Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 14, 2018 7:45 am

Velahalve je napisao/la:
pet dec 14, 2018 7:28 am
Amare vrati pare koje si dužan!
Treba sacekati i amarovu reakciju,nemoguce da je ne bude.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

sejo
Kontakt:

Al Anela ne popustaju ovi Grci 😁.
Jel zna neko kad zvanicno prelazi?

Dzezvar
Kontakt:

pet dec 14, 2018 7:58 am

Preso vec

Nebulae
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:16 am

Kospa je napisao/la:
pet dec 14, 2018 12:48 am
Rambo_Amadeus je napisao/la:
pet dec 14, 2018 12:41 am
Potpuno neshvatljivo, ako je uopce imao bilo kakve namjere ulaska u klub, da ovo radi. Prva stvar, blokiras svoj buduci posao. Druga stvar, unistavas sebi kredibilitet i kaljaš ime. Mislim da je ovime okrenuo barem 30% navijaca protiv sebe. Šta ocekuje, da ga sad raširenih ruku prihvatimo, odblokiraj nam racun.
Meni ovo djeluje ko pasjaluk nakon sto je shvatio da mozda nece moci kako je on planirao na skupstini, pa osvetnicki udara po Zelji. Ako je tako ovo su mu posljednji trzaji...
+1

Mozda Amar poceo da 'pali mostove' koji ga vode Zelji...

black64
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:25 am

Sve u svemu moglo bi se reci da Amaru ovi sastanci nisu isli na ruku odnosno da nije ispalo onako kako je on zelio.Reakcija nakon toga se ogleda u naplati "potrazivanja"ko veli sa cu vas hebati.Mislio sam da si puno veci fraer,lik,mangup al ovaj potez mi je u nesto u nivou Srdjana Stanica ili mozda i nesto nize.Brate bas ko zadnji sibicar si ispao.

Velahalve
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:26 am

DANAN je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Treba naravno, mene interesuje samo šta će imati za reci, nismo mi ni svjesni koliko nam je Inteligentna uprava, dokazali su to, pogrešan je put Amar izabrao, ali dobit će riječ na skupštini pa nek priča 3 sata, samo nek objasni ove kamate, i još par pitanja koja će sve razotkriti

DobojskiManijak
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:38 am

fcz je napisao/la:
pet dec 14, 2018 3:23 am
Nekako se trudim da u ovoj situaciji ne letim pred rudu sa zakljuccima. Nadam se da ce na skupstini konacno neko dobronamjeran i posten da skupi muda i objelodani ko to i kako radi protiv kluba. Da padnu vise maske ali ne samo da bi pale vec da mu yebemo majku u pichku, ko je da je!
sličnog sam razmišljanja jer sam u živou napravio par dobrih grešaka kad sam letio sa zaključcima.Akobogda za 9 dana će vjerovatno biti sve jasnije a ako gledaš sa pozitivne strane nikad zimska pauza nije bila interesantnija.
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

storm_raider
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:39 am

Pa "interesantnija" je po stvarima po kojim ne bi smjela biti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

DobojskiManijak
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:54 am

storm_raider je napisao/la:
a kada je to u Želji bilo nešto normalno ??? Mi smo naučili kroz historiju da moramo uvijek dobro nayebati da bi se radovali
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

Ajzea
Kontakt:

Velahalve je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Treba naravno, mene interesuje samo šta će imati za reci, nismo mi ni svjesni koliko nam je Inteligentna uprava, dokazali su to, pogrešan je put Amar izabrao, ali dobit će riječ na skupštini pa nek priča 3 sata, samo nek objasni ove kamate, i još par pitanja koja će sve razotkriti
Prvo da ovi objasne par stvari.

storm_raider
Kontakt:

pet dec 14, 2018 8:56 am

DobojskiManijak je napisao/la:
a kada je to u Želji bilo nešto normalno ??? Mi smo naučili kroz historiju da moramo uvijek dobro nayebati da bi se radovali
Ako ce nam biti bolje nakon svega ovoga, pozdravljam! Ocito je da nam svima treba katarza.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AdmirA
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:08 am

Ja više nemam pojma šta da mislim.

MATORI
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:08 am

pet dec 14, 2018 12:26 am
Ne daj Boze da je Misimovic zbog kamate blokirao racun kluba...
Mrtvu pra..pra..pra nanu bi mu iz groba iskopali!
Nažalost mi malobrojni optimisti koji smo mislili da bi IPAK ova dvojica mogli zajedno - za.jebali smo se!
Vjerovatno zato što smo neobaviješteni, pa onda "što je babi milo - to joj se i snilo"
Nažalost još jednom, ovi što hoće srušiti ovu upravu - nastavit će pa makar Senad na ž.r. kluba uplatio 10 SVOJIH miliona KM...
Najefiksnije će to ići preko igrača, ako se ovi naši uhljupi mogu tim imenom-zanimanjem nazvati!
Ovaj put nisam optimista.
Jedino što bi moglo iz ovoga izaći na dobro - da se makar kad je lova u pitanju brate jednom sve iznese na vidjelo.
Jer ako niko ne bude odgovarao za lovu koja je isparila " u havi" za vrijeme bivših uprava -
to je siguran put da se i ovo što je u zadnje nekol'ke goodine klub stekao proćerda na isti način.
Pa koja budala to želi pobogu?

Fanzi
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:12 am

Sve mi je vise jasno da se nista slucajno ne desava.
Smeta me zamjena teza donekle. Onaj dio koji ne smeta odnosi se na ljude koji osim kucnim budzetom, nisu upravljali necim vecim. Pa ne znaju, a jednog dana ce ili znati da nisu znali ili nece.
Smeta kako iza paravana pise par likova koji izvrnu ekonomsko-pravnu logiku i argumentaciju. Porazno ko se sve naziva navijacem Zelje.

Razvoj dogadjaja po ocekivanju.

Scenariji (vizija u narednih 10 godina):

1. vakuum
2. ponavljanje prethodnog stanja
3. privatizacija (ako bude interesanata)

Radovi na infrastrukturi: 0.

Masovniji pad interesa ljudi za Zeljom.

Zivi bili, ne desilo se ovo. Iskustvo kaze drugacije. Sorry!

Dzezvar
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:18 am

Ajzea je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
DANAN je napisao/la:

Prvo da ovi objasne par stvari.
Pa objasnit ce to nije problem.
Ako nista kod ovih ima pisani trag ko,sta kako i gdje....
Samim tim i ko je odgovoran za eventualne propuste,greske.......

mamaSmurf
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:19 am

Nakupilo se podosta godina, sa njima i životnog iskustva. Posmatraš ljude kako, kad tad, pokazuju svoje pravo lice i postaneš, pomalo, cinik. Shvatiš da u životu imaš samo nekolicinu na koje se možeš, sa punim povjerenjem, osloniti i čuvaš ih kao kap vode na dlanu. Moj Željo mi je, u posljednje vrijeme, dao jednu nadu da i u ovom glibu u kojem živimo može nešto pošteno. Raditi tako u ovim vremenima zahtijeva veliku žrtvu i hrabrost, bez ikakve satisfakcije. Željo je postao anomalija u sveopštem javašluku i nepoštenju. Bole loši rezultati, ali ako imaš dobar temelj i organizaciju, oni će, kad tad, doći. Nekome je poniženje kluba kad nema pehara ili se izgubi par utakmica. Meni je poniženje biti u dugovima koje ne možeš normalno servisirati, kad ti povjerioci kucaju na vrata, kad nemaš računa koji nije blokiran.
Nisam se specijalno izjašnjavala oko ovih zadnjih događaja, znam o svemu samo iz medija i sa foruma, pa mi glupo da nešto komentarišem.
Iz mog nekog radnog iskustva znam, kad dođe do sudskog izvršenja, prvo se namiruje glavnica, a odmah za tim i zakonska kamata, a ako je moguće, ovo dvoje ide istovremeno.. Znači, tražilac izvršenja, u pravilu, ne pravi neki vremenski razmak prilikom naplate potraživanja. U redu je tražiti ono što ti pripada, ali način i momenat kada A.O to čini, nije. Teško je prihvatiti da ljudi nisu onakvi kakvim ih vi vidite, da nisu ono što očekujete. Moja naklonost prema A.O. je bila poljuljana kad je otišao na "godišnji odmor", a danas je potrošio kredit koji je imao kod mene. Ovo se ne radi nekome do koga ti je stalo. A svima nam je stalo do našeg Želje.
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

mirzza
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:22 am

Samo da se zahvalim Amaru koji je ovo pokrenuo i dogovoru i pregovorima sa Senadom koji su, pretpostavljam uzrok sto se ovo pokrenulo opet moja pretpostavka da ovako zeli da izvuce pare koje mu se ne priznaju.
Yebem vam od od, i jedva cekam da odyebete od Zelje od skokovima ne zelim vidjeti ni jednog ni drugog jer ste toliko boli uzrokovali navijacima Zelje i svima nama kojima je Zeljo u srcu. Ja ovo do skupstine vise ne pratim niti me interesuje, neka nastave srozavati ugled kluba a Zeljo je veci i od Amara i od Misimovica.
Amara ce raja pamtiti po titulama i radosti ali ce pamtiti i po ovim potezima, dok ce Misimovic biti zaboravljen za 30 godina.
Vi ste samo dio a Zeljo je vjecan, dok je svijeta i vijeka bit ce Zelje, koji je prezivio 2 rata, pokusaje gasenja, kradju igraca, igrajne u drugoj ligi, nije nam nista ispod ponosa, a ovo sto radite svi vi danas sa pregovorima podjelama je nesto najgore sto je snaslo Zelju.
Nek vam je jasno, da igramo u blatu u drugoj kantonalnoj bit cemo ZELJEZNICAR a nadam se aBd bez vas.

Mirek11
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:23 am

option1921 je napisao/la:
pet dec 14, 2018 1:22 am
jebi se Amare i ti i kamata tvoja. Nekada sam se kleo u tebe, branio te u svim mogucim diskusijama, slijepo ti vjerovao, opravdavao svako tvoje vodjenje utakmica iz tunela, preko skajpa, svadjao se sa ljudima. A sada vise nisam siguran da si uopste dobra opcija za Zelju vise. Kako bolan mozes kamatu od Zelje traziti? Pa je li te stid oca? Je li te stid familije Osim? Je li te stid navijaca? Je li te stid Zelje?

Kako je moguce da si dozvolio da ti dvije uplate za isti dug legnu? Jesi li toliko nisko pao? Reci da neces sa Misimovicem da radis i reci zasto, ali sto koji ***** kamataris? Ma **** ovo sve vise
Razocarao me bas a siguran sam i oca.

Da se bar vise ugledao i ucio od oca velikog Ivice, mislio je biti veci i da je pametniji ali nikad.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

alombardo
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:36 am

Opet letite, sačekajte skupštinu pa onda dajte dijagnoze.

plavi brat
Kontakt:

pet dec 14, 2018 9:48 am

alombardo je napisao/la:
pet dec 14, 2018 9:36 am
Opet letite, sačekajte skupštinu pa onda dajte dijagnoze.
Ma najlakse se spucat HRKLJUSOM :D
Ali da Bog da',da se sve rijesi bez nekih "radikalnih" poteza; ili ce se ova uprava otjerat ili ce neki bivsi biti pozvani na odgovornost pred zakonom,ako ga imalo ima u ovoj drzavi...a u oba slucaja igraci ce odjednom proigrat,bar se nadam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.

Prijava