Kad vec mastamo, savrseno bi bilo da u tom prostoru postoji i neki kulturan cafe/restoran sa pogledom na teren. Mozda negdje u sklopu buduceg juga. Mislim da bi to bio pun pogodak. Ja znam da odatle ne bih izlazio.Izlija je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 11:51 pmIdealno bi bilo da taj muzej ima pogleda na teren te da je fanshop u sklopu istog.bogi je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 11:40 pmSamo eto da se oglasim, da mi je iskreno biti čast među onim imenima, koja se nalaze na listi za forumaša godine.
Što se svega drugog tiče, mislim da nam predstoji jedan miran period nakon skupštine, gdje će se u klubu raditi bez velike pompe i mislim da bi to bilo i ponajbolje da se radi u miru i tišini da se može nešto stvoriti u takvom ambijentu. Što se tiče igračkog kadra, isti nam zavisi od onog što se odreknemo. U slučaju da se ne odreknemo, baš nijednog igrača, moje skromno mišljenje je da nam treba u svakoj liniji po još jedan igrač, koji će biti taj ''kapitalac'', osim u slučaju da klub ne izglasa kao politiku kluba guranje omladinske škole. Nadam se da će igrači preko ove pauze, malo pogledati neke filmove i videozapise ako već nisu. Moje mišljenje je da je sramota da imaš igrača u Željezničaru, koji ne znaju ko je Starovlah, Ribar, peti ili deseti iz Željine bogate historije, a vjerujte da takvih igrača imamo u našem klubu. Volio bih također da prvi počnemo sa pripremama u našoj ligi, radi stvaranja timske kohezije i nadam se da će kondicioni dio konačno obaviti na nekoj od naših olimpijskih planina. Ne znam da li je klub imao u planu, ali evo jedan prijedlog, pa da se ovdje može malo i diskutovati o tome, da li ste razmišljali da jedan dio prostora ispod istoka iskoristimo i napravimo plavi muzej u čijim bi vitrinama se držali trofeji i plakete i gdje bi se očuvala bogata tradicija ovog kluba, probajte zamisliti jedan takav objekat za stotu godišnjicu kluba. Nisam građevinar pa ne znam kako bi to izgledalo i da li je dobro da bude ispod istoka, ali da bude uglavnom u sklopu stadiona i naravno da sav prihod od prodaje ulaznica i svega ide klubu. To bi bila po meni sjajna stvar, a volio bih čuti i vaša mišljenja.
Mi smo Željini, Željo je naš.
Ja cu biti u euforiji kad napokon budemo imali sistem u klubu, sistem, a ne da zavisimo od toga hoce li se dvije osobe dogovoriti ili nece. I onda ode Miske, Amar, itd i onda dodje neko drugi sasvim normalno, bez bilo kakve drame, da ja kao navijac ne razmisljam kako ce klub funkcionisati ako neko ode ili dodje. Znaci, sta god da se desi da klub funkcionise normalno, da ide ka svojim zacrtanim ciljevima ko god da je u upravi ili u strucnom stabu..storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 11:34 pmNisi citao post na koji si se nadovezao. Euforija ako Amar dodje i Miske ostane.
Ja bih jedan cijeli dio tribine bila istok ili zapad odvojio onda za ovaj projekat upravo iz razloga da se ja zacrvenim kad se sjetim kakvi igraci sad nose sveti dres i kako se odnose prema istom. Ko bi od ovih igraca rekao ne sistemu? Eto samo to, da dalje ne ulazim u detalje. Nije toliko daleko ovo, jer ako dobro pamtim rečeno je da želimo cijeli stadion do 100 godišnjice kluba imati cakum pakum, ja se nadam da ćemo razmotriti ovu ideju, ili kako on rece mastamo, mastao sam ja druze moj i o istoku. Kako onaj rece mozda sanjari i uspiju, a onda je bager odnio istok, a vrag odnio šalu.Izlija je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 11:51 pmIdealno bi bilo da taj muzej ima pogleda na teren te da je fanshop u sklopu istog.bogi je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 11:40 pmSamo eto da se oglasim, da mi je iskreno biti čast među onim imenima, koja se nalaze na listi za forumaša godine.
Što se svega drugog tiče, mislim da nam predstoji jedan miran period nakon skupštine, gdje će se u klubu raditi bez velike pompe i mislim da bi to bilo i ponajbolje da se radi u miru i tišini da se može nešto stvoriti u takvom ambijentu. Što se tiče igračkog kadra, isti nam zavisi od onog što se odreknemo. U slučaju da se ne odreknemo, baš nijednog igrača, moje skromno mišljenje je da nam treba u svakoj liniji po još jedan igrač, koji će biti taj ''kapitalac'', osim u slučaju da klub ne izglasa kao politiku kluba guranje omladinske škole. Nadam se da će igrači preko ove pauze, malo pogledati neke filmove i videozapise ako već nisu. Moje mišljenje je da je sramota da imaš igrača u Željezničaru, koji ne znaju ko je Starovlah, Ribar, peti ili deseti iz Željine bogate historije, a vjerujte da takvih igrača imamo u našem klubu. Volio bih također da prvi počnemo sa pripremama u našoj ligi, radi stvaranja timske kohezije i nadam se da će kondicioni dio konačno obaviti na nekoj od naših olimpijskih planina. Ne znam da li je klub imao u planu, ali evo jedan prijedlog, pa da se ovdje može malo i diskutovati o tome, da li ste razmišljali da jedan dio prostora ispod istoka iskoristimo i napravimo plavi muzej u čijim bi vitrinama se držali trofeji i plakete i gdje bi se očuvala bogata tradicija ovog kluba, probajte zamisliti jedan takav objekat za stotu godišnjicu kluba. Nisam građevinar pa ne znam kako bi to izgledalo i da li je dobro da bude ispod istoka, ali da bude uglavnom u sklopu stadiona i naravno da sav prihod od prodaje ulaznica i svega ide klubu. To bi bila po meni sjajna stvar, a volio bih čuti i vaša mišljenja.
Mi smo Željini, Željo je naš.
I urdinova i radinovicaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:03 amKazu ako Amar dodje vraca Arezinu i Secerovica haha
Kazu da je vec dogovorio sve sa Culumommamba21 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:10 amI urdinova i radinovicaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:03 amKazu ako Amar dodje vraca Arezinu i Secerovica haha
Jesi li ziv covjece?salemprolic je napisao/la: .
Hocel' to konacno tacno objaviti koji je cilj i plan sportskog segmenta u slijedece dvije godine!? I da li uopste imaju plan i cilj!?
Pogledaj na sta se odnosilo to sto si citirao...bistrikboy je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:44 amHocel' to konacno tacno objaviti koji je cilj i plan sportskog segmenta u slijedece dvije godine!? I da li uopste imaju plan i cilj!?
Razumijem gotivite neke ljude u upravi gotivim ih i ja ali jednostavno ne znaju i hvala im na svemu ali neka idu. Nema koga nisu ocrnili indirektno,od Amara do Zubana sve redom, svaki igrac koji ode ima sta za reci o njima,vazda lose nesto. Vakat je Miske, hvala ti puno za sve fakat si vise uradio nego svi skupa poslije rata ali ne ide vise bgm.
brile je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:37 amSamo nam treba biti jasno da su svi protiv nas i to nije ona standardna floskula, nego je fakat tako.
Kada bi se svi ujedinili, mi navijaci i njih dvojica, to bi bilo nesto najjace sto ova drzava moze da ponudi. Mi navijaci smo svakako najbrojniji i najjaci u drzavi, a njih dvojica su najjaci u svojim poljima.
Zato razumijem da je dusmane strah jer ako sve ispadne onako kako zamisljamo, bice Zeljo opet tu gdje mu je mjesto u ovoj jadnoj drzavi i gdje mu nema ravnog![]()
![]()
![]()
Kraj i tačka.plavi brat je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:55 ambrile je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:37 amSamo nam treba biti jasno da su svi protiv nas i to nije ona standardna floskula, nego je fakat tako.
Kada bi se svi ujedinili, mi navijaci i njih dvojica, to bi bilo nesto najjace sto ova drzava moze da ponudi. Mi navijaci smo svakako najbrojniji i najjaci u drzavi, a njih dvojica su najjaci u svojim poljima.
Zato razumijem da je dusmane strah jer ako sve ispadne onako kako zamisljamo, bice Zeljo opet tu gdje mu je mjesto u ovoj jadnoj drzavi i gdje mu nema ravnog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()