A de mi reci bi li Amara ovako pljuvao al iskreno ko sto pljujes Odu?
A de mi reci bi li Amara ovako pljuvao al iskreno ko sto pljujes Odu?
Ovaj mali gdje god je igrao pravio je probleme i bilo je po njegovom jbg ne moze kod nas onako kako je naucio po selima, licno su mi rekli za njega jos tek kad je presao da cemo imati problema sa njim eto pa ti vidi...nikson je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 1:05 amStalna praksa je da ne mogu davati izjave dok su tu al daleko od stalne prakse je da ne smiju nista reci kad dobiju papire..o tome se radi...
A sam Arezina je skoro na treningu rekao likovima da ce imati svasta reci kad dobije nogu a da nema sansw da zaigraKo ne vjeruje zao mi je
Ne bih. Amar ima kvalitet, autoritet, mentalitet pobjednika, mangupluk itd, sve sto Odovic nema.
I onih 100 prije njega su pravili prbleme, licno nam rekli ljudi za sve one koji nas sad mrze i jedva cekaju da nam ga zabiju....smijesni smokokoška je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 1:12 amOvaj mali gdje god je igrao pravio je probleme i bilo je po njegovom jbg ne moze kod nas onako kako je naucio po selima, licno su mi rekli za njega jos tek kad je presao da cemo imati problema sa njim eto pa ti vidi...nikson je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 1:05 amStalna praksa je da ne mogu davati izjave dok su tu al daleko od stalne prakse je da ne smiju nista reci kad dobiju papire..o tome se radi...
A sam Arezina je skoro na treningu rekao likovima da ce imati svasta reci kad dobije nogu a da nema sansw da zaigraKo ne vjeruje zao mi je
Svaka častBrkoo je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 1:40 amNe bih. Amar ima kvalitet, autoritet, mentalitet pobjednika, mangupluk itd, sve sto Odovic nema.
Kvalitet- strah i trepet za ligu, nema sezone u kojoj nije nesto osvojio u ovoj ligi, koljena protivnicima klecaju kad njega spomenes, jedan od rijetkih nasih trenera koji je radio za milionsku platu u inostranstvu, a da bi to radio neko je prepoznao kvalitet i placao ga u skladu sa tim.
Autoritet- Nikad se nije desilo da ga neki igrac cak i proba ali samo proba bojkotovati, pa jebavo bi ga Amar dok mu bude qrcu cejf. Zeba(tad najbolji igrac lige) pokusao sa djesi Murinjo pa ga ovaj izvadio iz igre u 20-oj minuti i rekao mu evo me, tu sam. Amar je igracima uvijek u facu sve govorio, nije iza ledja nista radio za razliku od Odovica.
Mentalitet pobjednika je povezan sa kvalitetom trenera. Odovic ce uvijek biti ziheras, da mu das Real da vodi on ce na kontre igrati a usput filozofirati o ljepoti fudbala.
Mangupluk- to su oni potezi koji pokazuju raskos njegove genijalnosti. Buki na zadnjem veznom u derbiju kad smo dobili Sarajevo 0:3 na Kosevu. Vadjenje Benje Colica(desni bek) na derbiju i uvodjenje Bekrica, nije bila ni 30-ta minuta. Izvodjenje ekipe sa terena kad su navijaci Borca utrcali na teren i gadjali nase navijace kamenjem. Finale kupa protiv Celika u Zenici kad smo dobili 0:3. Prije utakmice: "Utakmica nece poceti dok svi nasi navijaci ne udju na stadion". Suptilnim "psiholoskim ratom " skrenuo je paznju protivnika sa same utakmice i dobio utakmicu i prije nego sto je ona i pocela. Mogao bih do sutra nabrajati ali cu zavrsiti sa onim "kraj price"..
I to je vrlo čudno, cuj ne smije davati izjave, pa nije S.Koreja. Da ima normalnih novinara,novina,portala, pa da se pročita koji komentar o igri, o igračima, o trenerima, da se pročita intervju, da npr.cujemo Arezininu priču u ovom slučaju, ne kod nas nema nista. Ti nigdje ne mozes pročitati dobar intervju, da samo malo zavire u susjedstvo vidjeli bi kako se to radi.nikson je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 1:05 amStalna praksa je da ne mogu davati izjave dok su tu al daleko od stalne prakse je da ne smiju nista reci kad dobiju papire..o tome se radi...
Upravo tako.
Pa od 85 do 90% navijaca Zelje, ako je suditi po forumima (org, i ovaj) je za to da ova uprava ostane. To je velika vecina, koja je kao i u svemu kod nas, najtisa. Mislim da ce ostati, ali ce se morati pojacati, bio to Amar ili ne, jer taj sportski dio mora biti bolji.AdmirA je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 8:48 amŠto se tiče anketa i ovdje a eto neko spomenu i na orgu, i javnog mišljenja(koje i nije toliko varijabilno) , sve je rečeno, raja je za ostanak Uprave, stoga su se i raspisali.
Ja sam lično ubjeđen da Uprava ostaje, sa izmjenama pojedinih struktura i pojedinaca iza Misimovića, i da dolazi pojačanje u tom famoznom sportskom segmentu( ovdje ne isključujem povratak Amara, koji je realna opcija koju pojedinci koji ne misle dobro Želji negiraju). Stoga mislim da su i Miske i Amar shvatili sve i sigurno znam da znaju za stav običnih ljudi, navijača, ali i Juga i znam da svi želimo dobro Želji, a u cilju jakog Želje mislim da će se dogovoriti.
Živi mi bili!
Sto posto...a dusmani se nasladjuju i smiju, mogu se u potpunosti sebi posvetiti, vide da cemo se sami medjusobno poklati.DANAN je napisao/la: ↑čet nov 22, 2018 9:26 amPs.
Nikada u proslosti navijac Želje nije y.e.b.a.v.a.o. mater drugom navijacu kakve god razlicite stavove i poglede imali.
Nama se to desilo,i to javno na utakmici....
Sramota sramota sramota......
Pitarsko beogradski sindrom je duboko zavladao kod nas.