Ugovor je potpisan sa savezom, trebaju novac prebaciti a ceka se jos i jedna dozvola.
Trebali bi biti radovi u martu
Ugovor je potpisan sa savezom, trebaju novac prebaciti a ceka se jos i jedna dozvola.
Da li te sramota sto si na istoj strani kao Hrasno?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 17, 2018 4:24 pmSvaka mu je zlatna.Velahalve je napisao/la: ↑pon dec 17, 2018 3:47 pmOno sto sam i najavljivao se i ostvarilo, uopste nisam iznenađen.
Svima vam hvala za sve sto ste uradilo za klub, može se mnogo toga nabrojati, kao nikad ni iza jedne uprave.
Amare, rekao si da su ovi ljudi bruka za FK željezničar, kao i rezultati, kojim si velikim dijelom odgovoran, sada nas povedi ka velikom uspjesima kada si svim silama i načinima želio ući u klub!
Velika je greska bila skupljati pare za Esmeraldinu operaciju, trebalo je samo posuti Torabijevom vodom. Ali sta zna Bosnjo nepismeni...
11plavih'92 je napisao/la: ↑pon dec 17, 2018 5:46 pmCast i ponos je biti navijac Zelje
U ovih nekoliko proslih godina to je bilo narocito izrazeno. Disao sam punim plucima. A falilo je tako malo a onda bi nam samo nebo bilo granica
Hvala im sto su mi to priustili
Sutra je novi dan. Zeljo ide dalje sa novim ljudima na celu. Ja necu cijepati svoju clansku, godisnju. Ja cu i dalje biti na svakoj utakmici. Ja cu se nadati najboljem. Od novih ljudi ocekujem posvecenost kakvu su imali ljudi koji odlaze sa narednom Skupstinom. Ja cu im dati priliku. To sto cu ih pod lupom gledati nece se odraziti na moju podrsku Zelji. Opet kazem, ponasacu se kao da dolaze jos bolji od ovih koju idu. A i oni znaju da je nekoliko crvenih linija podvuceno ispod koji se ne smije
Mozda jesmo ispali i ovakvi i onakvi ali novi ljudi ce znati da glupi nismo
Ista sorta, lazemo se da smo posebni.