Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 03, 2018 11:57 pm

I da ne zaboravim da napisem Begicu lopove !!!
Srcu draga, boja PLAVA !

fcz
Kontakt:

pon dec 03, 2018 11:58 pm

Izlija je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:51 pm
bogi je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:40 pm
Samo eto da se oglasim, da mi je iskreno biti čast među onim imenima, koja se nalaze na listi za forumaša godine.
Što se svega drugog tiče, mislim da nam predstoji jedan miran period nakon skupštine, gdje će se u klubu raditi bez velike pompe i mislim da bi to bilo i ponajbolje da se radi u miru i tišini da se može nešto stvoriti u takvom ambijentu. Što se tiče igračkog kadra, isti nam zavisi od onog što se odreknemo. U slučaju da se ne odreknemo, baš nijednog igrača, moje skromno mišljenje je da nam treba u svakoj liniji po još jedan igrač, koji će biti taj ''kapitalac'', osim u slučaju da klub ne izglasa kao politiku kluba guranje omladinske škole. Nadam se da će igrači preko ove pauze, malo pogledati neke filmove i videozapise ako već nisu. Moje mišljenje je da je sramota da imaš igrača u Željezničaru, koji ne znaju ko je Starovlah, Ribar, peti ili deseti iz Željine bogate historije, a vjerujte da takvih igrača imamo u našem klubu. Volio bih također da prvi počnemo sa pripremama u našoj ligi, radi stvaranja timske kohezije i nadam se da će kondicioni dio konačno obaviti na nekoj od naših olimpijskih planina. Ne znam da li je klub imao u planu, ali evo jedan prijedlog, pa da se ovdje može malo i diskutovati o tome, da li ste razmišljali da jedan dio prostora ispod istoka iskoristimo i napravimo plavi muzej u čijim bi vitrinama se držali trofeji i plakete i gdje bi se očuvala bogata tradicija ovog kluba, probajte zamisliti jedan takav objekat za stotu godišnjicu kluba. Nisam građevinar pa ne znam kako bi to izgledalo i da li je dobro da bude ispod istoka, ali da bude uglavnom u sklopu stadiona i naravno da sav prihod od prodaje ulaznica i svega ide klubu. To bi bila po meni sjajna stvar, a volio bih čuti i vaša mišljenja.
Mi smo Željini, Željo je naš.
Idealno bi bilo da taj muzej ima pogleda na teren te da je fanshop u sklopu istog.
Kad vec mastamo, savrseno bi bilo da u tom prostoru postoji i neki kulturan cafe/restoran sa pogledom na teren. Mozda negdje u sklopu buduceg juga. Mislim da bi to bio pun pogodak. Ja znam da odatle ne bih izlazio.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Budi Željo
Kontakt:

pon dec 03, 2018 11:59 pm

Pustite se euforije i ludila. Mi smo trenutno cetvrtoplasirana ekipa lige sa pet uzastopnih poraza. Nemamo trenera a upitna nam je i uprava. Lijepo je ovo danas sto su ova dvojica sjeli, ali jos nista nije dogovoreno. Ako vole Zelju i zele mu dobro naci ce zajednicki jezik na kraju, u suprotnom nabijem ih obojicu...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

fanaticZeljin
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:02 am

Kad vec mastamo, ja bi volio da u tom restoranu bude uvijek friskog pecenja, ili ako nista pile ili gavran na zaru :placeodsmijeha:
Srcu draga, boja PLAVA !

Brkoo
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:03 am

storm_raider je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:34 pm
Morzhy je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:08 pm
pon dec 03, 2018 9:51 pm
Na proljece ludilo... Nezapamceno ludilo.
Kakvo nezapamćeno ludilo,zbog čega? Euforija u borbi za treće mjesto? Smiješno
Nisi citao post na koji si se nadovezao. Euforija ako Amar dodje i Miske ostane.
Ja cu biti u euforiji kad napokon budemo imali sistem u klubu, sistem, a ne da zavisimo od toga hoce li se dvije osobe dogovoriti ili nece. I onda ode Miske, Amar, itd i onda dodje neko drugi sasvim normalno, bez bilo kakve drame, da ja kao navijac ne razmisljam kako ce klub funkcionisati ako neko ode ili dodje. Znaci, sta god da se desi da klub funkcionise normalno, da ide ka svojim zacrtanim ciljevima ko god da je u upravi ili u strucnom stabu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Kazu ako Amar dodje vraca Arezinu i Secerovica haha
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

bogi
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:05 am

Izlija je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:51 pm
bogi je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:40 pm
Samo eto da se oglasim, da mi je iskreno biti čast među onim imenima, koja se nalaze na listi za forumaša godine.
Što se svega drugog tiče, mislim da nam predstoji jedan miran period nakon skupštine, gdje će se u klubu raditi bez velike pompe i mislim da bi to bilo i ponajbolje da se radi u miru i tišini da se može nešto stvoriti u takvom ambijentu. Što se tiče igračkog kadra, isti nam zavisi od onog što se odreknemo. U slučaju da se ne odreknemo, baš nijednog igrača, moje skromno mišljenje je da nam treba u svakoj liniji po još jedan igrač, koji će biti taj ''kapitalac'', osim u slučaju da klub ne izglasa kao politiku kluba guranje omladinske škole. Nadam se da će igrači preko ove pauze, malo pogledati neke filmove i videozapise ako već nisu. Moje mišljenje je da je sramota da imaš igrača u Željezničaru, koji ne znaju ko je Starovlah, Ribar, peti ili deseti iz Željine bogate historije, a vjerujte da takvih igrača imamo u našem klubu. Volio bih također da prvi počnemo sa pripremama u našoj ligi, radi stvaranja timske kohezije i nadam se da će kondicioni dio konačno obaviti na nekoj od naših olimpijskih planina. Ne znam da li je klub imao u planu, ali evo jedan prijedlog, pa da se ovdje može malo i diskutovati o tome, da li ste razmišljali da jedan dio prostora ispod istoka iskoristimo i napravimo plavi muzej u čijim bi vitrinama se držali trofeji i plakete i gdje bi se očuvala bogata tradicija ovog kluba, probajte zamisliti jedan takav objekat za stotu godišnjicu kluba. Nisam građevinar pa ne znam kako bi to izgledalo i da li je dobro da bude ispod istoka, ali da bude uglavnom u sklopu stadiona i naravno da sav prihod od prodaje ulaznica i svega ide klubu. To bi bila po meni sjajna stvar, a volio bih čuti i vaša mišljenja.
Mi smo Željini, Željo je naš.
Idealno bi bilo da taj muzej ima pogleda na teren te da je fanshop u sklopu istog.
Ja bih jedan cijeli dio tribine bila istok ili zapad odvojio onda za ovaj projekat upravo iz razloga da se ja zacrvenim kad se sjetim kakvi igraci sad nose sveti dres i kako se odnose prema istom. Ko bi od ovih igraca rekao ne sistemu? Eto samo to, da dalje ne ulazim u detalje. Nije toliko daleko ovo, jer ako dobro pamtim rečeno je da želimo cijeli stadion do 100 godišnjice kluba imati cakum pakum, ja se nadam da ćemo razmotriti ovu ideju, ili kako on rece mastamo, mastao sam ja druze moj i o istoku. Kako onaj rece mozda sanjari i uspiju, a onda je bager odnio istok, a vrag odnio šalu.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

svraka
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:10 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
I urdinova i radinovica
Forza 1921!

Oda majstore!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:21 am

mamba21 je napisao/la:
uto dec 04, 2018 12:10 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
I urdinova i radinovica
Kazu da je vec dogovorio sve sa Culumom
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

plavi brat
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:21 am

struja je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:13 pm
Morzhy je napisao/la:
pon dec 03, 2018 11:08 pm
Kakvo nezapamćeno ludilo,zbog čega? Euforija u borbi za treće mjesto? Smiješno
Žalosna sova
:rofl: :rofl:

plavi brat
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:27 am

BHDragons svaka cast majstore,ti si umjetnik :klanjase:

Mislim da ce bit pravo zanimljivo, sta ce se desavati u vezi igrackog kadra,ako Amar dodje,aBd.
T.j. koga ce prekrizit,ostavit,dovesti. Posebno me zanjima sta ce biti s Blagojevicem.
:zeljeznicar1: :baklja:

brile
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:37 am

Samo nam treba biti jasno da su svi protiv nas i to nije ona standardna floskula, nego je fakat tako.

Kada bi se svi ujedinili, mi navijaci i njih dvojica, to bi bilo nesto najjace sto ova drzava moze da ponudi. Mi navijaci smo svakako najbrojniji i najjaci u drzavi, a njih dvojica su najjaci u svojim poljima.

Zato razumijem da je dusmane strah jer ako sve ispadne onako kako zamisljamo, bice Zeljo opet tu gdje mu je mjesto u ovoj jadnoj drzavi i gdje mu nema ravnog :baklja: :baklja: :baklja:

storm_raider
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:40 am

salemprolic je napisao/la: .
Jesi li ziv covjece? :)

Daleko najjaci avatar na forumu:

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bistrikboy
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:44 am

Hocel' to konacno tacno objaviti koji je cilj i plan sportskog segmenta u slijedece dvije godine!? I da li uopste imaju plan i cilj!?

Razumijem gotivite neke ljude u upravi gotivim ih i ja ali jednostavno ne znaju i hvala im na svemu ali neka idu. Nema koga nisu ocrnili indirektno,od Amara do Zubana sve redom, svaki igrac koji ode ima sta za reci o njima,vazda lose nesto. Vakat je Miske, hvala ti puno za sve fakat si vise uradio nego svi skupa poslije rata ali ne ide vise bgm.
1921-1987-2007

storm_raider
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:50 am

bistrikboy je napisao/la:
uto dec 04, 2018 12:44 am
Hocel' to konacno tacno objaviti koji je cilj i plan sportskog segmenta u slijedece dvije godine!? I da li uopste imaju plan i cilj!?

Razumijem gotivite neke ljude u upravi gotivim ih i ja ali jednostavno ne znaju i hvala im na svemu ali neka idu. Nema koga nisu ocrnili indirektno,od Amara do Zubana sve redom, svaki igrac koji ode ima sta za reci o njima,vazda lose nesto. Vakat je Miske, hvala ti puno za sve fakat si vise uradio nego svi skupa poslije rata ali ne ide vise bgm.
Pogledaj na sta se odnosilo to sto si citirao...

plavi brat
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:55 am

brile je napisao/la:
Samo nam treba biti jasno da su svi protiv nas i to nije ona standardna floskula, nego je fakat tako.

Kada bi se svi ujedinili, mi navijaci i njih dvojica, to bi bilo nesto najjace sto ova drzava moze da ponudi. Mi navijaci smo svakako najbrojniji i najjaci u drzavi, a njih dvojica su najjaci u svojim poljima.

Zato razumijem da je dusmane strah jer ako sve ispadne onako kako zamisljamo, bice Zeljo opet tu gdje mu je mjesto u ovoj jadnoj drzavi i gdje mu nema ravnog :baklja: :baklja: :baklja:
:pljesak: :pljesak: :zeljeznicar1: :baklja: :pljesak:

AdmirA
Kontakt:

uto dec 04, 2018 12:59 am

plavi brat je napisao/la:
uto dec 04, 2018 12:55 am
brile je napisao/la:

:pljesak: :pljesak: :zeljeznicar1: :baklja: :pljesak:
Kraj i tačka.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto dec 04, 2018 1:02 am

Ne treba trcati pred rudu,Amar i ako dodje to ne znaci da smo rijesili sve svoje probleme. Dosta stvari se treba ppojasniti navijacima ako zele tribine pune, ako se sad dogovore pitam se jel smo morali do ove situacije doci da obojica spuste svoja ega,da nam sa Zeljom cirkusaju i da se brukamo kao nikad u historiji kluba. Treba sacekati tu skupstinu, neka iznesu javnosti ko su bili ti likovi iz makijataa,neka se objasne sve ove situacije, do trenera nije jer i da sam ih ja vodio uzeo bi bar bod u ovih 5 utakmica ( ne kazem da nije do Ode) ali svakako smrdi da poslije onakve igre na pocetku dodjemo do ovog na kraju sto smo gledali.
Mislim da javnost zasluzuje sve da se zna i da bi se vratilo povjerenje i da se demantuju price koje se zele podmetnuti ovoj upravu.
Takodjer treba se izjasniti i zbog sudjenja,ova pickasta sutnja je nedopustiva. Ako cemo se saginjati savezu zbog krova i dati da nam ga mecu svako malo onda da bog da ga nikad ne imali.
Atmosfera je dosta narusena, ja dajem glavu da i sa Amarom na klupi cekace se kiks da se jebe Senad Misimovic. Mislite da su pojedini bili protiv Senada zbog Amara? jesu kuraaaac. Amar je samo paravan.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 04, 2018 1:09 am

Bilo bi dobro organizovati i "Kanta godine" takmicenje. :D

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto dec 04, 2018 1:40 am

Mani se Storme ćorava posla.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: pestabudimpesta i 35 gostiju.

Prijava