Danas bezposleni...DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:18 pmje li vama sport1 plaća da nabijate postove ??? majke mi ste neumorni
Ne tamo sada idu prozivanja sa druge strane,pa onda idu prijetnje tamo pa onda prijetnje sa laznih profila na F.B.FKZ1921 je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:24 pmDanas bezposleni...DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:18 pmje li vama sport1 plaća da nabijate postove ??? majke mi ste neumorni
Treba i na ss.ba sta napisati,rasporediti klikove.
Izaci ce kad-tad. I da ne izadje ne citaju ovo samo navijaci Zelje. Zna se sta je za otvorene forume, a sta nije. Ali eto.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:25 pmpjunite me u usta ako na Sinanovom portalu ili čak na gg.ba ne izađe članak koliko novca je aktuelna Uprava naslijedila i spiskala,koliko para je išlo preko Amarovog računa i druge nebuloze.I to sve poslije ovakih prepiski.
Nije isto pisati o prihodima,pa i o tome koliko je para naslijedila ova uprava od predhodne(to je javni podatak koji se iznese na skupstini) i pisati o onom o cemu je jutros DANAN počeo pisati.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:25 pmpjunite me u usta ako na Sinanovom portalu ili čak na gg.ba ne izađe članak koliko novca je aktuelna Uprava naslijedila i spiskala,koliko para je išlo preko Amarovog računa i druge nebuloze.I to sve poslije ovakih prepiski.
vidim ti si zaposlen pravo.FKZ1921 je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:24 pmDanas bezposleni...DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:18 pmje li vama sport1 plaća da nabijate postove ??? majke mi ste neumorni
Pa sad,nisam ti dao povoda da na tom nivou diskutujemo. Ak sta bi,ne mogu ti zabraniti.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 3:05 pmvidim ti si zaposlen pravo.FKZ1921 je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:24 pmDanas bezposleni...DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 2:18 pmje li vama sport1 plaća da nabijate postove ??? majke mi ste neumorni
ide plata, kliko ne kliko. boli te, moze ti se.
nikada ti ne bi tako odgovorio da nisi prvi poceo.FKZ1921 je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 3:27 pmPa sad,nisam ti dao povoda da na tom nivou diskutujemo. Ak sta bi,ne mogu ti zabraniti.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 3:05 pmvidim ti si zaposlen pravo.
ide plata, kliko ne kliko. boli te, moze ti se.