avlami97 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 8:04 pm
@Brko,
dugujem ti izvinjenje glede Odovića. Oda me je "kupio" prije 15 godina kada je preuzeo ekipu na polusezoni na desetom mjestu i doveo nas do druge pozicije uz fascinantne rezultate i igru. Sada se potpuno pogubio. Nakon utakmice sa pitarima na Grbavici, optužio je Vranješa i Arežinu i udaljio ih od prve ekipe i startne postave. Potom je "kombinovao" najvažniji dio ekipe - stoperski par i nikad ga nije ukombinovao. Kada su igrači "štrajkovali" stao je uz igrače i podržao ih, a potom odstranio Jovana i Bogičevića. Zafalilo mu igrača, daj vraćaj Vranješa.
Tražio promjene u stručnom štabu i to mu je udovoljeno
Odović se pogubio. Težio i tražio sam kontinuitet trenera i igrača, ali je Odović zglajzo. Jug je sa jasnom namjerom skandirao "Oda majstore" i to mi se ne sviđa...Odgovornost snose svi od vrha do dna.
Ja diskutujem sa @stormom 2016-te godine na ovom forumu i pisem mu da Odovic nije trener za Zelju jer mu je vrh Slavija, Olimpic i slicni klubovi a ostali i tad a i sad svrsavali na Odu jer djeluje da je fin. Dolazi 2018-ta i mi prvo dovodimo Krcmarevica a onda Odovica. Ljudi u klubu nemaju ni gram mozga sto se tice sportskog dijela. Nije moguce napraviti uspjeh sa ovakvim trenerima i strucnim stabom, nikad oni nece to shvatiti. Ne mozes ni na fm dati Odovicu Zelju da vodi, ni Odovicu ni svim ovim "trenerima" sto su se izmijenjali nakon Amara. Kad imas odlicnog trenera taj trener i iz loseg igraca i iz lose ekipe moze izvuci maksimum, cak i vise od toga, pa onda npr. Mirko Radovanovic pocne liciti na dobrog lijevog beka, Svraka postane reprezentativac, Adilovic najbolji napadac u ligi itd, a ekipa ima i glavu i rep, zato sto ih je neko tako poslozio da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Taj neko je trener. Sa tim trenerom onda dolazi i rezultat, ali jok ne mogu to ljudi iz uprave da shvate, dajte anketu za trenera, ko pobijedi uprava ce ga kontaktirati, to nas je i dovelo do ovoga.
Da se sjelo sa Amarom na pocetku sezone, otvoreno i ljudski se porazgovaralo, omogucilo se covjeku da kontrolise citav sportski segment i da rade sve kako im on kaze, danas bi bili u euforiji, ali oni pametni, znaju sve. Da su se drzali onoga sto znaju a da su doveli covjeka koji ima fudbal i ovu ligu u malom prstu danas bi sve bilo drugacije, slavili bi i uzivali ali smo sad u govnima, zbog cega? Zbog jebenog ega. Ego su stavili ispred Zelje.
Sto se tice igraca, kad dovodimo igrace gledamo da je zvucno ime,da navijaci u tom trenutku krenu sa hvaljenjem i svrsavanjem na njegovo dovodjenje, nebitan je trenutni kvalitet, karakter, ponasanje, lik je zabio Napoliju prije par godina, dovedi ga, lik je prosao omladinsku skolu Milana, mora da je dobar igrac, lik je dominirao u drugoj kiparskoj, drugoj poljskoj, odigrao je dobru sezonu u nasoj ligi. I onda se cudimo sto nam je ekipa puna mahalskih igraca koji nemaju ni mozga a ni karaktera. Vecini njih je Zeljo vrh svih vrhova, moze debil sutra reci igrao sam u Zelji.
Danas nam se jedan mrtvi Crnov smije, **** mu Bog majku povrijedjenu. Taj pacov jedno poluvrijeme nije odigrao kako treba. Jedan Hadzic kojeg si doveo iz picke materine ti likuje zbog poraza Zelje. Eto na kakve grane su klub doveli jer su mislili da su najpametniji..