Mi smo Željezničar. Klub siromašnih. Klub bogatih. Klub srednje klase koja nestaje. Klub svih onih kojima teče plava krv kroz vene. Za Želju navijaju i akademici i predsjednici i menadžeri i milioneri, ali za Želju navijaju i nekvalificirani radnici i studenti i učenici. I stari i mladi. I žene i muškarci. Kakvo bi to udruženje bilo kada bi samo jedan dio navijača bio u njemu? Nereprezentativno. Najbolji od nas trebaju biti u Klubu, da donose teške odluke, da doprinose razvoju Kluba, ali u udruženju bismo svi trebali imati priliku biti. I to govorim kao neko ko je magistar, da ne misliš da sam se uvrijedio u tom smislu.Elegant je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 3:53 pmSirok je to pojam "navijaci" i "ptiaju se navijaci", treba do dobro vidjeti ko da se pita, odgovara i u vezi cega. Formirati udruzenje navijaca gdje ce biti momci i cure imenom i prezimenom, obrazovani ljudi prije svega, da imaju neko znanje i polazaju u drustvu, a ne dokazani narko dileri, reketasi, od ranije poznati policiji.
Ne znam sta se to pita Torcida kod Hajduka, koje odluke konkretno znate da su se oni pitali ?
A dovode trenere na osnovu prezentacije u Power Pointu i daju mu da dovede kamion svojih polovnjaka i anonimusa pa ga nogiraju za par mjeseci i tako ukrug. Nije govno nego se pas posr'oavlami97 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 11:51 am@pile je postavljao način dovođenja igrača. Ima sve crno na bijelo. Ni jedan igrač ne može doći, ukoliko njegov dolazak ne aminuje šef stručnog štaba. Od pravila postoji izuzeci i to se naziva upravljanje poslovnim rizikom.Morzhy je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 11:40 amJa iskreno ne vidim na koji način mi možemo pobijediti sve utakmice,a pitari da kiksaju četiri...prosvijetli me molim te. Ako mi kiksamo dvije oni moraju šest,mi tri oni sedam...u konkurenciji gdje oni petoplasiranom u gostima uvale 6 komada...uz sve to ima činjenica da smo ove sezone mi nekrunisani kraljevi kiksa. Statistika u ovom slučaju ne pije vode,karina nam je ekipa,karina atmosfera,karina igra...nema te statistike koja će pokazati navedeno,ali mi koji gledamo svojim očima to vidimo. Da mi brzo igramo,da frcaju prečke,stative,da imamo posjed 70%,a kurva neće u gol pa hajde...ali mi k'o trudnice po terenu,treba kisik nakon 55 minuta,dupli pas misaona imenica,kretanje bez lopte u maniru Gavrila Principa,sudije te karaju kako im je ćeif... Ko god se krene zaletiti da kaže da ćemo se pojačati i imati šanse neka razmisli koliko se razumiju ovi što će k'o biva dovesti ta pojačanja...kakva statistika,da se gledaju zadnja dva mjeseca za vikend je derbi začelja u Krupi na Vrbasu...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 9:29 amzakljucak:
nije nemoguce stici -9 jer smo u cetiri sezone osvojili 9 ili vise bodova od vodeceg tima (2002 prvaci, 2004 viceprvaci, 2010 prvaci, 2012 prvaci).
slavko je imao 16.kola prije kraja sezone 9 bodova zaostatka i na kraju je sam kriv sto nismo osvojili titulu.
Volio bih da @pile ili neko drugi postavi ta pravila.
Fakat je ružno čitati neistine. Ako je od 100 dovedenih igrača, 98 aminovao i tražio šef struke, a dva dovedena na rizik, onda se tačno zna ko dovodi igrače.
Ja kontao raskinuli dogovor
Ti bi nazor da neko laze izgleda. Bio je ugovor o posudbi.teatrale36 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 4:11 pm![]()
Opet neko laže nas,sad raskid, sad pozajmica, odgovora nema!
To znam ali na klix-u pise raskid ugovora pa ne znam jel neko nesto pogrijesio? Ako je posudba ide nazad u Mladost a ako je raskid ugovora ide na biro za zaposljavanje.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 4:21 pmTi bi nazor da neko laze izgleda. Bio je ugovor o posudbi.teatrale36 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 4:11 pm![]()
Opet neko laže nas,sad raskid, sad pozajmica, odgovora nema!
Pa Krčmarević je odgovoran joj tebeAmidza je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:56 pmEh super. Sad samo nek neko preuzme odgovornost za njegovo dovodjenje.Niko je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:47 pmArežina sporazumni raskid.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/filip ... /181121096
odmah taj novac uložiti u jednog brzog kvalitetnog i mladog igrača tipa elsner. fali nam takvog kadra.