Ma i ja budala pisem o ovom. Samo dokazujem da sam krezav, glup, neprijatelj i tako dalje. Ni milimetra!bistrikboy je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 9:07 amMa rade na sponzorskim ugovorima nemaju kad. Nemoj biti bezobrazan.
Znači gasimo se poslije Ng!?
Ma to su oni jos i poslije Celika i Krcmarevica i silnog razocarenja najavili. Da su u medjuvremenu rezultati bili bolji mozda bi dobili elana da nastave ali ovako ih shvatam u potpunosti. Vidjecemo, pretpostavljam da nista zvanicno necemo saznati prije skupstine.
Otkud ti to znas? To su sve pretpostavke, a nakon silnih neuspjeha ove uprave, mislim da je red da se nekom drugom da sansa. Hvala im za sve i neka fino, gospodski odstupe.
Ti postao i duhovit?
Tako se i pricalo za Amara, i u prvom i drugom mandatu. Pa sta bi na kraju? Umjesto da smo zamjenili druge ljude, mi udarili tamo gdje ne treba, strucnjaci i pametnjakovici.
Dobro prijatelju, ja postujem tvoje misljenje. Ali, zasto rad ove uprave ne bi nekom drugom bio inspiracija da jos vise stisne gas i uredi sve do maximuma, sto ovi ljudi nisu mogli. Neka njihove zamjene vide kakvu je podrsku imala ova uprava i neka im to bude podstrek da rade jos bolje.CURVA je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 10:15 amKunem ti se da ni okreciti ovo nece sto je uradjeno
shzna je napisao/la:Dobro prijatelju, ja postujem tvoje misljenje. Ali, zasto rad ove uprave ne bi nekom drugom bio inspiracija da jos vise stisne gas i uredi sve do maximuma, sto ovi ljudi nisu mogli. Neka njihove zamjene vide kakvu je podrsku imala ova uprava i neka im to bude podstrek da rade jos bolje.
Vidimo svi kakvu podrsku ima ova uprava, umjesto da im se da sansa da rijese problem, jedva cekate da ih napadnete i da ih smijenite, zaboravljate sta su sve uradili za FK Zeljeznicar.shzna je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 10:17 amDobro prijatelju, ja postujem tvoje misljenje. Ali, zasto rad ove uprave ne bi nekom drugom bio inspiracija da jos vise stisne gas i uredi sve do maximuma, sto ovi ljudi nisu mogli. Neka njihove zamjene vide kakvu je podrsku imala ova uprava i neka im to bude podstrek da rade jos bolje.