Svakako da nije zdravo slijepo braniti nekoga.
Ali kako to da se iskljucivo samo jedan covjek konstantno proziva,niko drugi samo on.
Ni direktor,ni sef strucnog staba niti ostali nego iskljucivo samo jedan lik.
Nije samo on promijenio stavove.. Vidim i vrbanjusa i jos pojedini koji su najglasnije usutkivali bilo kakvu kritiku prema upravi su od krajnje pozicije presli u krajnju opoziciju.. Ne znam sta sada znaju a sto nisu znali prije godinu ili dvije? Ja nisam znao presutiti iste greske koje su bile ocite i prije dvije godine, pa i vise.. Za njih sam tada bio, kao i mnogi drugi, pljuvac i neko ko zagovara povratak Zuje ili koga li vec.. Danas ti tjeraju upravu vise od onih koji su kritikovali u proslosti..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:08 pmMa zna on, postavio sam mu, ako hoces samo malo vrati moje postove.
Ukratko, ja sam po njegovom bio neprijatelj Zelje jer sam uputio kritiku upravi. Optuzio me da pijem kafe sa ss-ovcima, na svaki moj post psovao ( nije samo moj, vec ko god bi uputio bilo kakvu primjedbu, kritiku ) .
Pa ga ja pitao jel on sad neprijatelj i kakve su ovo promjene iz krajnosti u krajnost.
Ja ne razumijem zašto se ne smije promijeniti mišljenje? Stalno se preko toga određuje ko je kakav karakter,a to je tako pogrešno. Znači zagotiviš nekoga u januaru 2016. i do kraja života ga moraš gotiviti da ne bi eto ispalo da si fulio u procjeni? Ljudi se razvode,prijateljstva pucaju,napušta se država,sve su to vrste promjena mišljenja koje se prihvataju bez objašnjenja,samo se mora objašnjavati ljubav prema upravi koja se smanjuje jer ljudi griješe,a ne priznaju da griješe,nego im krivi svi koji uočavavaju te greške. Smanjena posjeta ukazuje na to da su mnogi promijenili mišljenje i nikome ne objašnjavaju,samo se od forumaša isto zahtijeva...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 9:24 amNije samo on promijenio stavove.. Vidim i vrbanjusa i jos pojedini koji su najglasnije usutkivali bilo kakvu kritiku prema upravi su od krajnje pozicije presli u krajnju opoziciju.. Ne znam sta sada znaju a sto nisu znali prije godinu ili dvije? Ja nisam znao presutiti iste greske koje su bile ocite i prije dvije godine, pa i vise.. Za njih sam tada bio, kao i mnogi drugi, pljuvac i neko ko zagovara povratak Zuje ili koga li vec.. Danas ti tjeraju upravu vise od onih koji su kritikovali u proslosti..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:08 pmMa zna on, postavio sam mu, ako hoces samo malo vrati moje postove.
Ukratko, ja sam po njegovom bio neprijatelj Zelje jer sam uputio kritiku upravi. Optuzio me da pijem kafe sa ss-ovcima, na svaki moj post psovao ( nije samo moj, vec ko god bi uputio bilo kakvu primjedbu, kritiku ) .
Pa ga ja pitao jel on sad neprijatelj i kakve su ovo promjene iz krajnosti u krajnost.
Naravno da to odredjuje ko je kakav karakter kad si u jednom momentu bio krajnost teska, a zna se kako je to izgledalo.Morzhy je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 9:59 amJa ne razumijem zašto se ne smije promijeniti mišljenje? Stalno se preko toga određuje ko je kakav karakter,a to je tako pogrešno. Znači zagotiviš nekoga u januaru 2016. i do kraja života ga moraš gotiviti da ne bi eto ispalo da si fulio u procjeni? Ljudi se razvode,prijateljstva pucaju,napušta se država,sve su to vrste promjena mišljenja koje se prihvataju bez objašnjenja,samo se mora objašnjavati ljubav prema upravi koja se smanjuje jer ljudi griješe,a ne priznaju da griješe,nego im krivi svi koji uočavavaju te greške. Smanjena posjeta ukazuje na to da su mnogi promijenili mišljenje i nikome ne objašnjavaju,samo se od forumaša isto zahtijeva...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 9:24 amNije samo on promijenio stavove.. Vidim i vrbanjusa i jos pojedini koji su najglasnije usutkivali bilo kakvu kritiku prema upravi su od krajnje pozicije presli u krajnju opoziciju.. Ne znam sta sada znaju a sto nisu znali prije godinu ili dvije? Ja nisam znao presutiti iste greske koje su bile ocite i prije dvije godine, pa i vise.. Za njih sam tada bio, kao i mnogi drugi, pljuvac i neko ko zagovara povratak Zuje ili koga li vec.. Danas ti tjeraju upravu vise od onih koji su kritikovali u proslosti..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:08 pm
Ma zna on, postavio sam mu, ako hoces samo malo vrati moje postove.
Po meni su veći problem ovi što su zadnje tri godine života posvetili branjenju uprave,kao i ovi što Amaru "klanjaju pet vakata"...kontraproduktivno i za upravu i za Amara,a na kraju i za klub. Probajte malo promijeniti mišljenje,sagledajte i drugu stranu,ne bi trebalo da boli
Sto posto.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 3:01 amVjerujem da Misimovic nema pametnijeg posla nego slusati sta ko prica o njemu.Zeljo je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 11:26 pmAko ovo nije istina onda Misimovic treba da pokrene neki postupak protiv ovog covjeka, a ako bude sutio znaci da ima istine u ovome sto ovaj govori. Meni nikako ne ulazi u glavu da skoro svaki igrac koji ode iz Zelje ima nesto da kaze protiv njega, ma nemoguce je da svi lazu
Svaki od tih igraca trazi alibi za lose igre npr Mehremic je nasao u publici, Krizman u Petrovicu, Arezina u Misimovicu,kaao npr prije njega Stana zbog plate..
Kako to da Lendric, Stevanovic, Graovac, Zakaric, Zahirovic nisu okrivili Misimovica za njihove lose odnosno sjajne partije.
Kako je moguce da neko kao navijac stane na stranu Stanica a ne na stranu kluba jer ga toboze vodi diktator.Od kad navijaci podrzavaju menadzere a ne predsjednika kluba? Sta nam se desilo, pa da osporavamo sve sto na nesto lici, a ono sto ne valja isticemo koliko mozemo i ismijavamo. Pitari smo postali nazalost.
ps. Da smk Bogdo imali vise diktatora, sigurno dg ne bi bio koliko je sad..
Nikakv problem je u promjeni mišljenja kao takvog Morhzy. Kao što kažeš, svaki normalan čovjek ih mijenja o većini stvari tokom životaMorzhy je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 9:59 amJa ne razumijem zašto se ne smije promijeniti mišljenje? Stalno se preko toga određuje ko je kakav karakter,a to je tako pogrešno. Znači zagotiviš nekoga u januaru 2016. i do kraja života ga moraš gotiviti da ne bi eto ispalo da si fulio u procjeni? Ljudi se razvode,prijateljstva pucaju,napušta se država,sve su to vrste promjena mišljenja koje se prihvataju bez objašnjenja,samo se mora objašnjavati ljubav prema upravi koja se smanjuje jer ljudi griješe,a ne priznaju da griješe,nego im krivi svi koji uočavavaju te greške. Smanjena posjeta ukazuje na to da su mnogi promijenili mišljenje i nikome ne objašnjavaju,samo se od forumaša isto zahtijeva...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 9:24 amNije samo on promijenio stavove.. Vidim i vrbanjusa i jos pojedini koji su najglasnije usutkivali bilo kakvu kritiku prema upravi su od krajnje pozicije presli u krajnju opoziciju.. Ne znam sta sada znaju a sto nisu znali prije godinu ili dvije? Ja nisam znao presutiti iste greske koje su bile ocite i prije dvije godine, pa i vise.. Za njih sam tada bio, kao i mnogi drugi, pljuvac i neko ko zagovara povratak Zuje ili koga li vec.. Danas ti tjeraju upravu vise od onih koji su kritikovali u proslosti..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:08 pm
Po meni su veći problem ovi što su zadnje tri godine života posvetili branjenju uprave,kao i ovi što Amaru "klanjaju pet vakata"...kontraproduktivno i za upravu i za Amara,a na kraju i za klub. Probajte malo promijeniti mišljenje,sagledajte i drugu stranu,ne bi trebalo da boli
cikazubo je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 10:39 amSad citam na fb one standardne komentare “nije Senad jedini niti poslije njega prestaje ovaj pozitivni trend ili ne ovisi rezultat samo od Amara” itd..
Ali, ako rekapituliramo posljednjih 20 godina onda je tako u dobroj mjeri, a to je skoro cetvrtina postojanja kluba, znaci i nije bas zanemariv period i uzorak glede rada Osima ili Misimovica.
Bez obzira na kojoj strani bili, osim Amara niko ne uzima titule nakon rata, osim Misimovica niko nije digao klub na ovako visok nivo po pitanju poslovanja, zastite imovine, tekovina, izgradnje infrastrukture, tako da u potpunosti razumijem strah kod ljudi u slucaju odlaska Senada ili nedolaska Amara, ili scenarija gdje ni jedan od njih nece biti u klubu, sto bi tek bio horor.
Mnogo veci klubovi na toj svjetskoj fudbalskoj mapi ovise od pojedinaca, United je najpoznatiji medju brojnim primjerima. Ne znam sto je tesko priznati takvo sto, klubovi stogodisnje tradicije obicno imaju 3-4 mocna perioda od po 5-6 godina na celu sa nekim genijalcem na klupi ili u vrhu kluba. To je jednostavno tako, mali je broj klubova sa konstantnim uspjehom kako na terenu tako i van njega.
Obojica su zdravi, gladni uspjeha, genijalci i raritet za nase uslove.
Zelim Senada u klubu i bagere na stadionu, brojne i mlade uposlenike, jake sponzore, top uslove za fudbalere, zastitu kluba van terena, a zelim i Amara na klupi, sa njim i titule, kupove, igru, strah u kostima ovih provincija kada dodju na Grbavicu, zastitu kluba na terenu.
Rukujte se egoisti, zar vam nije jasno sta ste u stanju napraviti za klub.
Sve rečeno.cikazubo je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 10:39 amSad citam na fb one standardne komentare “nije Senad jedini niti poslije njega prestaje ovaj pozitivni trend ili ne ovisi rezultat samo od Amara” itd..
Ali, ako rekapituliramo posljednjih 20 godina onda je tako u dobroj mjeri, a to je skoro cetvrtina postojanja kluba, znaci i nije bas zanemariv period i uzorak glede rada Osima ili Misimovica.
Bez obzira na kojoj strani bili, osim Amara niko ne uzima titule nakon rata, osim Misimovica niko nije digao klub na ovako visok nivo po pitanju poslovanja, zastite imovine, tekovina, izgradnje infrastrukture, tako da u potpunosti razumijem strah kod ljudi u slucaju odlaska Senada ili nedolaska Amara, ili scenarija gdje ni jedan od njih nece biti u klubu, sto bi tek bio horor.
Mnogo veci klubovi na toj svjetskoj fudbalskoj mapi ovise od pojedinaca, United je najpoznatiji medju brojnim primjerima. Ne znam sto je tesko priznati takvo sto, klubovi stogodisnje tradicije obicno imaju 3-4 mocna perioda od po 5-6 godina na celu sa nekim genijalcem na klupi ili u vrhu kluba. To je jednostavno tako, mali je broj klubova sa konstantnim uspjehom kako na terenu tako i van njega.
Obojica su zdravi, gladni uspjeha, genijalci i raritet za nase uslove.
Zelim Senada u klubu i bagere na stadionu, brojne i mlade uposlenike, jake sponzore, top uslove za fudbalere, zastitu kluba van terena, a zelim i Amara na klupi, sa njim i titule, kupove, igru, strah u kostima ovih provincija kada dodju na Grbavicu, zastitu kluba na terenu.
Rukujte se egoisti, zar vam nije jasno sta ste u stanju napraviti za klub.
Problem je sto su nekad po svaku cijenu ubjedjivali neistomisljenike u jedno a danas ti isti ubjedjuju neistomisljenike u drugo.. Sta je danas drugacije u odnosu na tad? Iste greske, samo u puno vecim razmjerama, se pravile i to bilo u redu? Te tadasnje greske, koje su se opravdavale na svaki moguci nacin i jesu prouzrokovale trenutnu situaciju.. Problem je sto neki zele da su uvijek u pravu i da su pametniji od onih sa cijim misljenjem se ne slazu.. Sto je simptomaticno, misljenje im se uvijek uklapa u misljenje mase u tom momentu.. Bilo je ekstrema koji su u mjesec dana mijenjali misljenje i ofirno klimali glavom i pravdali svaku nebulozu koju su u klubu uradili a danas iste te nebuloze kritikuju usutkujuci druge.. Ne bih ja tu puno pricao o karekteru vec o intelektu..Morzhy je napisao/la:Ja ne razumijem zašto se ne smije promijeniti mišljenje? Stalno se preko toga određuje ko je kakav karakter,a to je tako pogrešno. Znači zagotiviš nekoga u januaru 2016. i do kraja života ga moraš gotiviti da ne bi eto ispalo da si fulio u procjeni? Ljudi se razvode,prijateljstva pucaju,napušta se država,sve su to vrste promjena mišljenja koje se prihvataju bez objašnjenja,samo se mora objašnjavati ljubav prema upravi koja se smanjuje jer ljudi griješe,a ne priznaju da griješe,nego im krivi svi koji uočavavaju te greške. Smanjena posjeta ukazuje na to da su mnogi promijenili mišljenje i nikome ne objašnjavaju,samo se od forumaša isto zahtijeva...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 9:24 amNije samo on promijenio stavove.. Vidim i vrbanjusa i jos pojedini koji su najglasnije usutkivali bilo kakvu kritiku prema upravi su od krajnje pozicije presli u krajnju opoziciju.. Ne znam sta sada znaju a sto nisu znali prije godinu ili dvije? Ja nisam znao presutiti iste greske koje su bile ocite i prije dvije godine, pa i vise.. Za njih sam tada bio, kao i mnogi drugi, pljuvac i neko ko zagovara povratak Zuje ili koga li vec.. Danas ti tjeraju upravu vise od onih koji su kritikovali u proslosti..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:08 pm