Kako navede jedan forumaš, iz "jezgra grupe" tvrde da je ova Uprava klepila 8 miliona KM. Taj iz "iezgra grupe" da zna sabirati, znao bi da se za plate uposlenika, igrača i trenera izdvoji na godišnjem nivou sa doprinosima oko 2 miliona KM. Po njima ispade, da pune 4 godine niko nije dobio ni jedne plate, a o doprinosima da i ne govorim. Poreska nam ne izlazi iz Kluba, što je jako dobro, ali da ima grešaka ima, jer ko radi taj i griješi. Forumaš je "jezgraša" pokušao ubijediti u suprotno, ali je očito nekima lakše metar u guzicu, nego mm u vugla.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 8:12 pmPo ovoj statistici, ipak 'Uprava nije otjerala navijace', i trenutni plasman je iznad naseg prosjecnog. Nisam zadovoljan naravno, jednu smo titulu MORALI uzeti, ali ne vidim da su se prije tako skidale glave. Zato ljudi i idu u pravcu razmisljanja da ima sitnih interesa. A ako je istina da se oko kluba vrte oni koje je @CURVA spomenuo, onda i ima.
Ne znam da li mu je spucana taraba, ali me nerviraju te neke zabrane igračima da razgovaraju s medijima. Zamislite da jedan United to uradi. Ili bilo koji ozbiljniji klub. Smiješno. Pa se čudimo kad čujemo da su pričali po kafanama protiv Ode sad naprimjer. Pa mora negdje, jer i oni hoće da im se čuje glas. Na medije gledamo kao na nekakve protivnike, dušmane..., zanemarujući slobodu medija, jednu od najpozitivnijih tekovina zapadne kulture. Pazi, jedan Trump od države dobio tarabu i moraju vratiti akreditaciju onom novinaru što je izbačen iz Bijele kuće, a mi bismo njima branili da uzimaju izjave od igrača. Ni kone nisu ništa bolje. Tu podržavam one novinare koji traže mix zonu gdje će se razgovarati s igračima direktno. Hoću da čujem sve strane priče, kakve god da su, svako ima pravo da kaže što misli. I sad me zanima Arežinina strana priče, jer ovdje nešto baš smrdi.
http://sportske.ba/musija-za-sportske-b ... sa-zeljom/storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 8:33 pmI mene interesuje sta Arezina ima da kaze, ali gdje pise da ima zabranu... To nisam pronasao. Sigurno ce ga neko nesto pitati od novinara, mahala je ovo, morace.
Arežina je danas napustio Grbavicu i Želju, a da Uprava plavih nešto krije u ovom slučaju najbolje pokazuje i podatak da je Arežina prilikom odlaska i raskida ugovora o posudbii morao potpisati i aneks po kojem neće davati nikakve izjave vezane za Željezničar što je potvrdio i za naš portal.
Presmiješno!!! Šta krijete? Ide se iz jedne greške u drugu.BlwD je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 8:49 pmhttp://hehe.ba/hehe/storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 8:33 pmI mene interesuje sta Arezina ima da kaze, ali gdje pise da ima zabranu... To nisam pronasao. Sigurno ce ga neko nesto pitati od novinara, mahala je ovo, morace.
Arežina je danas napustio Grbavicu i Želju, a da Uprava plavih nešto krije u ovom slučaju najbolje pokazuje i podatak da je Arežina prilikom odlaska i raskida ugovora o posudbii morao potpisati i aneks po kojem neće davati nikakve izjave vezane za Željezničar što je potvrdio i za naš portal.
Onda Liverpool nije ozbiljan klub. Mnogo klubova u svijetu jednostavno zabrani igracima da daju izjave za neke portale, tv kuce itd.kvalitet je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 8:31 pmNe znam da li mu je spucana taraba, ali me nerviraju te neke zabrane igračima da razgovaraju s medijima. Zamislite da jedan United to uradi. Ili bilo koji ozbiljniji klub. Smiješno. Pa se čudimo kad čujemo da su pričali po kafanama protiv Ode sad naprimjer. Pa mora negdje, jer i oni hoće da im se čuje glas. Na medije gledamo kao na nekakve protivnike, dušmane..., zanemarujući slobodu medija, jednu od najpozitivnijih tekovina zapadne kulture. Pazi, jedan Trump od države dobio tarabu i moraju vratiti akreditaciju onom novinaru što je izbačen iz Bijele kuće, a mi bismo njima branili da uzimaju izjave od igrača. Ni kone nisu ništa bolje. Tu podržavam one novinare koji traže mix zonu gdje će se razgovarati s igračima direktno. Hoću da čujem sve strane priče, kakve god da su, svako ima pravo da kaže što misli. I sad me zanima Arežinina strana priče, jer ovdje nešto baš smrdi.
Upravu si za dosta stvari, ali evo ja pod ovim posljednjim ne mislim na odnos sa ss.ba, jer su opravdano otjerani, ali po onom što su sport5ke napisale, Arežina ne može ništa pričati nikome oko svog "raskida" ugovora. Šta je tu bilo, možemo samo nagađati.cikazubo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 9:26 pmManijaci viber grupa, napasce se clanovi uprave u Krupi, Miske zavrsio suspenziju stadiona, misli da je raskinut ugovor a ne ugovor o posudbi, sportski mediji u BiH svrstani u tekovine zapadnih civilizacija, misljenje da smo jedini klub koji u ugovor uvede aneks o zabrani davanja izjave za pojedine medijske kuce, itd itd..
Allahu dragi.
Dolaziće nam u klub sad itekako...idealna sredina za "menadžerske" igrače. Uzmeš lovu na ruke,uzmeš 4-5 plata i uzmeš lovu za raskid,ni polusezona nije završila...shzna je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 9:24 pm![]()
Da se razumijemo, igrači su smeće, ali ovo je stvarno dno dna. Neće nam niko htjeti u klub doći kad vidi kako se radilo u prošle tri godine sa igračima.
Ovaj što spominje Liverpool, legendo, The Sun je okrivio navijače Liverpoola za ogromnu tragediju iako se dokazalo suprotno. Niko živ u tom gradu ne čita te novine. Nemoj to porediti s ovim da ako igrač hoće papire ne smije davati izjave.