sub dec 08, 2018 11:00 am
Ove nekad insajderske informacije dignu u narodu euforiju do te mjere da nam zelja toliko bude plasticna da vidimo sve to zavrseno i njega i njega zagrljene i sretne kako govore sad cemo Zelju vratiti tamo gdje mu je mjesto. I onda 5 do 12 druzili se igrali taca ili zandara i otisli kuci. Doduse obadvojica su fanovi tih igrica a za pispil kazu nije bilo vremena. Otprilike se sve svodi na insajdersku tipa da su obadvojica vidjena u gradu Sarajevu na razlicitim lokacijama tj kod svojih kuca. Golemo. A nekako i baca na onu staru izreku: Gatala baba da ce granut sunce a ujutro snijeg osvanuo do zicagu. Kako god stand up komedija nekad i prodje uglavnom al narod izadje sa nje il ptepun emocija i pozitive il prazan i razocaran. A za njega i njega i njihovu sagu o sastanku reci cu Mosa LjoZe sve ostalo nije i ne treba biti bitno kakav ego kad ti je kuca i porodica u pitanju.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.