A jel ima negdje potvrda ko je opozicija (bez nagadjanja)?
Ko god da je, iz sjene je. A to nije bolja alternativa.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 7:57 pmUzalud Vam trud sviracikakva ba ostavka radi koga.
A jel ima negdje potvrda ko je opozicija (bez nagadjanja)?
Slažem se, za sve ovo velika je odgovornost na moderaciji. Pod terminom "sloboda mišljenja" previše su dali prostora zlonamjernim profilima i spin majstorima. A kada se prije par godina otvoreno trebalo pisati o dešavanjima na jugu (tuče, podjele, neprimjereni transparenti ...) to je bilo strogo zabranjena tema. Kada sam god pisao o upotrebi pirotehnike i kaznama stavljen sam na stub srama, đeš ba o tome pisati. Poslije ulijetanja pojedinaca u teren na kraju utakmice sa Goškom, haman su svi to opravdavali bez ikakve kritike. I tad sam pisao protiv takvih stvari. A sada kad je došlo do "dešavanja naroda" (čitaj juga), svi se ibreti alem čine "Nedime dragi šta nam ovo rade".HajrA je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 3:32 pmNa ovom forumu sam prestao pisati prije 5-6 mjeseci mozda i vise ne znam.
Razlog je bio jednostavan moderacija foruma je davala i previse slobode laznim profilima i zlonamjernim botovima koji su blatili FK Željezničar i ljude koji su u zadnje dvije godine ucinili nevjerovatne pozitivne stvari za nas klub.
Od tad ponekad udjem jer na ovom forumu bude i nekih zanimljivih komentara i informacija, mada na zalost i dalje se zloupotrebljava od strane pomenutih dusha bez karaktera imena i ljudskog lika.
Danas sam usao samo da podrzim anketu i da jasno porucim PUNA PODRSKA UPRAVI I LJUDIMA KOJI RADE ZA DOBROBIT NASEG ZELJE !!!
Gmazovi su u velikoj manjini ali su im ugrizi otrovni.
Jorgane ce te svoje sa sredine jesti. "@plavaporodica, bistrikboy, shzna i ostala druzina od 50 tastatura ultrasa.
Izvini do mene je...
Miske ce ponuditi mandat sto bi rekli ali hoce li biti prihvace?
Naravno da ne, samo prijavi post, sankcionisacemo. Provuce se uvijek nesto.
Da li te treba podsjetiti da se jedan od spin majstora koji se ovdje dugo provlačio zvao "Gmaz". To je ono kada ja takve zovem "Neandertalci".storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 9:27 pmNaravno da ne, samo prijavi post, sankcionisacemo. Provuce se uvijek nesto.