Pa odgovarace trener.Zeljo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 5:15 pmMa neko mora odgovarati za ovo. Pa jeboga vise sporazumni raskidi, hocemo li ikad uraditi nešto normalno.. Ne moze ovo ovako. Dajte dovedite nekoga ko se razumije u fudbal i pustite covjeka da radi svoj posao. I ako nista uraditi neki skauting igraca prije nego sto dodju kod nas.
Odjavi se ovaj, odjavi se onaj ..... samo ostaju oni sto, kako kazes kenjaju, i normalno pucanstvo pomisli hebote svi kenjaju, rusi odmah i rusi sad, sve rusiza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 5:15 pmdo kada mislite kenjati al bas kenjati da se odjavim na neko vrijeme!?
Sto zajedno ne mogu nikada? Zbog ega njihovog?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 5:51 pmMože i ona anketa.. neko jučer spomenu ne mogu se sjetiti (izvinjenje) Amar Osim ili Senad Misimović?
Zajedno nikada, odvojeno vrlo realno.
Pa da vidimo gdje smo i šta smo.
Ovo boldirano stoji, itekakoMorzhy je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 5:53 pmA ko kenja na stadionu i terenu pa se ljudi odjavljuju s tribina? Apsolutno nigdje nemamo bilo kakvu relevantnu masu ljudi da bi mogli odrediti šta je većina, a šta je manjina i ko je za šta...ono malo što zviždi svi mogu biti Stanina raja,a ono malo što podržava svi mogu biti familija uprave,tako da svaka priča stoji i niko ne bi trebao imati potrebu da se odjavljuje zbog neistomišljenika
A dobro,ljudi svašta kažu u afektu,ali nije to generalno problem,svima je uspjeh na terenu melem...eto neka naprave dobar niz utakmica gdje će iznijeti srce na teren pa će vidjeti kako raja vole i kako se mijenja priča,nije to ništa neuobičajeno...ali na ovaj način teško u skorije vrijeme nažalost. Znači srce na teren,ne moraju biti sve same pobjede,niko to ne govori niti zahtijeva11plavih'92 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 6:02 pmOvo boldirano stoji, itekakoMorzhy je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 5:53 pmA ko kenja na stadionu i terenu pa se ljudi odjavljuju s tribina? Apsolutno nigdje nemamo bilo kakvu relevantnu masu ljudi da bi mogli odrediti šta je većina, a šta je manjina i ko je za šta...ono malo što zviždi svi mogu biti Stanina raja,a ono malo što podržava svi mogu biti familija uprave,tako da svaka priča stoji i niko ne bi trebao imati potrebu da se odjavljuje zbog neistomišljenika
Za ostalo oko vecine i manjine, necemo se praviti ludi
Upravo tako kao sto si napisao. Ja zelim osjetiti i vidjeti da im je stalo, nista viseMorzhy je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 6:08 pmA dobro,ljudi svašta kažu u afektu,ali nije to generalno problem,svima je uspjeh na terenu melem...eto neka naprave dobar niz utakmica gdje će iznijeti srce na teren pa će vidjeti kako raja vole i kako se mijenja priča,nije to ništa neuobičajeno...ali na ovaj način teško u skorije vrijeme nažalost. Znači srce na teren,ne moraju biti sve same pobjede,niko to ne govori niti zahtijeva11plavih'92 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 6:02 pmOvo boldirano stoji, itekakoMorzhy je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 5:53 pmA ko kenja na stadionu i terenu pa se ljudi odjavljuju s tribina? Apsolutno nigdje nemamo bilo kakvu relevantnu masu ljudi da bi mogli odrediti šta je većina, a šta je manjina i ko je za šta...ono malo što zviždi svi mogu biti Stanina raja,a ono malo što podržava svi mogu biti familija uprave,tako da svaka priča stoji i niko ne bi trebao imati potrebu da se odjavljuje zbog neistomišljenika
Za ostalo oko vecine i manjine, necemo se praviti ludi
Ako mislis da mozes bolje - bujrum, rado cemo se zamjeniti, ozbiljan sam, to je najlakse. Prvo niti je 'storm' sam, drugo i na tribini ih imas koliko hoces, pa ne vidim da neko hoda i zavodi red. Raja, onaj dio njih sa kojima se ni ja ne slazem, tako razmislja. Plitko, kratkovidno, lose, to je i moje misljenje, ali ja zadnjih mjeseci slusam to i na Sjeveru. I ne samo ja, svi. I trece, ako vec imas ovdje mjesto za diskusiju, a imas, onda diskutuj i pobjedi ih argumentima. Eto, ima ona statistika sto su @BlwD i @jovan pravili, imas dovoljno stvari da se uhvatis za nju i objasnis.
Ubost cemo jednom, do tada ce pitari osvojiti još dvije-tri titule, a HŠK ce nositi zlatnu zvijezdu iznad grba
Gdje pise da je spucana taraba?