Jedna moj nerealno-realna:
Uz nadu da se riješimo Vece, pritom zaradimo nije bitno koliko, ne bih tražio nešto bombastično..neko od pomenutnog dvojca iz naše lige bi bio dobar, ako bi se pokazali, ne bi morali mozgati hocemo li ostati bez njih, jer realno ko bi njih kupio, da se niko ne naljuti, šteta što Veca nije ranije otišao i da smo ga zamjenili Bobicem, ali šta je tu je.
Volio bih da na zimu ne diramo stopere, tj. da i Bakrač ostane, a o Graovcu ne treba trošiti riječi, tu je i Čelikovic-omladinski reprezentativac, nešto nisam siguran da će ostati u Rijeci i tu treba pratiti kako ce se situacija razvijati.
Vego ne bi bio loše riješenje, a pošto je promjenio boje, ne bi bilo loše imati hr. reprezentativca u svojim redovima zbog potencijalne prodaje, Milicevic iz Zrinjskog je potpisao za Pescaru kao hr. omladinac, jeste da je bila Seria B, ali bolje ti nego druga Danska liga.
Iako bih se volio uglavnom riješiti igrača koji me podsjećaju na uspjehe u zadnje dvije sezone, Siniši se ne može trenutno puno toga zamjeriti, pogotovo kad nam kronično nedostoji entuzijazma i žara u ekipi.
A. Šehić, iako nije igrao poslije Apolona, za mene naš najbolji igrač iz omladinske LŠ.
Vezni red ne treba puno objašnjavati, Čavar-pravi kapitalac i Hadziahmetovic vol 2
Nadam se da ćemo Anela što prije prodati, u trenutnoj situaciji, bolje i za nas i za njega
Milanović, nekako se nadam da bi to bila slična priča kao sa Ramovicem,
Jovic zbog agresije i zato što dobro može pokriti i poziciju 9.
Tu bih još dodao Ereiza iz Goska, igrač tu negdje u rangu Kokota/Selimovica, nije ih nikad loše imati u ekipi
Nadrey Dago iz Sesveta,druga liga, a kod nas igrači iz nižeg hrvatskog ranga uvijek se nekako prometnu u bolje igrače u svojim ekipama, može na lijevo krilu ili u sredini terena..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY