storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 29, 2018 6:22 pm
kvalitet je napisao/la: ↑čet nov 29, 2018 6:13 pm
Jes', propast ćemo ako ode Misimović. Pa taj isti Misimović je, između ostalog, postavio Hadžića na mjesto na kojem jeste. Halo, kolegu Hadžića. Sjebao je sportski segment, ono zbog čega i postojimo...
Misimovic postavio Hadzica?? Znas li ti kako je Hadzic dosao na ovu poziciju? Pricalo se toliko puta o tome. Ovako neko napise neku gluposti, drugi to procitaju i formira se nova laz.
Misimović je direktno utjecao na izbor svih ljudi koji su trenutno u klubu. On jeste alfa i omega oko koje se sve okreće. To znaš ti, znam ja, znamo svi. Vukotić je otišao jer se njegova vizija ne poklapa s vizijom Misimovića. Je li tako ili nije? Samo njegova vizija kluba se prihvata, čak i u sportskom segmentu, a dokazao je da pojma nema kad je riječ o tome. Je li tako ili nije? Je li sam rekao da sportski segment nikada neće biti 100% nezavisan? Ko određuje visinu plaća? Misimović direktno, zar ne? Kako da on, koji pojma nema o nogometu očito, odredi vrijednost igrača i koliku mu plaću treba dati? Je li mogao potpisati Ubiparipa, pa nije zbog ega i tako nas ostavio na jednom napadaču? De ba storme, nemoj zajebavati, čovjek se sve pita u klubu. Koliko je to dobro ili loše, možemo diskutovati.
@CURVA
Ma znam da bi većina voljela vidjeti njih dvojicu zajedno, ali ovo pišem jer mi se gadi kako neki pišu o Amaru, kako se stavlja Misimović iznad njega itd. Ponavljam, Miske je uradio puno dobrih stvari, volio bih da i dalje bude u klubu, ali treba se znati ko je iznad koga, treba se znati hijerarhija. Amar nam je valjao puno više nego Miske, ne umanjujući važnost projekata koje su proveli Miske i ekipa.