Treba sacekati i amarovu reakciju,nemoguce da je ne bude.
Treba sacekati i amarovu reakciju,nemoguce da je ne bude.
+1Kospa je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 12:48 amMeni ovo djeluje ko pasjaluk nakon sto je shvatio da mozda nece moci kako je on planirao na skupstini, pa osvetnicki udara po Zelji. Ako je tako ovo su mu posljednji trzaji...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 12:41 amPotpuno neshvatljivo, ako je uopce imao bilo kakve namjere ulaska u klub, da ovo radi. Prva stvar, blokiras svoj buduci posao. Druga stvar, unistavas sebi kredibilitet i kaljaš ime. Mislim da je ovime okrenuo barem 30% navijaca protiv sebe. Šta ocekuje, da ga sad raširenih ruku prihvatimo, odblokiraj nam racun.
Treba naravno, mene interesuje samo šta će imati za reci, nismo mi ni svjesni koliko nam je Inteligentna uprava, dokazali su to, pogrešan je put Amar izabrao, ali dobit će riječ na skupštini pa nek priča 3 sata, samo nek objasni ove kamate, i još par pitanja koja će sve razotkriti
sličnog sam razmišljanja jer sam u živou napravio par dobrih grešaka kad sam letio sa zaključcima.Akobogda za 9 dana će vjerovatno biti sve jasnije a ako gledaš sa pozitivne strane nikad zimska pauza nije bila interesantnija.fcz je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 3:23 amNekako se trudim da u ovoj situaciji ne letim pred rudu sa zakljuccima. Nadam se da ce na skupstini konacno neko dobronamjeran i posten da skupi muda i objelodani ko to i kako radi protiv kluba. Da padnu vise maske ali ne samo da bi pale vec da mu yebemo majku u pichku, ko je da je!
a kada je to u Želji bilo nešto normalno ??? Mi smo naučili kroz historiju da moramo uvijek dobro nayebati da bi se radovalistorm_raider je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 8:39 amPa "interesantnija" je po stvarima po kojim ne bi smjela biti.
Prvo da ovi objasne par stvari.Velahalve je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 8:26 amTreba naravno, mene interesuje samo šta će imati za reci, nismo mi ni svjesni koliko nam je Inteligentna uprava, dokazali su to, pogrešan je put Amar izabrao, ali dobit će riječ na skupštini pa nek priča 3 sata, samo nek objasni ove kamate, i još par pitanja koja će sve razotkriti
Ako ce nam biti bolje nakon svega ovoga, pozdravljam! Ocito je da nam svima treba katarza.DobojskiManijak je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 8:54 ama kada je to u Želji bilo nešto normalno ??? Mi smo naučili kroz historiju da moramo uvijek dobro nayebati da bi se radovalistorm_raider je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 8:39 amPa "interesantnija" je po stvarima po kojim ne bi smjela biti.
Mrtvu pra..pra..pra nanu bi mu iz groba iskopali!storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 12:26 amNe daj Boze da je Misimovic zbog kamate blokirao racun kluba...
Pa objasnit ce to nije problem.Ajzea je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 8:54 amPrvo da ovi objasne par stvari.Velahalve je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 8:26 amTreba naravno, mene interesuje samo šta će imati za reci, nismo mi ni svjesni koliko nam je Inteligentna uprava, dokazali su to, pogrešan je put Amar izabrao, ali dobit će riječ na skupštini pa nek priča 3 sata, samo nek objasni ove kamate, i još par pitanja koja će sve razotkriti
Razocarao me bas a siguran sam i oca.option1921 je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 1:22 amjebi se Amare i ti i kamata tvoja. Nekada sam se kleo u tebe, branio te u svim mogucim diskusijama, slijepo ti vjerovao, opravdavao svako tvoje vodjenje utakmica iz tunela, preko skajpa, svadjao se sa ljudima. A sada vise nisam siguran da si uopste dobra opcija za Zelju vise. Kako bolan mozes kamatu od Zelje traziti? Pa je li te stid oca? Je li te stid familije Osim? Je li te stid navijaca? Je li te stid Zelje?
Kako je moguce da si dozvolio da ti dvije uplate za isti dug legnu? Jesi li toliko nisko pao? Reci da neces sa Misimovicem da radis i reci zasto, ali sto koji ***** kamataris? Ma **** ovo sve vise
Ma najlakse se spucat HRKLJUSOM