Ma glupaca, bez obzira na pljuvacinu i njene goste koji su u namanju ruku sumnjivi ljudi u svijetu fudbala.
Dok usta otvori sve mi je jasno..
Tako je preCjednice.Simply Blue je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 6:58 pmPrije svega lijepa djevojka i pametna...od svog prvog članka -Miske zahvali se Zakariću- pokazuje koliko voli Želju, i da nema nikakve loše namjere ili ne daj ti Bože neke lične sukobe sa nekim iz Želje..a tek o umilnom glasiću da ne govorim...žena je full package
Operisao kurje oko. Nista vise.
Cini mi se da imas nesto vise informacija od nas obicnih navijaca pa znas li slucajno da li je istina da je Pavic trazio raskid?
Nije koliko znam.fcz je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 7:35 pmCini mi se da imas nesto vise informacija od nas obicnih navijaca pa znas li slucajno da li je istina da je Pavic trazio raskid?
Ma da joj opet odgovorim i javno i na forumu ako treba, ne mogu ih što probiše svoja prsa vičući Željo. Fuj.
Ponekad pomislim da je parodija u pitanju, kad ono fakat novinari, pogotovu ova sto se peci i kmeci.storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 7:54 pmSource dok je za Zeljo TV uzimao pare nisu se mnogo zalili... Sve veliki Zeljovci.
Mahalska je da Sinisa ceka kurje oko da mu namigne. Tek poslije toga se eventualno vraca u sastav.Simply Blue je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 7:49 pmA ja sam čuo da je riješio Sinisa povredu, ali mu se sad javlja fantomsko kurje oko pa ga to sad muči i da je zbog toga krenuo kod psihologa..ima li istine u tome..može li ko potvrditi
Ne kazem da treba prodat klub, ali razmisli malo i vidjet ces da svaki uspjesan klub u svijetu ima privatnog vlasnika. I danas veliki broj klubova tako funkcionise. I da se nadovezem sto je cipiripi napisao, nije niko lud da kupi 49%Dominic je napisao/la: ↑čet nov 29, 2018 1:23 pmE svasta cu ovdje procitati. Da se proda , ne mogu taj pitarski izum natipkati sto pocinje sa dva s, a ostalih 51% ostane u vlasnistvu kluba. E, jebiga cipiripi. Kazi da se salis.cipiripi je napisao/la: ↑čet nov 29, 2018 1:20 pmHajmo pokusati malo okrenuti pricu i da vidimo razmisljanje .
Zasto Klub ne pokusa naci investitora kojem bi "prodao" sportski segment ovo se odnosi na onih 49 % po statutu. Neka pokusaju naci investitora (privatnika) koji ce ulagati u sportski segment i iz njega izvlaciti dobit. U ostalih 51 % moraju ostati sva imovina koja je u vlasnistvu Kluba, ime, grb i boje Kluba. Klub ce svoje prihode ostvarivati od imovine poslovnih prostora i sponzora a privatnik od igraca.
Onaj ko zeli da ostvari prihode ce i uloziti u igracki i trenerski kadar, onaj ko ne zeli nece se ni upustati u takvu avanturu. Infrastrukturni projekti bi se nastavili iz vlastitih sredstava a igracki bismo se pojacavali iz sredstava investitora
Kurje oko je bremenito.Amidza je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 8:04 pmMahalska je da Sinisa ceka kurje oko da mu namigne. Tek poslije toga se eventualno vraca u sastav.Simply Blue je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 7:49 pmA ja sam čuo da je riješio Sinisa povredu, ali mu se sad javlja fantomsko kurje oko pa ga to sad muči i da je zbog toga krenuo kod psihologa..ima li istine u tome..može li ko potvrditi