveci kriticar na prve greske cu im zvizdati i jebavati sve.

JER JEDNOM JEDAN COVJEK RECE : "LJESTVICA JE VISOKO PODIGNUTA" !!

Sto te to cudi? Pa ovdje je ispljuvana citava historija kluba prije Misimovica.

plavi brat
Kontakt:

pet dec 21, 2018 7:07 am

U vrijeme kada sumnja izlazi iz zbunja
U vrijeme kada svako u svakoga sumnja
Gdje smo sada mi?
Gdje su one rijeci velike?
Gdje smo sada mi?
Od australije do amerike...
Gdje je ona kuca,sto imala je glas
Sto nosila je uvjek,dobru vjest za nas...
O da'l smo rodjeni zli?
Il smo u putu to postali?

plavi brat
Kontakt:

pet dec 21, 2018 7:10 am

Pred tvojom kucom je led
Ja cekam na red
Da se oooooookliznem

storm_raider
Kontakt:

pet dec 21, 2018 7:27 am

To sto pojedinci pisu, ne znaci da je "ispljuvana citava historija". Pojedinci to pricaju i na ulici, i na poslu, i u svim sferama zivota. Svakodnevno se uvjeravam u to. Forum je samo preslikano stanje svijesti navijaca Zeljeznicara. Radije bih rekao da smo se trudili i trudimo da sacuvamo citavu historiju i to je stav kakav treba zadrzati. Ako neko napise da je Misimovic fulao u sportskom segmentu, ili da je Amar naplatio kamatu (i duplo naplatio dug), to nije pljuvanje, vec cinjenicno stanje. Zato, Zeljo je bitan samo, mi smo svi samo tu da Zelji pomognemo i da ga podrzimo.

Uzivajte: FK Željezničar - Historija

Da ne zaboravim, @sidras ce odmoriti od foruma malo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

pet dec 21, 2018 8:02 am

bistrikboy je napisao/la:
čet dec 20, 2018 12:31 pm
DANAN je napisao/la:
čet dec 20, 2018 12:22 pm
Opsti raspad sistema i haos u najavi....
Kako da ne 😂

Pa pa paranojaaaaa...
Cemu ovo .....Boga ti...
Jbg ne pozivaju ovi ljudi skupstinare na telefon da traze podrsku.
Ne pritscu ovi ljudi skupstunare da se digne ruka za nove.
Ne prijete ovi ljudi clanovima uo....
Itd itd....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

vopla
Kontakt:

pet dec 21, 2018 8:50 am

zaboravljamo mi kolektivno kao narod brzinom svijetlosti, mozes nam valjati 1000 puta jednom nemoj, nisi nikad ni valj'o.

ovo kako ovi dadose ostavke vracam film na pocetke neke kad se sve pocinjale.
Bio onaj link da se gleda kako se istok gradi, jbt svaki dan sjedem pred tv po 2 sata gledam, ispunjava mi se san, gledam svaku ciglu, nekakva neopisiva sreca.Komentari puni grande miske, sva ta pozitivna euforija.
Pa dodjose prve europske utakmice na Grbavici nakon toliko godina, himna "hej grbavice" se prolomi, a ja pjevam i placem od nekakvog ponosa..
dodje novi tepih, odem na utkamicu samo njega gledam,divim mu see..do tad samo na tv-u vidio.

Vjerovao sam im nekako majku mu yebem, nosio me taj nekakav talas elana da zajedno mozemo sve, dotaci nebo..svoga Zelju vratiti na stare staze ..
neki dan nakon ovog svega, osjecam se prazno,izdato..
Ne sto sam pristalica Misimovica..

VEC STO SAM KAO DIJETE ZELIO SA SVOJOM PLAVOM BRACOM DA ODSANJAMO NASE ZAJEDNICKE SNE ..

storm_raider
Kontakt:

pet dec 21, 2018 9:25 am

vopla je napisao/la:
zaboravljamo mi kolektivno kao narod brzinom svijetlosti, mozes nam valjati 1000 puta jednom nemoj, nisi nikad ni valj'o.

Bio onaj link da se gleda kako se istok gradi, jbt svaki dan sjedem pred tv po 2 sata gledam, ispunjava mi se san, gledam svaku ciglu, nekakva neopisiva sreca.Komentari puni grande miske, sva ta pozitivna euforija.
Pa dodjose prve europske utakmice na Grbavici nakon toliko godina, himna "hej grbavice" se prolomi, a ja pjevam i placem od nekakvog ponosa..
dodje novi tepih, odem na utkamicu samo njega gledam,divim mu see..do tad samo na tv-u vidio.

Vjerovao sam im nekako majku mu yebem, nosio me taj nekakav talas elana da zajedno mozemo sve, dotaci nebo..svoga Zelju vratiti na stare staze ..

VEC STO SAM KAO DIJETE ZELIO SA SVOJOM PLAVOM BRACOM DA ODSANJAMO NASE ZAJEDNICKE SNE ..

Volimo laz, a istinu preziremo. Misimovicevo prisustvo na Grbavici je znacilo gradnju, covjek cijeli svoj zivot stvara, radi i obnavlja. Zaista sam ponosan bio kada sam gledao Istok kako se gradi, a plakao kada sam protiv Slobode dosao na otvaranje Istoka. Plakao sam i utakmicu poslije, i dvije utakmice poslije, nisam skidao oci sa Istoka. Lijepa li si Ljepotice, lijepa li si...

U ovoj zemlji je tesko. To zna svako ko je u ovoj drzavi nesto svoje pokusao da pokrene, a pri tome nema nikakvih oraha u dzepovima. Tesko je bilo sta napraviti normalno, tesko je bilo sta pokrenuti cista obraza, a da vam na sve strane ne podmecu noge, tesko je odmaknuti se i nauciti da takvi nisu bitni, odnosno da ce biti bitni samo ako im date priliku. Mi smo spontano presli na ovaj forum, nakon dugogodisnje torture na ss.ba forumu i selektivnom banovanju navijaca, te formiranju kaoticnog javnog mnjenja medju nama od strane njihove moderacije. Ovaj forum je pobjeda svih nas, pobjeda Zelje. Nakon toga, pa sve do danas, prozivani smo "lobotomcima", "poltronima", "Misketovim ublehasima", "Misketovom internet armijom", i kako sve ne. Slican princip djelovanja su imali i protiv ljudi u klubu, ista kuhinja, slicna receptura. Samo sto u sportu vi ne mozete kontrolisati sve (rezultate, sudije,...). Samo mi je zao ljudi koji su potpali pod taj uticaj, a znam da takvi nisu. Buduci da su sve to pisali, a jesu, sada kada Misimovic i ostatak UO, NZ, administracije odlazi, ovaj forum bi se trebao ugasiti i prestati sa djelovanjem? Naravno da se to nece desiti, sto znaci da je sve to bila laz. Ista laz, kao i protiv ljudi u UO. Samo sto im je protiv Zelje to upalilo. On nece nestati, ugasiti se, otici kada "ode Misimovic", jer ovaj forum nikada nikakve poveznice nije imao sa Misimovicem, vec samo za Zeljom. On je nezavisan i takav ce i ostati.

Kada smo kod Misimovica. Covjek je pokusao, cudo je napravio i to je cinjenica. Zaista kada odete na Grbavicu i pogledate je, ovo sto danas imamo je cudo. Amar nije ocito zelio da radi sa Misimovicem. Ne znam zasto, nagadjanja cujem, ali ih ne slusam. Cinjenica je da nije htio. Amar je Zeljovac, ja u to zaista vjerujem, ali mi sa druge strane zaista smeta sto se evo dva dana prije skupstine ne zna ko su ljudi koji dolaze sa njim. Smeta mi i nacin na koji dolaze, jer znamo svi - a nismo djeca, da ovaj nacin niti njima, a niti Zelji ne moze donijeti nista. Da se vratim na pasus iznad, vjerujem da kampanja sa ss.ba portala nije ni slucajna, ni bezazlena. Zabrinut sam i tuzan. Zabrinut jer ne znam sta da ocekujem, jer ne znam ni od koga da ocekujem (ne znamo imena), tuzan jer smo dozvolili da se podijelimo, odnosno jer smo "naletili".

Po svemu sudeci, mijenjali smo Misimovica za Amara, biznismena za trenera. Ne znam sta da mislim o tome. Znam samo da volimo da se lazemo, pa i kada nas gola istina osamari, mi prigrlimo laz jer je ona topla, mirise i zavodi. A ne znamo da istina i ako boli, uvijek nosi lijek sa sobom.

Zeljo mi te volimo...

teatrale36
Kontakt:

pet dec 21, 2018 9:43 am

Brkoo je napisao/la:
čet dec 20, 2018 8:52 pm
Krenuli u sezonu sa jednim koliko toliko normalnim golmanom, jednim desnim, jednim lijevim bekom, ovakvom vezom, ovakvim krilnim igracima i jednim napadacem i sad kao neko nam podapinje. Uz to dva trenera ne znas koji je gori, jedan je ipak gospodski otisao a drugi nas je unakazio do kraja. Da li treba da pisem o tome da nisu zastitili klub od sudijskih zavrzlama nego su pustili da se na nama sudije izivljavaju sa svojim odlukama.

I sad nekima Amar kriv, radio ovo, radio ono. Jeste li svjesni da ljudi u upravi ne znaju gdje su grijesili, to je najgore, jer kad znas gdje grijesis postoji sansa da to popravis..
:palacgore:
Plus sto su osakatili i onako slabu ekipu svojim suspenzijama, zabranama igranjem i sl.

blueboy
Kontakt:

pet dec 21, 2018 9:47 am

Jedva čekam da prođe i ova famozna Skupština, ovi zadnji dani pred Skupštinu me podsjećaju na nedavno završene izbore i prljavu kampanju kakva se vodila mjesec dana. Ljudi koji su uradili dosta dobrih stvari nas napuštaju, na terenu ne izgledamo dobro, imamo problema na svim frontovima, dosta je upitnika i nepoznanica oko dolaska novih ljudi...
Dali smo previše materijala svim mrziteljima našeg Želje da se naslađuju ovih dana, da nas ismijavaju, zato je najbitnije u ovom trenutku da se mi ujedinimo, jer ovakve podjele među navijačima ja ne pamtim. Jako težak period je pred nama, nova uprava bit će pod "prismotrom", pratit će im se svaki potez.
Poznavajući generalno stanje u državi, nakon dolaska novih ljudi iznijet će se dosta "prljavog veša", kako to kod nas biva prezentirat će se javnosti vjerovatno stvari koje nisu sjajne, zatečeni neki novi skriveni dugovi itd. što uopće ne mora značiti da nije tačno. Svi mi smo hvalili rad ove uprave na svim poljima osim u tom famoznom "sportskom segmentu", ali vidjet ćemo šta ostavljaju iza sebe. Meni je u svoj priči uvijek najbitniji ŽELJO, a ko će gdje sjediti me ne zanima sve dok stvari idu onako kako treba, odnosno dok klub normalno funkcioniše i poštuje zakonske propise. Uostalom, prije 10-15 godina najmanje smo se brinuli ko sjedi u UO, ko sjedi u NO, ko sjedi u Skupštini, jedina briga nam je bila kako za vikend doći u Dolinu ćupova, podržati našeg Želju i gledati kako gosti odlaze sa pola tuceta lopti u mreži.

Mene od svih dešavanja u zadnje vrijeme najviše boli ovaj minus od 15 bodova za komšijama, i najveća želja mi je da se to ispravi, a sa kojim ljudima u upravnim strukturama manje mi je bitno.

svraka
Kontakt:

pet dec 21, 2018 10:42 am

Timscho je napisao/la:
pet dec 21, 2018 6:46 am
Charlie Sheen je napisao/la:
pet dec 21, 2018 12:18 am
Bilo gdje drugo da igraci namjerno gube utakmice, najblaze bi prosli sa prelomima kostiju a boga mi nerijetko se glava gubi, sudije sigurno citave glave ne bi izlazile ni sa jednog stadiona poslije onakvih klanja ko sa Grbavice...Jebe se meni za Senada ali da neko radi protiv Zelje da bi uhljebio svoje guzove e to je meni dno.
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Sto posto. Nacin na koji su ovo sve poceli bojkot koji je predvodio "legenda" zeba, pa onda ostali slucajevi. Sto neko napisa svaka naredna uprava je pod sve vecom lupom, vidjet cemo da li ce se raditi za Želju ili ce gledati svoje guzice.
Forza 1921!

Oda majstore!

svraka
Kontakt:

pet dec 21, 2018 10:44 am

teatrale36 je napisao/la:
pet dec 21, 2018 9:43 am
Brkoo je napisao/la:
Krenuli u sezonu sa jednim koliko toliko normalnim golmanom, jednim desnim, jednim lijevim bekom, ovakvom vezom, ovakvim krilnim igracima i jednim napadacem i sad kao neko nam podapinje. Uz to dva trenera ne znas koji je gori, jedan je ipak gospodski otisao a drugi nas je unakazio do kraja. Da li treba da pisem o tome da nisu zastitili klub od sudijskih zavrzlama nego su pustili da se na nama sudije izivljavaju sa svojim odlukama.

I sad nekima Amar kriv, radio ovo, radio ono. Jeste li svjesni da ljudi u upravi ne znaju gdje su grijesili, to je najgore, jer kad znas gdje grijesis postoji sansa da to popravis..
:palacgore:
Plus sto su osakatili i onako slabu ekipu svojim suspenzijama, zabranama igranjem i sl.
Tim suspendovanima treba zabraniti ulaz na Grbavicu vjecno. Sve su to nule od ljudi. Placenici kojima kad ponudis marku vise, uradit ce sve. Nemaju obraz.
Forza 1921!

Oda majstore!

vopla
Kontakt:

pet dec 21, 2018 10:51 am

storm_raider je napisao/la:
vopla je napisao/la:

Volimo laz, a istinu preziremo. Misimovicevo prisustvo na Grbavici je znacilo gradnju, covjek cijeli svoj zivot stvara, radi i obnavlja. Zaista sam ponosan bio kada sam gledao Istok kako se gradi, a plakao kada sam protiv Slobode dosao na otvaranje Istoka. Plakao sam i utakmicu poslije, i dvije utakmice poslije, nisam skidao oci sa Istoka. Lijepa li si Ljepotice, lijepa li si...

U ovoj zemlji je tesko. To zna svako ko je u ovoj drzavi nesto svoje pokusao da pokrene, a pri tome nema nikakvih oraha u dzepovima. Tesko je bilo sta napraviti normalno, tesko je bilo sta pokrenuti cista obraza, a da vam na sve strane ne podmecu noge, tesko je odmaknuti se i nauciti da takvi nisu bitni, odnosno da ce biti bitni samo ako im date priliku. Mi smo spontano presli na ovaj forum, nakon dugogodisnje torture na ss.ba forumu i selektivnom banovanju navijaca, te formiranju kaoticnog javnog mnjenja medju nama od strane njihove moderacije. Ovaj forum je pobjeda svih nas, pobjeda Zelje. Nakon toga, pa sve do danas, prozivani smo "lobotomcima", "poltronima", "Misketovim ublehasima", "Misketovom internet armijom", i kako sve ne. Slican princip djelovanja su imali i protiv ljudi u klubu, ista kuhinja, slicna receptura. Samo sto u sportu vi ne mozete kontrolisati sve (rezultate, sudije,...). Samo mi je zao ljudi koji su potpali pod taj uticaj, a znam da takvi nisu. Buduci da su sve to pisali, a jesu, sada kada Misimovic i ostatak UO, NZ, administracije odlazi, ovaj forum bi se trebao ugasiti i prestati sa djelovanjem? Naravno da se to nece desiti, sto znaci da je sve to bila laz. Ista laz, kao i protiv ljudi u UO. Samo sto im je protiv Zelje to upalilo. On nece nestati, ugasiti se, otici kada "ode Misimovic", jer ovaj forum nikada nikakve poveznice nije imao sa Misimovicem, vec samo za Zeljom. On je nezavisan i takav ce i ostati.

Kada smo kod Misimovica. Covjek je pokusao, cudo je napravio i to je cinjenica. Zaista kada odete na Grbavicu i pogledate je, ovo sto danas imamo je cudo. Amar nije ocito zelio da radi sa Misimovicem. Ne znam zasto, nagadjanja cujem, ali ih ne slusam. Cinjenica je da nije htio. Amar je Zeljovac, ja u to zaista vjerujem, ali mi sa druge strane zaista smeta sto se evo dva dana prije skupstine ne zna ko su ljudi koji dolaze sa njim. Smeta mi i nacin na koji dolaze, jer znamo svi - a nismo djeca, da ovaj nacin niti njima, a niti Zelji ne moze donijeti nista. Da se vratim na pasus iznad, vjerujem da kampanja sa ss.ba portala nije ni slucajna, ni bezazlena. Zabrinut sam i tuzan. Zabrinut jer ne znam sta da ocekujem, jer ne znam ni od koga da ocekujem (ne znamo imena), tuzan jer smo dozvolili da se podijelimo, odnosno jer smo "naletili".

Po svemu sudeci, mijenjali smo Misimovica za Amara, biznismena za trenera. Ne znam sta da mislim o tome. Znam samo da volimo da se lazemo, pa i kada nas gola istina osamari, mi prigrlimo laz jer je ona topla, mirise i zavodi. A ne znamo da istina i ako boli, uvijek nosi lijek sa sobom.

Zeljo mi te volimo...
potpisujem sve, ja i mogu razumjeti da ljudi odlaze ni prvi ni poslednji, al da ce biti ispraceni ko zadnji dusmani to nisam ni u snu pomisljao.
kad vidim pisanje Miske sotono,psovanje mrtvih,odlazi kamatar, odlazi rak rana klub..
Tacno se zapitam je li mozda do mene, mozda takvi vise vole Zelja nego ja, mozda sam bio u zabludi cijelo vrijeme..tacno ne mogu da vjerujem sta cujem sve.
Pa se zapitam sa kakvim ja to ljudima dijelim tribinu boze dragi.

Sto se tice foruma, msm da od gasenja nema nista.
Prvi sam se ja registrovo jer sam vidio da je super raja i da na ovom forumu ima mnogo ljudi koji znaju sta je fudbal, znaju sta je svetinja ..
nekako sam se navikao na ove silne nikove na ovom forumu ne mogu ni da zamislim sebe na drugom forumu.
Imam osjecaj da smo postali neka vrsta porodice.
I zelim da ovaj forum bude opozicija i nadzorni organ za buduce strukture u klubu.
Jer ovaj forum svojim angazmanima i akcijama za dobrobit kluba ima pravo da daje kritike i pohvale prema klubu.

NI MILIMETAR

Dzezvar
Kontakt:

pet dec 21, 2018 11:00 am

Slavene dobro dosao....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

pet dec 21, 2018 11:05 am

Eto Muse.

Zeljo
Kontakt:

pet dec 21, 2018 11:10 am

Brkoo je napisao/la:

Svaka cast. To je to.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

svraka
Kontakt:

pet dec 21, 2018 11:21 am

DANAN je napisao/la:
pet dec 21, 2018 11:00 am
Slavene dobro dosao....
Jel gdje izaslo ?
Forza 1921!

Oda majstore!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet dec 21, 2018 11:22 am

Kako da se izabrao novi trener kad ni nemamo upravu? Ko ga je izabrao? Zar Amar nije novi trener?

Trenutno korisnika/ca: kemo i 78 gostiju.

Prijava