Ma kad te ide ide, kad ne ide ne ide pa primis iz prve sanse gol. Mi bi gubili. Naravno dao bi ga bivsi igrac.
Ma zicera dva frajer fuli, teorije zavjere odmah idu haahahhaha... a upravu si realno za to, kad ide ide, kad ne ide, onda te bas pokopajuLeon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:14 pmMa kad te ide ide, kad ne ide ne ide pa primis iz prve sanse gol. Mi bi gubili. Naravno dao bi ga bivsi igrac.
Bili su i oni u takvoj situaciji prosle godine pa iz prve sanse primali.
Sad vecinom iz prve sanse oni zabiju.
Uz duzno postovanje prijatelju,necemo mi nikad nikog imati(osim nekog megatalenta),ako 1.tim ne bude imao prave profesionalce od strucnog staba pa do igraca,te zdravu atmosferu u kojoj ce se ti mladici moci pravilno razvijati kad udju u seniorski fudbal.Nama djeca zadnje 2-3 godine ili propadaju ili stagniraju ili ne napreduju tempom kojim bi trebali napredovati nakon sto vec imaju sezonu-dvije u 1.ekipi.To je fakt.
Ona prva mu je bas u trenutku suta oskocila i ode nedje u pm, a druga mrljav sut.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:16 pmMa zicera dva frajer fuli, teorije zavjere odmah idu haahahhaha... a upravu si realno za to, kad ide ide, kad ne ide, onda te bas pokopajuLeon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:14 pmMa kad te ide ide, kad ne ide ne ide pa primis iz prve sanse gol. Mi bi gubili. Naravno dao bi ga bivsi igrac.
Bili su i oni u takvoj situaciji prosle godine pa iz prve sanse primali.
Sad vecinom iz prve sanse oni zabiju.
kod nas ili kod nekog drugog ja vjerujem da ce Gasal i Durakovic bit igračine (ako vako nastave), nisu se dzaba svi u Sarajevu digli kad smo im Gasala uzeli, a slazem se u potpunosti stobom sto se toga tiče, al ja sam optimista i vjerujem da ce cemo ih akoBogda uspjeti uklopiti u prvi tim i da ćemo uzeti strašne pare za njihov transfer, tu bi jos dodao Pehilja koji je iz Veleža došao al se još nije kako treba uklopio, tamo je bas bio zvjerka njihov najveci talenat, kod nas je dobar al nista posebno, tu su još Drina i Šošić, pa i Beća, da nama samo dvojica iz ove generacije uspiju napravit karijeru Željo je na konjuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:17 pmUz duzno postovanje prijatelju,necemo mi nikad nikog imati(osim nekog megatalenta),ako 1.tim ne bude imao prave profesionalce od strucnog staba pa do igraca,te zdravu atmosferu u kojoj ce se ti mladici moci pravilno razvijati kad udju u seniorski fudbal.Nama djeca zadnje 2-3 godine ili propadaju ili stagniraju ili ne napreduju tempom kojim bi trebali napredovati nakon sto vec imaju sezonu-dvije u 1.ekipi.To je fakt.
Nabroja ti legendo svašta nešta, onako đuture. Ima i istineISB87 je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:03 pmvidis valjda na terenu, iz godine u godinu sve gori i gori. ne znamo dovoditi igrace, jel nazadujemo?
od prostora nemas nista, tj nemas ih jos uvijek.
kada je stadion pun? kada igras evropu. da li je moguce da ne igramo evropu ove godine? jeste ukoliko ne dodje do promjene u vodjenju kluba.
jel atmosfera nikad gora? podjele na stadionu? jel nazadujemo?
trebamo da tezimo ka najjacem klubu u ligi, da se pojacamo i igramo evropu malo duze nego inace. da igramo oba fronta, a ne da zrtvujemo kup namjerno.
Mi smo najtrofejniji klub lige, tako se trebamo ponasati. a ne mrtvi prosjek kao sto se napravilo ovih sezona i sada doslo na naplatu.
nemoj misliti da sam ja nezahvalan zbog tribine, terena i slicno. prezahvalan. ali ako ne ide, ne ide.
Bas.
U Mostaru 3 neregularna gola, od toga 2 zabio FKS i upute zalbu. Mozda je i bolje sto nismo u ovoj lakrdiji, jer ce biti svega ovdje izmedju laznih i komsija.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:48 pmBas.
Zrinjski standardno, a pitari nenadano prvi i sumnjam da ce to lako ispustiti kao sto smo mi. Sad ce oni uciniti sve da i iskoriste ovu situaciju koju smo im prije svega mi dali.
Jbg ko je nama kriv kad nismo znali? Izgubili 2 titule koje ne bi djeca zijanila da su izasla na teren.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:48 pmBas.
Zrinjski standardno, a pitari nenadano prvi i sumnjam da ce to lako ispustiti kao sto smo mi. Sad ce oni uciniti sve da i iskoriste ovu situaciju koju smo im prije svega mi dali.