Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Majkel
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 21, 2018 8:22 pm

Ajmo se pobiti, dobiti robije. Kako vam se da svaki dan iste rasprave voditi.

shzna
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:22 pm

Hvala Bogu. Jedva cekam Enisa Sadikovica u nasem dresu, jer nam niko drugi nece htjeti doci sigurno!
1987

avlami97
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:25 pm

storm_raider je napisao/la:
sri nov 21, 2018 8:12 pm
Po ovoj statistici, ipak 'Uprava nije otjerala navijace', i trenutni plasman je iznad naseg prosjecnog. Nisam zadovoljan naravno, jednu smo titulu MORALI uzeti, ali ne vidim da su se prije tako skidale glave. Zato ljudi i idu u pravcu razmisljanja da ima sitnih interesa. A ako je istina da se oko kluba vrte oni koje je @CURVA spomenuo, onda i ima.
Kako navede jedan forumaš, iz "jezgra grupe" tvrde da je ova Uprava klepila 8 miliona KM. Taj iz "iezgra grupe" da zna sabirati, znao bi da se za plate uposlenika, igrača i trenera izdvoji na godišnjem nivou sa doprinosima oko 2 miliona KM. Po njima ispade, da pune 4 godine niko nije dobio ni jedne plate, a o doprinosima da i ne govorim. Poreska nam ne izlazi iz Kluba, što je jako dobro, ali da ima grešaka ima, jer ko radi taj i griješi. Forumaš je "jezgraša" pokušao ubijediti u suprotno, ali je očito nekima lakše metar u guzicu, nego mm u vugla.

Ovi su malo više griješili, čim su uspjeli da "klepe" četverogodišnju platu svim zaposlenim, igračima i trenerima.

Sad je na redu da dovedemo Sanjina Lelića. Njega su ovdje mnogi tražili, ali nam ga preote Sarajevo i plati obeštećenje Olimpiku 50k KM.

Ko je od forumaša tražio Lelića - neka se javi :D Znam da je spisak podugačak.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:31 pm

shzna je napisao/la:
Zasto je Arezini spucana taraba na davanje izjava? Kakva je ovo bahatost!?
Ne znam da li mu je spucana taraba, ali me nerviraju te neke zabrane igračima da razgovaraju s medijima. Zamislite da jedan United to uradi. Ili bilo koji ozbiljniji klub. Smiješno. Pa se čudimo kad čujemo da su pričali po kafanama protiv Ode sad naprimjer. Pa mora negdje, jer i oni hoće da im se čuje glas. Na medije gledamo kao na nekakve protivnike, dušmane..., zanemarujući slobodu medija, jednu od najpozitivnijih tekovina zapadne kulture. Pazi, jedan Trump od države dobio tarabu i moraju vratiti akreditaciju onom novinaru što je izbačen iz Bijele kuće, a mi bismo njima branili da uzimaju izjave od igrača. Ni kone nisu ništa bolje. Tu podržavam one novinare koji traže mix zonu gdje će se razgovarati s igračima direktno. Hoću da čujem sve strane priče, kakve god da su, svako ima pravo da kaže što misli. I sad me zanima Arežinina strana priče, jer ovdje nešto baš smrdi.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:33 pm

I mene interesuje sta Arezina ima da kaze, ali gdje pise da ima zabranu... To nisam pronasao. Sigurno ce ga neko nesto pitati od novinara, mahala je ovo, morace.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:49 pm

I mene interesuje sta Arezina ima da kaze, ali gdje pise da ima zabranu... To nisam pronasao. Sigurno ce ga neko nesto pitati od novinara, mahala je ovo, morace.
http://sportske.ba/musija-za-sportske-b ... sa-zeljom/

Arežina je danas napustio Grbavicu i Želju, a da Uprava plavih nešto krije u ovom slučaju najbolje pokazuje i podatak da je Arežina prilikom odlaska i raskida ugovora o posudbii morao potpisati i aneks po kojem neće davati nikakve izjave vezane za Željezničar što je potvrdio i za naš portal.

kvalitet
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:55 pm

BlwD je napisao/la:
sri nov 21, 2018 8:49 pm
http://hehe.ba/hehe/

Arežina je danas napustio Grbavicu i Želju, a da Uprava plavih nešto krije u ovom slučaju najbolje pokazuje i podatak da je Arežina prilikom odlaska i raskida ugovora o posudbii morao potpisati i aneks po kojem neće davati nikakve izjave vezane za Željezničar što je potvrdio i za naš portal.
Presmiješno!!! Šta krijete? Ide se iz jedne greške u drugu.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri nov 21, 2018 8:57 pm

Stavili su izgleda i sebi tarabu jer se ne oglasavaju od Zvijezde..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:11 pm

kvalitet je napisao/la:
sri nov 21, 2018 8:31 pm
shzna je napisao/la:
Zasto je Arezini spucana taraba na davanje izjava? Kakva je ovo bahatost!?
Ne znam da li mu je spucana taraba, ali me nerviraju te neke zabrane igračima da razgovaraju s medijima. Zamislite da jedan United to uradi. Ili bilo koji ozbiljniji klub. Smiješno. Pa se čudimo kad čujemo da su pričali po kafanama protiv Ode sad naprimjer. Pa mora negdje, jer i oni hoće da im se čuje glas. Na medije gledamo kao na nekakve protivnike, dušmane..., zanemarujući slobodu medija, jednu od najpozitivnijih tekovina zapadne kulture. Pazi, jedan Trump od države dobio tarabu i moraju vratiti akreditaciju onom novinaru što je izbačen iz Bijele kuće, a mi bismo njima branili da uzimaju izjave od igrača. Ni kone nisu ništa bolje. Tu podržavam one novinare koji traže mix zonu gdje će se razgovarati s igračima direktno. Hoću da čujem sve strane priče, kakve god da su, svako ima pravo da kaže što misli. I sad me zanima Arežinina strana priče, jer ovdje nešto baš smrdi.
Onda Liverpool nije ozbiljan klub. Mnogo klubova u svijetu jednostavno zabrani igracima da daju izjave za neke portale, tv kuce itd.

Sportsko novinarstvo u BiH ne postoji, nesto sto malo lici na to uvaljano je u blato u kojem obitavaju nepismeni likovi poput Culica, Skorica, Sinanovica i ostale svite koji za cvaju pisu ono sto zelis. Dovoljno je pogledati press konferenciju nakon utakmice u Zenici izmedju nas i Celika(kad je Amar bio trener), zavrsila utakmica 1:1 ili pisanje portala gg.ba. Taj seljakluk, primitivizam, pristrasnost, nepismenost i prodavanje za sicu ljudi koji sebe nazivaju sportski novinari do dana danasnjeg nije se promijenio.

Ima tu i novinara koji su profesionalci i koji su izuzetak od ovoga sto sam napisao, i njima bih dozvolio da prave intervjue sa nasim igracima(onaj Denis sa nove BH, Muhamed Bikic itd).
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:17 pm

"Niko ne valja,samo mi valjamo"...pod hitno mijenjati taj način razmišljanja,nigdje nas to neće odvesti

Kospicar
Kontakt:
Status: Online

sri nov 21, 2018 9:19 pm

Cirkus
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:20 pm

Ne znam kakva je praksa u svijetu, da budem iskren nikada me nije ni zanimalo..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:24 pm

Morzhy je napisao/la:
"Niko ne valja,samo mi valjamo"...pod hitno mijenjati taj način razmišljanja,nigdje nas to neće odvesti
:palacgore:

Da se razumijemo, igrači su smeće, ali ovo je stvarno dno dna. Neće nam niko htjeti u klub doći kad vidi kako se radilo u prošle tri godine sa igračima.

Ovaj što spominje Liverpool, legendo, The Sun je okrivio navijače Liverpoola za ogromnu tragediju iako se dokazalo suprotno. Niko živ u tom gradu ne čita te novine. Nemoj to porediti s ovim da ako igrač hoće papire ne smije davati izjave.
1987

cikazubo
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:26 pm

Manijaci viber grupa, napasce se clanovi uprave u Krupi, Miske zavrsio suspenziju stadiona, misli da je raskinut ugovor a ne ugovor o posudbi, sportski mediji u BiH svrstani u tekovine zapadnih civilizacija, misljenje da smo jedini klub koji u ugovor uvede aneks o zabrani davanja izjave za pojedine medijske kuce, itd itd..

Allahu dragi.

shzna
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:30 pm

cikazubo je napisao/la:
sri nov 21, 2018 9:26 pm
Manijaci viber grupa, napasce se clanovi uprave u Krupi, Miske zavrsio suspenziju stadiona, misli da je raskinut ugovor a ne ugovor o posudbi, sportski mediji u BiH svrstani u tekovine zapadnih civilizacija, misljenje da smo jedini klub koji u ugovor uvede aneks o zabrani davanja izjave za pojedine medijske kuce, itd itd..

Allahu dragi.
Upravu si za dosta stvari, ali evo ja pod ovim posljednjim ne mislim na odnos sa ss.ba, jer su opravdano otjerani, ali po onom što su sport5ke napisale, Arežina ne može ništa pričati nikome oko svog "raskida" ugovora. Šta je tu bilo, možemo samo nagađati.
1987

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:36 pm

Ma dobro, meni to ne smeta pretjerano. Posebno kad vidimo proslost pojedinih portala, vaganje i izvrtanje svake izgovorene rijeci, osuđivanje i trazenje mana svakom covjeku koji se povezuje s nama. Uz to ako dodamo da je Arezina problematican koliko se pisalo o tome, to je logican potez uprave. Rekao bih nista novo jer nismo imali mnogo izjava od igraca u proslosti, samo se to sad iznosi i naglasava jer je to "u modi". Slucajnost? Ne vjerujem.

Ne trebamo praviti buku tamo gdje je nema, to nikome ne pomaze. U ostalom, nije puno ostalo do kraja godine, skupstina je veoma blizu i vidit cemo kako ce se stvari odvijati.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:37 pm

Ne treba nama Arezina nista pricati ali uprava bi trebala informisati navijace, ne samo o Arezini, vec i o ostalim desavanjima.. Razbacivali su se terminom transparentnost kada god su imali priliku a sve zivo obavijeno velom nekih tajni sto ostavlja prostora za spekulacije i izmisljotine kojih smo se naslusali u zadnje vrijeme.. Previse je ovih slucajeva zadnjih godina..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Morzhy
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:40 pm

shzna je napisao/la:
sri nov 21, 2018 9:24 pm
Morzhy je napisao/la:
:palacgore:

Da se razumijemo, igrači su smeće, ali ovo je stvarno dno dna. Neće nam niko htjeti u klub doći kad vidi kako se radilo u prošle tri godine sa igračima.

Ovaj što spominje Liverpool, legendo, The Sun je okrivio navijače Liverpoola za ogromnu tragediju iako se dokazalo suprotno. Niko živ u tom gradu ne čita te novine. Nemoj to porediti s ovim da ako igrač hoće papire ne smije davati izjave.
Dolaziće nam u klub sad itekako...idealna sredina za "menadžerske" igrače. Uzmeš lovu na ruke,uzmeš 4-5 plata i uzmeš lovu za raskid,ni polusezona nije završila...
Evo vidi Arežinu...pa mogao sam i ja isto ovako potpisati,isto ovoliko igrati i isto ovoliko naplatiti...a ja se patim, imam poprilično velik kredit na 10 godina, koji je manje para sigurno nego je ovaj naplatio za petomjesečno treniranje uz 50-ak slobodnih dana,koje je btw još i zdravo za njega...

bogi
Kontakt:

sri nov 21, 2018 9:46 pm

Vrijeme je malo odmoriti od foruma. :)
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 21, 2018 10:11 pm

Ne smije se komentarisati ništa povodom raskida, ali je izgleda ključna tačka (boldirana) prilikom svakog dolaska prinove(igračke, trenerske, skautske) da su se dogovorili u dvije minute, da Željo ima velike planove, i da je gospodin Misimović veliki čovjek i biznismen.
Pa ti isti što su ga morali dizati, dva mjeseca poslije prilikom raskida kažu za neki portal u kolikom smo ustvari ku.rcu.
Je li zato zabrana "hadžija"?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, billybih, Bing [Bot], Kospicar, Ujko i 59 gostiju.

Prijava